pantene doğal sentez saçımın uçları kuruttu ve 2. gün yağlandırıyordu ne önerirsiniz.pantene e yinede güveniyorum acaba başka bi serisinimi denesem yoksa başka bir şampuan markasımı denesem sizlerden fikir istiyorum yorumlarınızı bekliyorum aynı zamanda yukarıdaki anketede katılırsanız sevinirim :)
Elidor gerçekten güzeldi eskiden bende kullanıodum panten saçımı keçe gibi yaptı toparlayamaz oldum çam terabntin her daimmmmvalla canım bende pantene doğal sentezi kullanıyodum çok iyiydi 2 yıldır falan kullanıyodum son zamanlarda içeriği mi değişti bilmiyorum ama çok kötü yaptı saçlarımı sonra elidıra geçtim oda kepek yaptı.sonrasında head shoulders kullandım saçlarım kurudu sonra blendaxın papatya özlüsünü kullandım oda saçlarımı döktü ve yağlandırdı.bende çıldırıcan ..bu aralar bioblasa geçmeyi düşünüyorum.içinede çam terebentin ohh miss :)))
içlerinden bi elidor kullanmadım diğerlerini kullandım
pantane doğal serisini kullanıyordum ama bizimkiler dove kullanınca mecbur bende uğraşmıyım diye dove kullanmaya başladım
ama saçımda kepek yaptı resmen
pantena dönecektim ki siz içeriğini değiştirmiş deyince üzüldüm
gliss hiç bişi demiyorum zaten o hepten kötü
şampuanlara noluyosa bu aralar.hepsi berbat yaaa...yakında arap sabununa geçiş yapacam
he ya en güzeli ben de geçecem artık
ya dove da kullanmak istemiyorum iyice kepek yaptı saçımı beyaz beyaz dökülüyo
valla bu kepeği bende elidor yaptı.yukarda da yzdım bütün şampuanları denedim.bi faydasını görmedim.şimdide dehşet dökülüo ke kalcam yakında valla ...pufff bu şampuan firmaları rekabet yapcaz die bütün şampuanların formülleriyle oynayıp duruyolar.olan bize oluyoooo
kız benim de saçlar dökülüyo acep ondan mı dersin?
dökülenlerin yerine yenileri çıkıyo saçlarımın üst kısımları yeni çıktığı için kabarıyo resmen
bence şampuanlardan...ama bide bahar ayındayız ondan da olabilir.benimde yeni çıkan saçlarım var ama geçen saçımı topladım ve kulak kısımlarının açıldığını gördümmm moralim çok bozuk yaaaa
yok canım benim genel olarak dökülüyo
ama saçım uzun olduğu için galiba görüntü açısından biraz da fazla dökülüyo gibi geliyo ama günde 100tel dökülmesi bile normalmiş
hangi şampuanı kullansam bilemedim ben de.
hepsinin içinde kimyasal madde var :26::26:
ben şimdi bıoblasın sarmaşık özlüsünü alıp içinede çam terebentin koycam...bide bu sğır ilikli maskeyi denicem bakalım faydası olcak mı?
bioblas geçrekten çok güzel ama bi alıştığın zaman bırakmaman lazım
bıraktığın an eskisinden daha çok dökülüyo canım dikkatli kullan onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?