Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm birazcık zaman tanı kendine kafanı topla dinlen, hem karar verirsin istanbula gelip gelmeme konusunda. bu sonuncuyu nerde yaptırdın? histeroskopi falan çekildi mi? aynı doktor ve merkezde devam etmen bence daha avantajlı olabilir. sonuçta seni ve hikayeni daha iyi tanıyo. hem belki indirim bile alabilirsin. Dualarım seninle. Pes etmek yok biliyosun. Benim 3. de tuttu.
canım sağol:KK68: histereskopi yapılmadı.sen negatif olunca neler yaptırmıştın canım? sonucu tıp merkezinde yaptırdım ama sonuca gerek yok zaten 9. günde pembe akıntılar başladı 10. günde de adet oldum canım :KK43: indirim yapacaklarını sanmıyorum canım bi de bazı konularda canımızı sıktılar. ikinciyi muhtemelen izmir de deneriz. olmazsa istanbul dan devam ederiz. ama döllenmenin olup 2 tane embriyonun sağlıklı gelişmesi de bizim için bir umut oldu. hiç döllenme olmaz diye çok korkuyordum.

Evet cnm önemli kısmını başarıyla geçmişsiniz. Bizim için de en büyük yıkım 13 tane toplanıp hiçbiriinin döllenmediği haberini aldığımız denemeydi. Döllenmenin olduğunu görmek gerçekten umut verici. Transfer sonrası herkesle aynı ihtimal zaten. Ben de transfer sonrası tutmayınca histeroskıpi yapmıştı doktor neden tutmadığını araştırmak için. Bişey çıkmamıştı ama yapmışken içerdeki iki minik polipi de aldım demişti. Ama zaten onların tutmamasıyla alakası yokmuş öyle demişti. Sonrakinde tuttu zaten çok şükür. Darısı başına inşallah. Ben iki üç ay aralıklarla denemiştim gaza gelip:)

Merhaba kızlar geçmiş olsun susu ne diyim bilemiyorum inşallah bidahakine canım ben düşünmüyorum bi sure daha ama eşim ekim kasım gibi deneyelim diyor bende hazır hissetmiyirum ankara genartta drnicem olmazsa bi kezde İstanbul da başkada denemicem

Merhaba kızlar geçmiş olsun susu ne diyim bilemiyorum inşallah bidahakine canım ben düşünmüyorum bi sure daha ama eşim ekim kasım gibi deneyelim diyor bende hazır hissetmiyirum ankara genartta drnicem olmazsa bi kezde İstanbul da başkada denemicem
Teşekkür ederim canım, aslında çok da takmadım kafaya. Artık üzülmekten de bıkmışım onu farkettim. biz de 2 ay sonra bi daha deniycez. yine memorial de düşünüyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.:KK46:

Merhaba kızlar kelebek3248 ve gyps84 doğum yaptılar çok sukur bizim sayfamizdada bebekler var umudumuz hiç bitmesine hepimizin de bebekleri olacak allahin izniyle ben inaniyorum

canım sabırsızlıkla bekliyorum hamilelik haberlerinizi alacağım günü. Doktorlar o kadar ümitsiz konuşmuşlar ki kucağıma aldığım ana kadar inanamadım hamile olduğuma bile. ama mucize dediğin insanlar için. Allah için mucize diye birşey yok. Hep dualarımdasınız.

merhaba kızlar bende artık çok bunaldım ve birileriyle dertleşmek istedim. kafam çok karışık gerçekten artık bunaldım.
son gittiğimiz prof. eşimin hastalığının genetik olduğunu ilaçla tedavisinin olmadığını (immotil silia sendromu ) söyledi.
micro tese + ıcsı dedi. bende ne yapacağımı bimiyorum. hangi hastaneye gidip tedavi olayım hiç bir fikrim yok. ilk denememi acıbadem maslakta yaptım orada tabi tese yapmadılar sperm yeterli dediler ama tutmadı .. şimde devletten rapor çıkartmaya çalışıyorum ama gerçekten çokkk bunaldım. bu aya adet olunca rahim filmi istediler özelde 450,00 tl o bile sorun açısı bir yandan parası bir yandan hastanelerde yapıyor diye duydum 250-300 tl arası ama korkuyorum artık açıkçası cesaretim yooooook lütfen bana destek olun çok ihtiyacım var. biliyorum sizde aynı sorunlar la mücadele ediyorsun ama şu anda kendimi çok çaresiz ürkek hisediyorum .... sizde kendi dr. immotil slia sendromu başarıli olurmu denemmeizde fayda varmı diye sorabilir misiniz acaba en zından bundan sonra ne yapmam gerektiğine karar verebilirim. şimdiden teşekkür ederim.

