Gizli numaradan arayip ilani aşk eden kişi

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
53
35
Merhaba hanımlar

Beni 1 haftadır gizli numaradan birisi arıyor adımı nerde oturdugumu evli olduğumu biliyor bende evliyim ama seni çok seviyorum gönlümessöz geciremiyorum diyor senle buluşmak istiyorum goruselim dedi ..kim olduğunu bilmiyorum sadece bu kişi beni sormuş sen beni hiç gormedin dedi
Bende kesinlikle böylebisey olmicani evli olduğumu çok sert bi şekilde bidaha aramamasini söyledim ama aramaya devam etti bende gizli noyu kapattim engelledim ..

Benim numaram kimsede yoktur yanı belli arkadaşlarimda vardır 118 den alsa hat benim ustume değil nasıl bulmuşsa bulmuş

Sınır oldum arama dedikce ariyor günde 10 15 defa arıyor esimede soyleyemedim şimdi bu kişi kapatirsan kulubeden ararim dedi ararsa ben bunu nasıl engellicem ne yapacam yanı

Kapatmışsın sonradan gördüm. Eşine söylemelisin. Senin bir suçun yok ki.

Eşine mutlaka söyle.
Sonradan öğrenir bi de adam uydurur görüşüyorduk falan diye bide suçlu sen olursun .

Bende bundan korktum manyakmidir nedir saçma sapan bisey der eşim bana ben ona guveniriz birbirimize ama tadimiz kaçar hiç yoktan sorun olur .

Eşiniz kıskanç birimi acaba sizi denemek için kendisi aratabilirmi yada size kini olan biri sizin başınızı belaya sokmaya,eşinizle aranızı bozmaya çalışıyo olabilirmi..bence araya zaman girmeden biran evvel eşinize anlatın,geç söylerseniz niye önceden söylemedin diye suçlu duruma düşebilirsiniz..

Eşine soyle hatta artik bilmediginiz nolari esin acsin.. daha sonra esin ogrenirse başina bela alirsin.

Eşim kıskanç değil o yapmaz biliyorum .bende bilmiyorum.. ya rastgele bi numara çevirdi bana denk dalga geciyor

Engellemek icin neden 1 hafta beklediniz? Esinize soyleyin tabi ki daha devam ederse numaranizi degistirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…