Gizli

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.816
940
123
Arkadaşlar iki yıldır tanıdığım bir insan var ve onun özel bir gününü kutlamak için bürosuna gizli kimlikle çiçek gönderdim.Sonra çiceğin nerden geldiğini öğrenmek için firmayı aradı kişi ve beni aradılar sonra ben o sırada kimliğimi gizledim.Sonra yenilebilir çiçek olduğu için yemez diye whatsaaptan ben gönderdiğimi söyledim ve teşekkür etti.Kimliği de başkaları yanlış anlar diye gizlediğimi söyledim.Sonre er kişisi gizli yaparak iyi yapmışsın ama gerek yoktu gizeme gelip büroda kutlayabilirdin de veya mesaj yeterliydi dedi ve ben böyle istediğimi söylerek kolay gelsin dedim.Bu kişinin bana duyguları bence yok siz ne düşünüyorsunuz?

Gizli kimlik falan komik olmuş bence biraz. Yani ben olsam ve bir arkadaşım bana gizli kimlikle çiçek yollasa "sapık mısın" diye dalga geçerdim, adam yine gerek yoktu deyip bırakmış, samimi değilsiniz herhalde.

Buradan duyguları olmadığı sonucuna da nasıl ulaştınız anlamadım. Adam kendin gelebilirdin demiş bir de.

Yok tabi. Yoksa bir teşekkür kahvesisi falan konu geliştirirdi. Belki daha sonra gelişecek.
Şuan ki tepki olumsuz.

2 yıldır tanışıyoruz ben de öyle ahım şahım duygu yok adama göre biçim alırım ama o an içimden yenilebilir çicekle özel gününü kutlamak istedim ama hareketi çok basit geldi şeytan ayrıntı da gizlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…