Çevremdeki herkese zorla glee izletmeye çalışan biri olarak, şu anda glee izleyen birini bulmanın rahatlığını yaşamaktayım :)
bende öyleyim kimseyede izletemiyorum sorsan herkes müzik dinlemeyi sever biraz bilgi sahibidir ama yanaşmıyorlar pek
Bende çok mutluyum gerçekten seni çok görüyordum forumda film bölümlerinde falan da ama tahmin etmezdim hiç bak
Glee deyince herkesten şu tepkiyi alıyorum : "GAAAAAAAY" içimden saydırıyorum tabi :)
favori karakterlerin hangileri, favori çiftlerin? en sevdiğin sezonhaha soru bombasına tutasım var seni ahaha
sor canım vala cevaplarım seve seve
Kurt-Blaine favori çiftim
Karakter olarak Rachel seviyordum ama artık sanırım Kurt Vogue da çalışması o kendine özgü giyim tarzı falan bayılıyorum
Sezon olarakda 3 bence çok iyi
senin???
Bende Klaine'cıyım, Blaine favori karakterim. Rachel'ı hayatta kendime idol olarak alıyorum diyebilirim :) hırsı, azmi, başarısı beni çok etkiliyor.
Ahhhh Darren Criss'e çok aşığım, ses olarak sanırım en çok onu beğeniyorum. seçmekte zorlansam da.
Hepsini ayrı ayrı çok seviyorum sanırım. sezon 3 benim de favorim.
sezon 4le ilgili ne düşünüyosun? yeni oyuncular falan?
Glee ve konuk oyuncular :
Kate Hudson -
Sarah Jessica Parker -
Gwyneth Paltrow -
Matt Bomer -
Neil Patrick Harris -
Britney Spears -
Glee ve konuk oyuncular
whoopi goldberg -
ricky martin -
John Stamos -
Sen ne düşünüyorsun sence 4 diğer sezonlardan çok mu kopuk ?
ilk bir iki bölümü hiç beğenmemiştim, bu ne ya demiştim kendi kendime, çok üzülmüştüm.
sonra çok sevmeye başladım, daha farklı tabi, ama şimdi gözüm de çok alıştı. Kitty'i bile çok sevmeye başladım :))
Puck'ı çok özlüyordum, son bir kaç bölümdür bol bol bizimkileri görmüş olduk ya çok sevindim. Keşke hep böyle olsa, herkesi hep görsek..
ayy ben Kitty ye hala ısınamadım , aslında birazcık Quinn havası var onda belkide ondan ben Quinn ide sevmemiştim
Eski karakterleri bende özlüyorum ara ara gelecekler bence ama ayrılık bölümünde olduğu gibi zaten bağlantıları tamamen kopmamış gibi
Ya 5.sezon olmazsa moduna girdim ben, hüzünleniyorum falan :/
ben sanmıyorum yaa olur 5. sezon sonuçta üniversite hayatına başladı bir kısmı diğerleride başlıcak seneye devam eder diye düşünüyorum ben
Rachel Berry değişimi :
Sezon 1 -
Sezon 4 -
Yavrum Kurt'te az zorluk çekmedi bu 4 senedir.. 5'te yüzü güler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?