Gizli

Onlarda insan yenilebilen çiçek
Erkek cinsinin içinde gizli öküz olduğunu unutmayın lütfen. Birdaha ki sefere kutu içinde ot, saman ve türevlerini yollayın. Daha anlaşılabilir olur onun için.
Şahsi fikrim ya duygusu yok ya da ince düşünmeyi bilmeyen biri olduğu yönünde. Bir şeyler hissetmese bile nezaketen bir kahve ısmarlayarak teşekkür etmeliydi.

Bu yenilebilir çiçek olayı baya iyi oldu.Odunluğunu,ince ruhu olmadığını,düz olduğunu bana göre olmadığını anladım bir soğuma gelmedi değil.Fikir almak için yazdım.

Büroda gelip de kutlayabilirdin dedi evet ama bende yoğun çalışıyorum ve ortamındaki insanlar yanlış anlamaya meyilliler böyle yaptım ama kuru bir mesaj yeterdi de dedi.
Simdi adamin cevabindan hoslanmadigi sonucuna nerden vardin konu sahibesi...yani adam kendin gelseydin de olurmus dedi, bana gayet olumlu geldiBen mi yanlis anladim?

Ay bir de ofiste genelde herkes ikram eder ya, biz de nasipleniyoruz Bence de herkes yenilebilir şeyler göndersin açık ofislere

Valla bana dogumgunumde ofise hediye sepetleri geldi. Mecburen isarkadaslarima dagitmak zorunda kaldimIcinde meyvesi, cikolatasi, krakeri, sampanysi vardi hem de iyi markalardan p.c oldu gittler

Simdi adamin cevabindan hoslanmadigi sonucuna nerden vardin konu sahibesi...yani adam kendin gelseydin de olurmus dedi, bana gayet olumlu geldiBen mi yanlis anladim?
Oda yeterdi, buda yeterdi nezaket olabilir fakat bir devamı gelmeli. Bir kahveye falan davet gibi. Ben eşime yollasam sevgili değilken, kesin açmayacağım birlikte yiyelim derdi.

Hahaha. karşıdan bakınca nezaketen öyle yapsaydı boyle etseydi diyoruzda ben istemediğim biriyle nezaketen kahveye çıkmak istemezdim yahu. Hem kahveye çıksa bu kızcağız nezaketen yaptı diye düşünmeyecekti " O da benden hoşlanıyor" diye heveslenecekti. Fazla nezakete gerek yok bence.

Konu sahibi bu tavırlarla size bişey hissediyor gibi gelmedi bu adam, adım atarsa bile bu çok hoşlandığından vs olmayacak bundan sonra bence. Ya da aşırı ödün filan bu adam.

Önceden vakit geçirmişliğimiz var ama artık vakit de geçirmiyoruz.Görüşmelerimiz hiç yok,sinyal alsın diye de düşündüm ama boş oldu

Valla ben kızların da çiçek verebileceği görüşündeyim ama siz yanlış aşamada yapmışsınız bence yenilebilir çiçek iyi bi tercih ama yinede olmasa daha iyiydi.hadi oldu gerçekten gizeme gerek yoktu ya da hiç mesaj atıp soylemeseydiniz neyse olan olmuş ben şunu bilir şunu söylerim bişey olacaksa siz ne kadar olmayacak şeyler yapsaniz da olur ama olmayacaksa siz ne kadar ugrassaniz nafile bı de toplumumuzdaki erkekler böyle ilişkilere başlasa bile sevse bile pek emek sarf etmediği için çabuk vazgeciyo.istisnalar el et vardır

Gereksiz bir gizem yaratmak, hem de çiçekle, hem de yenilebilir...

Erkeklere göre değil böyle şeyler, keşke yapmasaydınız. Verdiği cevapları okuduğumda bana adam gıcık olmuş gibi geldi.

Ama hayatında biri olsa çağrı merkezinden öğrenmezdi bir nevi benim işime gelen gizemdi.O bunu çözemediği için sinir olmuştur.
Gereksiz bir gizem yaratmak, hem de çiçekle, hem de yenilebilir...

Erkeklere göre değil böyle şeyler, keşke yapmasaydınız. Verdiği cevapları okuduğumda bana adam gıcık olmuş gibi geldi.

Doğru söylüyorsun.

Ama hayatında biri olsa çağrı merkezinden öğrenmezdi bir nevi benim işime gelen gizemdi.O bunu çözemediği için sinir olmuştur.
Adam bildiğin soğuk yapmış. Hayatında biri olsa ne, olmasa ne? Bu sizin jestinizden hoşlandığı anlamına gelmiyor. Ayrıca kim olsa merak edip sorar zaten. Farklı anlamlar yükleyip üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…