Saç Şekillendiriciler Gliss Sıvı Saç Kremi hakkında..

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
arkadaslar ben Gliss Sıvı Saç Kremi-express bakım dengeleyici etki dipleri yğlı, uçları kuru saçlar için olanından aldım, bakın yanlışkıl yok schwarzkopf'un...
Allah allah dedim herkes buna forumda ve günlük hayatta çok iyi diyo.. Herkes önerdi ama ben zaten geçen yazın başında almıştım ve hiç öyle memnun kalmadım. kokusu bi süre sonra garip geldi işte saçımda HİÇ değişme olmadı hatta soğudum ... Fazla zararı olmadı ama hiç kliteli gibi gelmemişti. Acaba ben başka bir sıvı saç kremini mi almalıyım pembe fln vardı? Lütfen yardım edin yaa((

kesinlikle ben memnunum saçlarımda inanılmaz değişim oldu iyi yönde ben onarıcı kuru ve yıpranmış saçlar için olanını kullanıyorum turuncu gibi rengi.... saçlarımı kırıklar yüzünden kestirmek zorunda kaldım saç tellerim çok zayıflamıştı 2 3 aydır kullanıyorum gözle görünür biçimde kalınlaştı saçlarım ve daha tek bir kırık yok çok ama çok memnunum...

canım istediğin kalıcı bakım kremimi yoksa banyo esnasında durulanan saç kremi mi?

ben röfleden saçlarım ilk yandığında, gliss in sarısını kullanırdım..durulanmayan saç kremi...benim için tam bi mucizeydi bu ürünkaydirigubbakcemile2 gliss kullanmadan saçlarım ne ıslak, ne kuruyken hayatta taranmazdıakannehir ıyyy ne kötü günlerdi be

_lara aynı şeyleri ben düşünüyordum... vala ben de çok iyi diye aldım. pembe olanı
taramayı kolaylaştırır yazıyor üstünde... yahu kullandım kullanalı saçlarım daha ZOR taranır oldu.
ben mi bi yanlışlık yapıyorum dedim, okudum şişenin üstünü tekrar tekrar ama sonuç aynı...

Benimki biraz dökülmeye başlamıştı ama çok az, o zamanlar zaten saçım yıpranmıştı.. geçen yaz aldım sadece yazın saçımdaki deniz kokusunu atmak için zamanım olmadığında yıkanamadığımda kullanıyodum sırf şampuanlamış gibi koksun diye.. Tabii saçımın kırıklarını engellemedi, tatilden çıktığımda her saç telim çatal çataldı çoktan..

DURULANMAYAN sıvı saç kremi canım. Gliss'in şampuanlarından hep çok memnundum ama bundan nedense memnun kalmadım ya..

Canım Gliss'i bilmiyorum kullanmadım ama Avondan advance teqnique serisinde bi bakım kremi var sarı kapaklı kapağı ters duruyor tam adını bilmiyorum. Ondan çok memnunum bir de kırıkları onarıcı serumundan kullanmıştım o da etkili baya. Yapan varsa çevrende bi sor bakalım

benim vazgeçilmezimdir .yıllardır kullanıyorum çok memnunum........benimki turuncumsu renkte olan .........pembelidende kullanmıştım oda güzeldi sanamı yaramadı ki?

ben pembeyi de turuncuyu da sarıyı da kullandım
onsuz saçlarımı taramayı bile denemem
o derece önemli benim için gayette memnunum
kişiden kişiye değişebilir tabi

herkesin kullanıp beğendiği gliss onarıcı sıvı saç kremi sizin aldığını dengeleyicden kimse pek memnun kalmamıştı ikisinin de rengi turuncu olduğundan karıştıralabilio alırken üstünde onarıcı yazmasını kontrel edip alın.

kızlaar gliss oil nutrıvıte mi yoksa gliss total repairmi ?? yardımcı olun ltfen ikisi arasnda gidip geliyorum.

ben oil nutritive ve silk bilmemne ( pembe olan) kullandım 2 sini de.
oil nutritive ile saçım daha kolay taranıyordu. Pembe olan da iyi ama Oil nutritive çok daha iyi. şampuanını da kullanıyorum zaten.

durulanmayan kremindense saç maskesi çok daha iyi geldi bana. sarısını kullanıyorum üstelik artık 1 dk içinde etki gösteriyor maske. yani saç kremi gibi kullanabilirsiniz. saçlarım hiç zorlanmadan açılıyor, ben çok memnunum. migrosta carrefour da 10-11 tl ye iniyor arada fiyatı. bazen şampuan yanında hediye oluyor, bulursanız kaçırmayın.

bugün asia straight saç kremini aldım üzerinde düzleştirici etki yazıyor daha önce ne bunu ne de glissin başka bir ürününü kullanmadım deneyeyim bakıyım nasılmış buaralar herşeyi deniyorum zatenkafamçokkarıştı ,yazarım sonucu benneyaptımki, buarada bunu kullanıp da memnun kalan var mı:hulya:

denedim ve sonucu yazıyorum ,zaten kabaran saçımı iyice kabarttı ayrıca garip bi sertlik verdi ve düzleştirici bi etki de görmedim hiç:umursamaz: boşa giden paramla kaldım yani bıktım işe yaramaz şeylere para vermekten of:mymeka:, memnun kalırsam diğer kremlerini de denicektim de güvenemem şimdi kızlar benim saçım kuru ve gür bi saç,varsa benim gibi saçı olup da glissin bi çeşidinden memnun kalan söylesin adını bide onu deneyeyim:sinifsinif:

Aynen katılıyorum bende onarıcı kullanıyorum resmen kırıklarım kayboldu ve süper parlaklık veriyor kokusu da çok güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…