bu dizi de Matt Bomer mi oynuyorAaa yeni keşfettim seksi şey hemen başlıyorum
hayal kırıklığına uğrama ama bak söylim ,konuk oyuncu olarak giriyor 3. sezonda 15. bölümde maalesef bir bölümcük oynuyor
bu önümüzdeki haftanın şarkıları amaaan tanrım.. süper. santana & rachel ve quinn'in Love Song cover'ı mükemmel olmuş. dinlemeyi durduramıyorum
bu sezon çok güzel şarkılar ortaya çıktı gerçekten, benim de favorilerim her bölüm değişiyor sanki :)
son bölüm nasıldı amaaaafin brody yi nası dövdü tam türk dizilerinden bir sahne idi sanki ' get away from my future wife '
aynennnn, ama gene de bu sezon finn'e çok sinir oluyorum, emma'ı öpmesi büyük saygısızlıktı. rachel'la barışsalar da rachel onu gaza getirse etse, kendi hayatıyla ilgili bir şey yapsa..
ahh, blaine süper gidiyor bu son bir kaç bölümdür
Bugun gercek olmamalı.. Bir unlu oldukten sonra arkasından aglayan ve yas tutan hayranları asla anlayamazdım, ama bugun hepsine hak verebildim.. Sabahtan beri neredeyse durmadan agliyorum, sanki ailemden biri olmus gibi hissediyorum.. Cory Monteith'in ölumu cok trajik.. Duygularımı anlatacak baska uygun kelime bulamıyorum.. GLEE efsanesinin sonu bu olmamalıydı..
Herseyi gec, kızın hayatı karardı.. Lea Michele neler hissediyordur tahmin bile edemiyorum..
Saka olmasını isterdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?