ya yanımda da kimse yoktu, utandım giremedim tuhh. bir daha olursa beraber gider şarkı söyleriiiz :) çok komik olur.
twitterda okumuştum bir arkadaşım oben budak'ı retweet yapmıştı ordan gördüm. oben budak'ta glee hayranıymış :)
2. sezon sonunda glee turnesi yapılmıştı ya amerikada, yabancı forum ve bloglarda okuyorum bu yazda yapılabilirmiş gene. imbd'de de Glee Live! at Radio City Music Hall (2012) - IMDb şöyle bir şey var.. bu yaz yine olabilmesi muhtemel.
aslında yaza kadar para biriktirip, amerikaya gitmek lazım :) gitmişken tam gidelim.
güzel forumlar bloglar varmı glee ile ilgili ben pek araştırmadım bende takip ederim banada söylermisin ?
ya benim Amerika hayalim zaten çok isterim gitmeyi ama nası olcak zor uçaklar çok pahalı
uçaklar bu kadar pahalı olmasa ne güzel olur :/ veya konserin zamanı falan şimdiden belli olsa, 6 7 ay önceden uçak bileti alınır yine ucuza gelir. ama onlarda tam 1 ay kala belli olup satışa çıkıyomuşgidilme ihtimali varsa, mart şubat gibi pasaport ve vize işlemleri halledilmeli, cepte para hazırlanmalı, ve haziran gibi belli olduğunda hem konser hem de uçak bileti alınmalı. ooff ya çok zor gerçekten.
büyük hayal.
canım gleepedia diye yaz arat, orada çıkanları takip ediyorum. twitter hesabından bir çok spoiler veya bilgi veriyor.
bir de twitter aramaya glee yazıp aratıyorum çoğu zaman, çıkanlara göz atıyorum. yurtdışındakilerin bilgisi çok fazla bu glee konularında, okudukça ben de şaşırıyorum. taaa 4 5 bölüm sonraki söylenecek şarkıları falan bir yerlerden bulup twitterdan paylaşıyorlar. nasıl buluyorlar bilmiyorum. ama ben glee bilgilerimi genelde twitterdan ediniyorum.
ayyy evet o kadar geçse gerçekten zor ordakiler bile zor buluyorsa bilet bizi düşün birde tanıdık falan olsa oralarda belki işimiz daha kolay olur
Hmm bende Twitter hesabı yok ama sanırım şuan bunun için alacağım
Facebook kullanıyorum gruplar var ama çok aktif değiller
twitter al bir tane canım, çok iyi oluyor bu tarz şeyleri takip etmek için.
Ne zaman glee araya girse, hayatımda aynı şekilde bir şansızlık, bir olumsuzluklar sürüsü hakim oluyor, büyük tesadüf.
Ya neden youtube glee videolarını arada siliyor anlamıyorum. somebody that i used to know performansı 23 24 milyon izleyiciye ulaşmıştı, şimdi gene silinmiş.
ki bence 3.sezonun top 3'ündeydi.. sinir oluyorum böyle olunca.
Bütün hormonların tavan yapıyor bunu izledikçe, içimdeki ergende çığlıklar atmaya başlıyor "böyle bir insan gerçekten yaşayıp, nasıl benim olamaz" diye.. 00.35.saniyede anlık ölümü yaşıyorum.
GLEE - Full Performance of "Beauty School Dropout" - YouTube
ikisi de süpeeer.. ama marley benim için asla the new rachel olamaz
Finn'in "neden hayatımda özel bişeye sahip olamıyorum" dedikten sonra Kurt'un Rachel'a bakışı ve şarkı başlangıcı..
Glee - Without You (Official Full Performance) (Official Music Video) - YouTube
FINCHEL!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?