Şampuan ve Saç Kremleri gliss mi dove mu elidor mu ?

Sizce hangi şampuanı tercih etmeliyim ?

• Pantene

OY: 2 6,7%
  • Gliss

OY: 17 56,7%
  • Dove

OY: 8 26,7%
  • Elidor

OY: 6 20,0%

• Ankete Katılan
    30

Mavidrama

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
201
125
303
pantene doğal sentez saçımın uçları kuruttu ve 2. gün yağlandırıyordu ne önerirsiniz.pantene e yinede güveniyorum acaba başka bi serisinimi denesem yoksa başka bir şampuan markasımı denesem sizlerden fikir istiyorum yorumlarınızı bekliyorum aynı zamanda yukarıdaki anketede katılırsanız sevinirim :)

Son düzenleme:

valla canım bende pantene doğal sentezi kullanıyodum çok iyiydi 2 yıldır falan kullanıyodum son zamanlarda içeriği mi değişti bilmiyorum ama çok kötü yaptı saçlarımı sonra elidıra geçtim oda kepek yaptı.sonrasında head shoulders kullandım saçlarım kurudu sonra blendaxın papatya özlüsünü kullandım oda saçlarımı döktü ve yağlandırdı.bende çıldırıcan ..bu aralar bioblasa geçmeyi düşünüyorum.içinede çam terebentin ohh miss :)))

Elidor gerçekten güzeldi eskiden bende kullanıodum panten saçımı keçe gibi yaptı toparlayamaz oldum çam terabntin her daimmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

içlerinden bi elidor kullanmadım diğerlerini kullandım
pantane doğal serisini kullanıyordum ama bizimkiler dove kullanınca mecbur bende uğraşmıyım diye dove kullanmaya başladım
ama saçımda kepek yaptı resmen
pantena dönecektim ki siz içeriğini değiştirmiş deyince üzüldüm
gliss hiç bişi demiyorum zaten o hepten kötü

şampuanlara noluyosa bu aralar.hepsi berbat yaaa...yakında arap sabununa geçiş yapacam

şampuanlara noluyosa bu aralar.hepsi berbat yaaa...yakında arap sabununa geçiş yapacam

he ya en güzeli ben de geçecem artık
ya dove da kullanmak istemiyorum iyice kepek yaptı saçımı beyaz beyaz dökülüyo

he ya en güzeli ben de geçecem artık
ya dove da kullanmak istemiyorum iyice kepek yaptı saçımı beyaz beyaz dökülüyo

valla bu kepeği bende elidor yaptı.yukarda da yzdım bütün şampuanları denedim.bi faydasını görmedim.şimdide dehşet dökülüo ke kalcam yakında valla ...pufff bu şampuan firmaları rekabet yapcaz die bütün şampuanların formülleriyle oynayıp duruyolar.olan bize oluyoooo

Ben elidor kullanıyorum çok uzun zamandır. Saçlarım kalın telli ve gür. Elidor yumuşatıyor, saçlarımı dalga dalga yapıyor ve kokusu çok hoşş özellikle turuncunun
Dove kullanmıştım ilk yıkamadan sonra çöpe gitti. Acayip kabardı ve şekilsiz oldu saçlarım hiç beğenmemiştim

Elidorun mor ve pembe paketleri iyi sayılır. Dove tavsiye etmiyorum bulasık sabunu kullanırım daha iyi:)

Gliss; oldukca memnunum sıva saç kremleri ile de desteklenince saçlarım pürüzsüz oluyor.:)

kız benim de saçlar dökülüyo acep ondan mı dersin?
dökülenlerin yerine yenileri çıkıyo saçlarımın üst kısımları yeni çıktığı için kabarıyo resmen

kız benim de saçlar dökülüyo acep ondan mı dersin?
dökülenlerin yerine yenileri çıkıyo saçlarımın üst kısımları yeni çıktığı için kabarıyo resmen

bence şampuanlardan...ama bide bahar ayındayız ondan da olabilir.benimde yeni çıkan saçlarım var ama geçen saçımı topladım ve kulak kısımlarının açıldığını gördümmm moralim çok bozuk yaaaa

yok canım benim genel olarak dökülüyo
ama saçım uzun olduğu için galiba görüntü açısından biraz da fazla dökülüyo gibi geliyo ama günde 100tel dökülmesi bile normalmiş
hangi şampuanı kullansam bilemedim ben de.
hepsinin içinde kimyasal madde var :26::26:

ben şimdi bıoblasın sarmaşık özlüsünü alıp içinede çam terebentin koycam...bide bu sğır ilikli maskeyi denicem bakalım faydası olcak mı?

ben şimdi bıoblasın sarmaşık özlüsünü alıp içinede çam terebentin koycam...bide bu sğır ilikli maskeyi denicem bakalım faydası olcak mı?

bioblas geçrekten çok güzel ama bi alıştığın zaman bırakmaman lazım
bıraktığın an eskisinden daha çok dökülüyo canım dikkatli kullan onu

Gliss tabi ki. Boyalı saçımı şampuanlarken bile kremli gibi yumuşacık yapan tek şampuan.
Elidor'un bir tek mor düzleştirici serisi güzel.
Pantene'nin de kokusu bide boyalı saçlar için olan şampuanını seneler önce kullanmıştım o zamanlar hoşuma giderdi yumuşacık olurdu saçlarım.
Ama Gliss benim her zaman favorim.

Son düzenleme:
ozaman glissss ve elidor arasında seçimdeyim saçlarım dökülüyor diyen arkadaşlarada bi önerm olucak haftalık bağdem yağı ,hint yağı,susam yağı,çam terabentin,sarımsak ,bemix ampul ,bepanthen ampül karıştırıp uygulayın farkı görüceksiniz

En iyisi elidor sari olani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artık kendimi camdan aşağı sallandırmak istiyorum gliss aldım yıkadım yıkamaz olaydım onuda tek ediyorum yaaa saçıma yağ mı döküyorum şampuan mı belli değil yıkamıo beee bu 😔😔😔😔😭😭 napçam bennn Allahımm yarebbiiiim 😭😭😭😭😪😪😪😪😪😫😫😫😫

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…