Gizli

Ya bu tavrından sonra bürosuna da gitmedim yanyana gelmeyi de düşünmüyorum uzaklaşmak kendime kalmak istiyorum.Böyle bir tavıra hiç gerek yok.
Adam bildiğin soğuk yapmış. Hayatında biri olsa ne, olmasa ne? Bu sizin jestinizden hoşlandığı anlamına gelmiyor. Ayrıca kim olsa merak edip sorar zaten. Farklı anlamlar yükleyip üzülmeyin.

Bence de yok ve arttıyorum bence sevgilisi de var. Hoşuna gitmemiş hayatında biri olmasa sanki ne olursa olsun hoşuna giderdi gibi.

Samimiyet yok sanırım bencede gereksiz olmuş erkeklere ben pek öyle hediyeler yakıştırmam sizin amacınız nabız ölçmekmiş onu yapmışsınız size karşı hissi bir şeyi olsaydı zaten devamı şimdiye kadar gelirdi

Ayrıca burayada gelebilirdin demiş yani seninle yanlış anlaşılcak bir durum olmayacağını ima etmiş bana göre bu saatten sonra hiç karşısına çıkma derim

Ben istediğim için öyle yaptım,kolay gelsin dedim teşekkür ederiz dedi.Ben karşısına çıkmayı düşünmüyorum kendisi isterse ulaşır

Bir arkadaşıma gelmişti böyle bir çiçek nasıl bir rahatlıkla story atıp bunu kim gönderdi çıksın ortaya yazmıştı:) hayatında takıntılı biri vardır belki ya da erkek arkadaşlarından biri dalga geçiyor sanmıştır belki sadece burdan anlayamayız

Hayırlısı

Bence duygusu kesinlikle yok.

Ama bu hareketle dikkat epey cekmissindir.İki seçenek var,ya onu önemsediğini düşünüp o da sana zarf atacak,ya da kimliğini gizledin diye komik,saçma bulup umursamayacak.

Ama şuan bir şey hissetmediği aşikar, yoksa sohbeti ilerletirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…