- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Erkek cinsinin içinde gizli öküz olduğunu unutmayın lütfen. Birdaha ki sefere kutu içinde ot, saman ve türevlerini yollayın. Daha anlaşılabilir olur onun için.Onlarda insan yenilebilen çiçek
Erkek cinsinin içinde gizli öküz olduğunu unutmayın lütfen. Birdaha ki sefere kutu içinde ot, saman ve türevlerini yollayın. Daha anlaşılabilir olur onun için.
Şahsi fikrim ya duygusu yok ya da ince düşünmeyi bilmeyen biri olduğu yönünde. Bir şeyler hissetmese bile nezaketen bir kahve ısmarlayarak teşekkür etmeliydi.
Neresi komik ya bir erkeğe gönderilebilecek gayet güzel bir hediye yesin dursunlarBilmiyorum ben şahsen komik buldum. Bide yenilebilen olmasida komik
Simdi adamin cevabindan hoslanmadigi sonucuna nerden vardin konu sahibesi...yani adam kendin gelseydin de olurmus dedi, bana gayet olumlu geldiBen mi yanlis anladim?
Neresi komik ya bir erkeğe gönderilebilecek gayet güzel bir hediye yesin dursunlar
Ay bir de ofiste genelde herkes ikram eder ya, biz de nasipleniyoruzBence de herkes yenilebilir şeyler göndersin açık ofislere
Oda yeterdi, buda yeterdi nezaket olabilir fakat bir devamı gelmeli. Bir kahveye falan davet gibi. Ben eşime yollasam sevgili değilken, kesin açmayacağım birlikte yiyelim derdi.Simdi adamin cevabindan hoslanmadigi sonucuna nerden vardin konu sahibesi...yani adam kendin gelseydin de olurmus dedi, bana gayet olumlu geldiBen mi yanlis anladim?
Erkek cinsinin içinde gizli öküz olduğunu unutmayın lütfen. Birdaha ki sefere kutu içinde ot, saman ve türevlerini yollayın. Daha anlaşılabilir olur onun için.
Şahsi fikrim ya duygusu yok ya da ince düşünmeyi bilmeyen biri olduğu yönünde. Bir şeyler hissetmese bile nezaketen bir kahve ısmarlayarak teşekkür etmeliydi.
Hahaha.karşıdan bakınca nezaketen öyle yapsaydı boyle etseydi diyoruzda ben istemediğim biriyle nezaketen kahveye çıkmak istemezdim yahu. Hem kahveye çıksa bu kızcağız nezaketen yaptı diye düşünmeyecekti " O da benden hoşlanıyor" diye heveslenecekti. Fazla nezakete gerek yok bence.
Konu sahibi bu tavırlarla size bişey hissediyor gibi gelmedi bu adam, adım atarsa bile bu çok hoşlandığından vs olmayacak bundan sonra bence. Ya da aşırı ödün filan bu adam.
Haklısın ama acele etme. Sazan gibi atlamak istememişte olabilir.Önceden vakit geçirmişliğimiz var ama artık vakit de geçirmiyoruz.Görüşmelerimiz hiç yok,sinyal alsın diye de düşündüm ama boş oldu
Haklısın ama acele etme. Sazan gibi atlamak istememişte olabilir.
Gereksiz bir gizem yaratmak, hem de çiçekle, hem de yenilebilir...Arkadaşlar iki yıldır tanıdığım bir insan var ve onun özel bir gününü kutlamak için bürosuna gizli kimlikle çiçek gönderdim.Sonra çiceğin nerden geldiğini öğrenmek için firmayı aradı kişi ve beni aradılar sonra ben o sırada kimliğimi gizledim.Sonra yenilebilir çiçek olduğu için yemez diye whatsaaptan ben gönderdiğimi söyledim ve teşekkür etti.Kimliği de başkaları yanlış anlar diye gizlediğimi söyledim.Sonre er kişisi gizli yaparak iyi yapmışsın ama gerek yoktu gizeme gelip büroda kutlayabilirdin de veya mesaj yeterliydi dedi ve ben böyle istediğimi söylerek kolay gelsin dedim.Bu kişinin bana duyguları bence yok siz ne düşünüyorsunuz?
Gereksiz bir gizem yaratmak, hem de çiçekle, hem de yenilebilir...
Erkeklere göre değil böyle şeyler, keşke yapmasaydınız. Verdiği cevapları okuduğumda bana adam gıcık olmuş gibi geldi.
HaklisinNeresi komik ya bir erkeğe gönderilebilecek gayet güzel bir hediye yesin dursunlar
Doğru söylüyorsun.Hahaha.karşıdan bakınca nezaketen öyle yapsaydı boyle etseydi diyoruzda ben istemediğim biriyle nezaketen kahveye çıkmak istemezdim yahu. Hem kahveye çıksa bu kızcağız nezaketen yaptı diye düşünmeyecekti " O da benden hoşlanıyor" diye heveslenecekti. Fazla nezakete gerek yok bence.
Konu sahibi bu tavırlarla size bişey hissediyor gibi gelmedi bu adam, adım atarsa bile bu çok hoşlandığından vs olmayacak bundan sonra bence. Ya da aşırı ödün filan bu adam.
Adam bildiğin soğuk yapmış. Hayatında biri olsa ne, olmasa ne? Bu sizin jestinizden hoşlandığı anlamına gelmiyor. Ayrıca kim olsa merak edip sorar zaten. Farklı anlamlar yükleyip üzülmeyin.Ama hayatında biri olsa çağrı merkezinden öğrenmezdi bir nevi benim işime gelen gizemdi.O bunu çözemediği için sinir olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?