merhaba A anka23 bahsettiğin anomaliyi bilmiyorum ama birkaç yerde okuduğum kadarıyla İCSI ile hamile kalmak mümkünmüş. Kaan Aydos'a mail atıp sorabilirsin bence. Bize hemen geri dönmüştü. Bir de rahim filmi inan ki hiç korkulacak bir şey değil. Vajinal muayene olduğunu düşün. Acısız ağrısız birşey. Sakın ümitiszliğe kapılma. Hamile kaldığında herşeyi unutacaksın;)

merhaba A anka23 bahsettiğin anomaliyi bilmiyorum ama birkaç yerde okuduğum kadarıyla İCSI ile hamile kalmak mümkünmüş. Kaan Aydos'a mail atıp sorabilirsin bence. Bize hemen geri dönmüştü. Bir de rahim filmi inan ki hiç korkulacak bir şey değil. Vajinal muayene olduğunu düşün. Acısız ağrısız birşey. Sakın ümitiszliğe kapılma. Hamile kaldığında herşeyi unutacaksın:KK66:

merhaba teşekkür ederim. kaan hocaya mail attık normal bir mesaj geldi . sonra burada çapada tedavi gördü eşim ilaçlar hiç bir şekilde fayda vermedi normal olan hormonlar tavan yaptı hemen ilaçları kestiler. prof. ateş kadıoğlu ımmotil slia sendromu yani %100 hareketsiz ve morfolojimiz sıfır yani dipteyiz. internette araştırdım genetik olduğu ve 20,000/1 görülen bir hastalık olduğu yazıyordu..... bakalım kısmet

merhaba arkadaşlar gypsy84 bebişin hayırlı olsun rabbim bizede nasip edr inş
1 ay önce eşimle prof dr bülent tıraş ile görüşmeye gittik bizimde problemimiz %100 globozospermia bize kalsiyum inyofor tedavisi uygulayacagını söyledi son teknoloji buymus arkadaaşlar ama daha tedaviye başlamadık başlayınca haber veririm bize umut olan arkadaşlardan allah razı olsun rabbim yardımcımız olsun görşmek üzere

arkadaşlar biz acıbadem maslak bülent beyi düşünüyoruz ama çok kararsızım kaan hocaylamı başlasak bilemedim yardımcı olurmusunuz tşkler...

arkadaşlar biz acıbadem maslak bülent beyi düşünüyoruz ama çok kararsızım kaan hocaylamı başlasak bilemedim yardımcı olurmusunuz tşkler...
Cnm teşekkürler. Bülent beyşn çok iyi olduğunu duyduk. Hastane de iyi zaten teknolojik olarak. Ben tüp bebeği istanbuk tüp bebek merkezinde doğumu acıbadem maslakta yaptım. Tüp bebek merkezinde biz de kalsiyum iyonoforla başarıya ulaştık. Gerçi ilkinde de aynı yöntem uygulandı ama hiç döllenme olmadı. Yine de o düşük bir ihtimalmiş biZi buldu. Allah yardımcınız olsun. Bir an önce güzel haberlerinizi bekliyorum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah her an dua ediyorrum.

Arkadaşlar merhaba. Başka güzel haber yok mu? Ben internete çok giremiyorum ama ilk girdiğimde ilk iş bu Sayfaya bakıyorum. gypsy84 gypsy84 büyüyor mu kuzucuk, maşallah onlara. Uykular Nasıl bizim ki uyumuyor bu aralar ya. İlk 3 ay gece benim zorumla kalkıyordu şimdi 1 saatte bir ayaktayız Arkadaşlarım yakınma değil şükrediyorum ben her uyandığımda. Biliyorum, eminim rabbim size de yaşatacak bu duyguları. SU_SU_ SU_SU_ esyu01 esyu01 A azra0101 ve ekleyemediğim diğer arkadaşlarım. Öpüyorum hepinizi.

Merhaba kelebek3248 bende bi haber yok tedavi yok çünkü inşallah bigün bizde bebeklerimizden bahsederiz burada kendine ve bebeğe iyi bak

Ben de hamileyim arkadaslar 7. Aya gireceğiz inşallah :) rabbim olmayan herkese nasip etsin özellikle globozoospermi teşhisi konulanlara...
Bu çok güzel bir haber işte. Maşallah Rabnim tamamına erdirsin. Cinsiyeti ne? Artık globozoospermianın çok ekstrem bir durum olmadığını herkes anlasın lütfen normal bir tüp bebek tedavisinden bir farkı yok sadece ekstra bir yöntem uyguluyorlar. Başarı şansı onlardan daha düşük değil. Ohh çok sevindim.

Cinsiyetimiz erkek :) bizim ki tedavi ile olmadı yaptığımız tek sey keçiboynuzu kürüydü..hiç ummadığımız bir anda geliverdi bebişimiz..rabbime çok şükür.. Sabredip beklemek gerek bazen ;)

Cinsiyetimiz erkek :) bizim ki tedavi ile olmadı yaptığımız tek sey keçiboynuzu kürüydü..hiç ummadığımız bir anda geliverdi bebişimiz..rabbime çok şükür.. Sabredip beklemek gerek bazen :KK66:
Ayyyy buna daha da çok sevindim. Topikte 3 erkek olduk hadi bakalım devamı gelsin inşallah :)

Hayırlı olsun neyy çok sevindim doğal yolla olmasına ayrı bi sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canım

Back
X