Mümkün olduğunca sapığınla muhattap olma.. Başını belaya sokmaBilmiyorum kim olduğunu rehberden de varsa bakım oradanda engelleyen çok sagolun bilgi için
E tamam sorun kalmamis esinize yarin soyleyin boyle oldu tehtid etti bende kapattirdim ama telefon kulubesinden ariyacagini soyledi de.Telefon kulubelerinin numaralarida normal ev telefonu numarasi.
Numarayi alirsiniz geri arasiniz acan olursa ki kesin cikar telefon kulubeleri caliyo orasi neresi dersiniz semt mahalle cikar meydana az cok tanidikmi kimmis ogrenirsiniz yada pusuya yatar takip edersiniz o kulubeyi kullananlari yada esinizle is birligi yapip bulusalim dersiniz uzaktan esinizle izler kimmis bulursunuz tanidiksa.
Seneryolarim bunlar aramaya devam ederse.Ama mutlaka esinize soyleyin.
Mümkün olduğunca sapığınla muhattap olma.. Başını belaya sokmaDediğim gibi birisi sana husumetindende yaptırıyor olabilir.. Verir numarayı bi serseriye, arar durur.. Sonra kaydeder konuşmanı.. Hoopp, evlilik bitmiş, düşman kazanmış..
Yani zaaflarına yenilme..
Baban veya kocanla konuş, korkacak durumun yok ise..
Evlisin kocanin akrabasi sana asiliyo esin durumu biliyo ama kv adami evinde misafir edebiliyo, bu normal mi sence? Normal aile mi bu aile?Canim esine soyle.. guven her seyin anahtaridir. Ben esimden hicbir seyi saklamam soylerim. Esimin amca dedigi adam bana asildi gidip hemen esimle konustum gerekli seyleri soyledi akrabasi denen o ite. Kv demler dahil baska kimseni haberi yok tum akrabalar birbirine girmesin diye soylemiyoruz ve kesinlikle gorusmuyoruz. Kv gittigimizde onlar gelicekse bir bahane bulup hemen ordan kalkiyoruz eger ordalaraada gitmiyoruz cunku yuzunu bile gormek istemiyorz. Bu tur seyler hemen hemen herkesin basina gelebiliyor ama esinle paylasman cok onemli cunku seni koruyabilecek tek kisi odur. Eger soylemezsen ilerde olusucak en ufacik biseyde kaldiki adam senin adini sanini biliyormus gidip esinede yalan yanlis seyler anlatabilir , esinle arandaki guven bagi sarsilir. Hemen esinle konus. Gerekirse gizli noya acip telini esine ver aradiginda esin konussun ozaman seni rahatsiz etmez. Senin bir hatan yok bu konuda ama soylemezsen ilerde hatali sen olucaksin
Belkide bu sapık tanıdığın kişi bay veya bayanda olabilir seni işletiyor olabilir belki bi açığını bulup yuvanızı dağıtmak isteyen fakat sizin bile ummadığınız dost sanıp aslında gizli düşmanınız olabilir çok uyanık vede dikkatli olun çok art niyeti olan birisi ile karşı karşıyasınız Rabbim evinizden huzurunu bozmak isteyenlerin şerrinden korusun amin canım aminEn fazla 3 dk konuştum kapattim baktım aramaya devam edince engelledim direk
Yalnizca esim biliyor. Kayinvalideker vs hic kimse bilmiyor. Eger duzgun okusaydn anlardin. Tum sulale birbine giricekler diye kimseye bisey demedk. Yalnizca esim o serefsize soylenecej herseyi soyledi. Yalnizca esim bildigi icin kv bilmedigi ici evet evlerine aliyorlar o normal aile. Bizde o serefsizin gelcegini duydugumuzda bir bahane bulup kalkiyoruz ordan.Evlisin kocanin akrabasi sana asiliyo esin durumu biliyo ama kv adami evinde misafir edebiliyo, bu normal mi sence? Normal aile mi bu aile?
Gizli numaralara kapalıysa telefon hemen açın belki ilanı aşk yapan çıkarBu erkekler neden bu kadar cahil ya.
Burda bekari var mesela. Gel bana ilan et askini illada bi kiz ariyosan. Evet diye bilirim belkide.
Ama yok, gidip evli hanimlara yavsiycak.
Zoru seviyor galiba.
Beyinsiz ya bunlar.
O degilde ; ben bekarim bana hic ilani ask eden olmadi telefonda.Niye bana kimse ilan- i ask etmiyor ya, benim neyim eksik?
Gizli numaralara kapalıysa telefon hemen açın belki ilanı aşk yapan çıkar
Telefonunu gizli aramalara kapatabiliyorsun. Birdaha hic kimse gizlide hicbir numaradan ulasamiyor.Gizli numaradan arandığında engelleme olmaz ki. Numarası görünüyorsa bakın kime aitmiş diye. Ayrıca neden gizliden biri aradığında açarsınız ki o telefonu. ? Zaten sizi tanıyan numarası kayıtlıdır. Sizde de suç var. Eşinize de söylemeniz gerekir
Şans sizden yana değil o zamanAbe acik bee.
Yine yok yine yok
Şans sizden yana değil o zaman
Esin durumu anlatmayip ailesine bu adam iyi adam degil evinize almayin deseydi. Sana asilan o evdeki diger kizlara gelinlere de asilir. Namussuz adamin evinizde isi ne ayolYalnizca esim biliyor. Kayinvalideker vs hic kimse bilmiyor. Eger duzgun okusaydn anlardin. Tum sulale birbine giricekler diye kimseye bisey demedk. Yalnizca esim o serefsize soylenecej herseyi soyledi. Yalnizca esim bildigi icin kv bilmedigi ici evet evlerine aliyorlar o normal aile. Bizde o serefsizin gelcegini duydugumuzda bir bahane bulup kalkiyoruz ordan.
asude bı sakın ol ya giydirmediğin ne konu sahıbı kaldı ne konuya yorum yapanlarEsin durumu anlatmayip ailesine bu adam iyi adam degil evinize almayin deseydi. Sana asilan o evdeki diger kizlara gelinlere de asilir. Namussuz adamin evinizde isi ne ayol
Kavgalari cok pistir karakolda biter... evine almayip gorusmeyi kesseler yine iyi ama boyle bir konuda adami keserler... olayi buyutup esimi ve ailesni hapise attircagima bu seklde karar verdik esimle. Allahtan evde baska kiz veya gelin yok.Esin durumu anlatmayip ailesine bu adam iyi adam degil evinize almayin deseydi. Sana asilan o evdeki diger kizlara gelinlere de asilir. Namussuz adamin evinizde isi ne ayol
keske deseydiniz oyle bir adamı kimse evinde istemez yarın oburgun baskasının karısınada yapar boylesiYalnizca esim biliyor. Kayinvalideker vs hic kimse bilmiyor. Eger duzgun okusaydn anlardin. Tum sulale birbine giricekler diye kimseye bisey demedk. Yalnizca esim o serefsize soylenecej herseyi soyledi. Yalnizca esim bildigi icin kv bilmedigi ici evet evlerine aliyorlar o normal aile. Bizde o serefsizin gelcegini duydugumuzda bir bahane bulup kalkiyoruz ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?