Saç Şekillendiriciler Gliss Sıvı Saç Kremi hakkında..

ben sarısını kullanmıştım taramayı kolaylaştırıyor yumuşatıyor da onun dışında bakım gibi bi etkisi yok bence

ben turuncusunu kullanıyorum bence saçı yumuşatıp kolay taranmasını sağlıyor ama bir kaç saat sonra etkisi geçiyor

benim de saç uçlarım saç boyalarından ve açıcılardan ötürü kuru, ama normalde saçlarım çok yağlı dipleri falan yıkamadan sonra 2. 3. günde hemen yağlanıyo. saçlarımı kestirmek istemiyorum uzatmak istiyorum, sizce bu iki üründen hangisi daha iyi?

Gliss Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi 200ML - Kolay Kırılan Uzun Saçlar İçin

Gliss Total Repair 19 Sıvı Saç Kremi 200ML Onarıcı Bakım - Kuru ve Yıpranmış Saçlar

ikisini de alıp bi birini bi ötekini mi kullansam

bi de anlık bi değişim mi yapıyor yoksa gerçekten kalıcı bi değişim mi oluyor. mesela ben 2-3 ay kullanıp bıraksam saçlarım eski haline mi döner?

Son düzenleme:

Bu soruların cevabını bende merak ediyorum.Bugün alcam gliss i bakalım bende işe yarayacak mı

Bu soruların cevabını bende merak ediyorum.Bugün alcam gliss i bakalım bende işe yarayacak mı

http://www.buycosmo.com/images/products/06/48/84/64884_buyuk_zoom.jpg

sonuç olarak ikisini de almadım, bunu aldım

henüz 1 kez kullandım ama hemen etkisini gösterdi. öncesinde bioblasın ürününü kullanmıştım o ağırlaştırıyordu ve zaten yağlı olan saçlarımı daha da yağlandırıyodu. gliss hiç bi şekilde ağırlık ya da kirliymiş görünümü vermiyo

ama dediğim gibi sadece bir kez kullandım, şampuan olarak da

http://images.hepsiburada.net/assets/SG/1500/SG_1368400.jpg

bunu kullanıyorum.

bioblasın şampuanını bilirim berbat bışey yaglandırıyo saclarımı bıraktım hemen.glissin sarısını veya turuncusunu dusunuyorum bnde bı turlu frsatım olmadı gidip alamadım ya hala aklımda bu sıyah nasıl acaba ıse yarıyomu belkı bunu alırım

hep derler ya saça, tene göre değişir bu ürünler. çünkü beni kurtaran 2 şampuandan biri bioblas yağlı saçlar oldu :) tabii eskiden kullandığım kremli şampuanlardan sonra belki çoğu şey iyi gelecekti orası da ayrı:)

ama kremli şampuanları bırakıp sonradan bu spreyler ya da serumlar kesinlikle işe yarıyor bir ara sabahtan akşama yağlanmaya başlamıştı saçlarım kabus gibiydi

turuncu gliss yıllardım banyomda kurtarıcım. serum kullanmaya da başladım ama duştan sonra unutunca kuru saça olmuyor o zaman turuncu fıs fısım imdadıma yetişiyor ama bu siyahı da merak etmedim değil aslında repair diyor ikisinde de yorumları takip edeyim:)

kızlar gliss in sarı renkte olan 7 yağ içiren spreynı aldım.
evet saçlarımın dalgaları kendine geldi doğal bi' görünüm verdi fakat gelgelelim asıl konuya..
saclarımı aşırı derecede elektriklendiriyo. ucus ucus oluyo saclarım .bu sorunla karşılaşan oldumu

Son düzenleme:
DURULANMAYAN sıvı saç kremi canım. Gliss'in şampuanlarından hep çok memnundum ama bundan nedense memnun kalmadım ya..

canım siyah olanı denemelisin gerçekten sürdüğünde parlaklık oluyor ve çikolata kokuyor saçların uzaktan bile kardeşim taktı gelip sürekli kokluyor tarağın bile çok güzel kokuyor diyor çok hoşuma gitti

Arkadaşlar bu ikisi arasında kararsız kaldım elektriklenen ve uçları kuru bir saç yapım var ince telli. Kokusu da ağır olmasa iyi olur. Hangisini önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…