- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Konu sahibi sataşmak amaçlı demiyorum, tenkitte etmiyorum seni, ama konu içinde verdiğin cevaplara bakınca, sanki numaranı birine kendi elinle vermişsinde, sanki eşine yada baba tarzı büyüğüne söyleyemeyek kadar korkmuşsun hissine kapıldım, günahını almayayımda, neredeyse emin oldum..
Eş aksi ve huysuz bile olsa söylenir bu durum çünkü.. Ama eşinle ilgili bilgi vermedin, yani aksi, sinirli yada güvensizdir diye.. Biri tuzak kurmuştur, sevmeyen biri yapmıştır diyoruz sen sadece engellemek ile ilgili cevaplar verdin.. Yani sanki bataktasında çırpınıyorsun gibi.. Gerçi banane.. Ama demeden duramadım..[/QUOTE
Nekadar ön yargilisiniz siz ben niye elin adamına numara
mi vereyim versem burd
a isim ne oturur konusurum ö
yle bi nuyetim olsa ..esimle ilgili bilgi
demissiniz eşim bipolar hasta hastası su
sıralar hastalığıyla ilgili sıkıntı li bi
dönemden geçiyoruz bide bunu söyleyip canını sıkmak istemedim onun derdi ona
yetiyor zatensırf bu yüzden dememistim eşime kafasına takmasin diye eşim anlayisli sakin kibar bi insanben ona o bana guveniriz zaten bugün söyledim eşime o şer...Ararsa ver bana teli dedi zaten engelledim farklı bi nodanda arayan olmadıhic ..
Yoksa ben kendimden eminim dışarda da çok sert birisiyimdir etrafa gulucukler atarak gezmem yani yorum yaparken biraz dusunupde yapınl lütfen hemen karşınızdaki ni suçlamayın
Evli bir erkek evli bir kadına bu şekilde teklifte bulunması özgüven cesaret ister
Demem o ki sizden bulmuş bu cesareti
Şeytana uymayın yanlış yapmayın sevginizi yuvanızı zedelemeyin
Eşinize bildirin...
Ben kendimden eminim dışarda gayet sert bir insanım esimde der suratın beş karış geziyon diye yapı olarakta konuşma olarakta sert konusurum benden bulmuş olamaz yanı cesareti ..eşime söyledim zaten bu sabah o şer... Ararsa bana ver icabına bakarım dedi bugün hiç farklı bi nodanda aranmadim zaten aradığı an savcılığa vericem
Asla gizli tutmayın bunu siz eşinize söylemedikçe karşı taraftaki kişi bunu fark edecek ve dahada ısrarcı olup sizi belkide hiç yapmak istemediklerinize mecbur kılacak hemen tavrınızı koyun ve korkmayın siz kendinizden eminseniz eşinize gizli bir numara beni rahatsız ediyor aranızdaki diyoloğu anlatırsanız kızar endişesi taşıyorsanız sesimi dinliyor ve bunu gün içerisinde defalarca tekrarlıyor diyin tek başınıza asla mücadele edemezsiniz yanlış yapmamak için lütfen eşinizle paylaşın bu tür şeyler eşden asla saklanmamalı yanlışa düşmek istemiyorsanız lütfen paylaşın eşinizlegormedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?