- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Adam bildiğin soğuk yapmış. Hayatında biri olsa ne, olmasa ne? Bu sizin jestinizden hoşlandığı anlamına gelmiyor. Ayrıca kim olsa merak edip sorar zaten. Farklı anlamlar yükleyip üzülmeyin.
Bence de yok ve arttıyorum bence sevgilisi de var. Hoşuna gitmemiş hayatında biri olmasa sanki ne olursa olsun hoşuna giderdi gibi.
evli mi arkadaşınız o kadar gizem niye
Ben de sizin gibi anladım hatta kimliğini gizlememiş olsaydı adam belki daha güzel bir tepki verirdi.Simdi adamin cevabindan hoslanmadigi sonucuna nerden vardin konu sahibesi...yani adam kendin gelseydin de olurmus dedi, bana gayet olumlu geldiBen mi yanlis anladim?
Sevgilisi varsa zaten puanlama direkt üstünü çiz. :)O zaman arttırıyorum dürüst olmaması da eksi puan,bir erkek sevgilisi varsa söylemeli
Yok bence konu sahibi doğru düşünmüş. Keşke kendin gelseydin derdi hoşlanmış olsa sanki. Baya baya ne gerek vardı mesaj atsaydın da olurdu falan demiş. :)Ben de sizin gibi anladım hatta kimliğini gizlememiş olsaydı adam belki daha güzel bir tepki verirdi.
Sevgilisi varsa zaten puanlama direkt üstünü çiz. :)
Ben yenilebilir çiçek deyince canlı çiçek anladım pardon .Pasta çikolatanın karışımı çicek motifi gibi
Samimiyet yok sanırım bencede gereksiz olmuş erkeklere ben pek öyle hediyeler yakıştırmam sizin amacınız nabız ölçmekmiş onu yapmışsınız size karşı hissi bir şeyi olsaydı zaten devamı şimdiye kadar gelirdi
Ayrıca burayada gelebilirdin demiş yani seninle yanlış anlaşılcak bir durum olmayacağını ima etmiş bana göre bu saatten sonra hiç karşısına çıkma derim
Bir arkadaşıma gelmişti böyle bir çiçek nasıl bir rahatlıkla story atıp bunu kim gönderdi çıksın ortaya yazmıştı:) hayatında takıntılı biri vardır belki ya da erkek arkadaşlarından biri dalga geçiyor sanmıştır belki sadece burdan anlayamayız
Ben kendin gelseydin demiş olarak anladım yanlış anlamışım sanırımYok bence konu sahibi doğru düşünmüş. Keşke kendin gelseydin derdi hoşlanmış olsa sanki. Baya baya ne gerek vardı mesaj atsaydın da olurdu falan demiş. :)
Çok itici.
Hoşlancağı varsa da artık o ihtimali yok etmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?