Nyada ya kabul edildi , Vogue da stajyer daha ne ister hayat ona gülmeye başladı sonunda bence
babasının prostat kanseri olayını ins abartmazlar, hemen iyileşir. çok seviyorum Burt'u.. örnek bir baba
Evet Amerika 'da artık aşılmış olsada eşcinsellik hala bazı babalar bunu kabul edemiyor , Kurt un babası gerçekten örnek bir baba haklısın,
Kurt e aşık olan bir çocuk vardı hatta sürekli dövüyordu Kurt'u o mesela ailesine anlatamamıştı intihar etmişti hatta çok üzülmüştüm bak şarkısı geldi aklıma hemen
o bölümden çok etkilenmiştim ben
Glee Cough Syrup (Full Performance) (Official Music Video) - YouTube
Evet gerçekten çok güzel bir bölümdü, çok üzülmüştüm o çocuğa yaptıklarına rağmen.. bu performansta süper..
Kurt'un prom queen seçilmesine üzülmüştüm bir de
yaaa ama nasılda gururlu çıktı aldı tacını helal olsun dedim , o da üzüldü ama ben buyum dedi herkese
özelden msj attım sana bak bi ara
hmmm güzel sordun
1. Poker face
2. Rolling in the deep
3. My man
4. Defying Gravity
5. It's all coming back to me now
Aklıma ilk bunlar geldi benim en çok bunları söylerim sen?
1. dont stop believing
2. pretending
3. paradise by dashboard light
4. teenage dream akustik versiyonu
5. dont rain on my parade
çok zor seçtim :)
anlayabiliyorum seni herbiri bu kadar inanılmazken seçmek elbette çok zor, senle karaokeye gidelim birgün biz orda söyleyelim glee den
haha ne güzel olur ya, direk havaya gireriz zaten bizryan murhpy gelsin bizi de keşfetsin deriz.
evet yaa kendimi rachel sanıyorum şarkı söylerken
Gelsin keşfetsin vala seve seve oynarız
Bi başlık vardı facebookta keşke glee sevenleri bir araya toparlayıp etkinlik düzenleseler dedim ama olmadı yapmadı kimse
GAP türkiye düzenlemişti bağdat caddesi Gap'te bir Glee etkinliği, oben budak dj'lık yapıp glee şarkıları çalınmış, karaoke yapılmış vs vs.. büyük heyecanla gittim, yaş ortalaması 12-17 olunca aralarına katılamadım açıkcası, utandım :))
aaa ciddimisin haberim olmadı hiç benim nerden duymuştun ?
yaa ben girerdim aralarına vala utanmam
ama çok ufakmış yaş ortalaması hakkaten bir daha duyarsan bana haber ver kesin ben gelirim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?