Glee

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu dizi de Matt Bomer mi oynuyor Aaa yeni keşfettim seksi şey hemen başlıyorum

bu dizi de Matt Bomer mi oynuyor Aaa yeni keşfettim seksi şey hemen başlıyorum

hayal kırıklığına uğrama ama bak söylim ,konuk oyuncu olarak giriyor 3. sezonda 15. bölümde maalesef bir bölümcük oynuyor

bu önümüzdeki haftanın şarkıları amaaan tanrım.. süper. santana & rachel ve quinn'in Love Song cover'ı mükemmel olmuş. dinlemeyi durduramıyorum

Finchel'ı özledim son bölüm için çok üzgünüm. Tina Blaine'e, Blaine'e Sam'e, Sam Brittany'e.... Rachel - Brody çok canımı sıkıyor. Kurt yeni biriyle ilgileniyor. Ya kıyamam yavrum, bi Finn ortada kaldı. Bol bol Puck gördük iyi oldu. Marley bazen çok yapmacık geliyor, tüylerim diken diken oluyor.

En kötüsü, dizi iyi kendini tekrar etmeye başladı.. Kahroluyorum, bence 5.sezon olmayacak. Çok baştan savma olmaya başladı her şey. Çok liseli, çok aşk üçgeni..

will ve emma da evlensin artık noldu onlara hiç göremedik. sue görmek istiyorum. mr.figgins'i bile görmeyi özlüyorum. eski glee'i çok özlüyorum.

bu sezon çok güzel şarkılar ortaya çıktı gerçekten, benim de favorilerim her bölüm değişiyor sanki :)

son bölüm nasıldı amaaaa fin brody yi nası dövdü tam türk dizilerinden bir sahne idi sanki ' get away from my future wife '

son bölüm nasıldı amaaaa fin brody yi nası dövdü tam türk dizilerinden bir sahne idi sanki ' get away from my future wife '

aynennnn, ama gene de bu sezon finn'e çok sinir oluyorum, emma'ı öpmesi büyük saygısızlıktı. rachel'la barışsalar da rachel onu gaza getirse etse, kendi hayatıyla ilgili bir şey yapsa..

ahh, blaine süper gidiyor bu son bir kaç bölümdür

ya evet o öpücük gerçekten çok saçma ve çok gereksizdi bencede , rachella bence ne olcak bakalım , sen blaine fun ya amigo kız kıyafeti ne çok yakıştı ona öleee yaaa
bu arada iş nasıl gidiyor senin???

Bugun gercek olmamalı.. Bir unlu oldukten sonra arkasından aglayan ve yas tutan hayranları asla anlayamazdım, ama bugun hepsine hak verebildim.. Sabahtan beri neredeyse durmadan agliyorum, sanki ailemden biri olmus gibi hissediyorum.. Cory Monteith'in ölumu cok trajik.. Duygularımı anlatacak baska uygun kelime bulamıyorum.. GLEE efsanesinin sonu bu olmamalıydı..

Herseyi gec, kızın hayatı karardı.. Lea Michele neler hissediyordur tahmin bile edemiyorum..

Saka olmasını isterdim..

Bende inanamadım, haberi defalarca okudum , ölüm sebebi bile beni şaşırttı
sanki hiç öyle şeylere bulaşmıycak biriydi gibi geliyordu bana
Lea yı bende düşünemiyorum gerçekten kahrolmuştur :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…