Esine acilen söyle.. Iki gün sonra başına bela olur. Ben olsam ilk telefonda söylerdim
Eşine neden sölemiyorsun?
Ve baya konuşmuşsun da adamla çoğu şeyi biliyorsun çok çok yanlış..
En fazla 3 dk konuştum kapattim baktım aramaya devam edince engelledim direk
Eşine mutlaka söyle.
Sonradan öğrenir bi de adam uydurur görüşüyorduk falan diye bide suçlu sen olursun .
Eşine soyle hatta artik bilmediginiz nolari esin acsin.. daha sonra esin ogrenirse başina bela alirsin.Merhaba hanımlar
Beni 1 haftadır gizli numaradan birisi arıyor adımı nerde oturdugumu evli olduğumu biliyor bende evliyim ama seni çok seviyorum gönlümessöz geciremiyorum diyor senle buluşmak istiyorum goruselim dedi ..kim olduğunu bilmiyorum sadece bu kişi beni sormuş sen beni hiç gormedin dedi
Bende kesinlikle böylebisey olmicani evli olduğumu çok sert bi şekilde bidaha aramamasini söyledim ama aramaya devam etti bende gizli noyu kapattim engelledim ..
Benim numaram kimsede yoktur yanı belli arkadaşlarimda vardır 118 den alsa hat benim ustume değil nasıl bulmuşsa bulmuş
Sınır oldum arama dedikce ariyor günde 10 15 defa arıyor esimede soyleyemedim şimdi bu kişi kapatirsan kulubeden ararim dedi ararsa ben bunu nasıl engellicem ne yapacam yanı
Eşiniz kıskanç birimi acaba sizi denemek için kendisi aratabilirmi yada size kini olan biri sizin başınızı belaya sokmaya,eşinizle aranızı bozmaya çalışıyo olabilirmi..bence araya zaman girmeden biran evvel eşinize anlatın,geç söylerseniz niye önceden söylemedin diye suçlu duruma düşebilirsiniz..
Ariyo sizde acip konusuyosunuz.Gizliden aranmayi engelleyin gitsin.
Okudumda gene engeli kaldirdiginizi ve 10 15 kere aradigini ve actiginizi da okudumAynı gün engelledim yazdım okumadiniz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?