Canım çok tesekkür ederim :) allah razı olsun ve isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun neyy çok sevindim doğal yolla olmasına ayrı bi sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok tesekkür ederim :) allah razı olsun ve isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun neyy çok sevindim doğal yolla olmasına ayrı bi sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
Merhaba benim eşimdede bu sorun var siz ne durumdasınız tedavi oluyormusunuzBenim esimde globoozos spermia bizim degelr merkezle göre deisiyor 100 de 98 de globozi çıkıyor99 da bazen yüzde beş iyi çıkıyor keçi boynuzu kuru yapıyoruz sayıyı çok yükseltiyor sayı ne kadar çok Okdar iyi bulma şansı yükseliyor genetik bizim temiz çıktı ikinci bir kan testi varmış onu bekliyoruz ben mayısta gulhanede yaptıracağım yeniden tüp bebek emriyologum profosor geçen yaptırdığım tüp bebekte yumurtalarimla ilgilenilmedigini soylei doktorum allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi
Arkadaşlar merhaba. Başka güzel haber yok mu? Ben internete çok giremiyorum ama ilk girdiğimde ilk iş bu Sayfaya bakıyorum.gypsy84 büyüyor mu kuzucuk, maşallah onlara. Uykular Nasıl bizim ki uyumuyor bu aralar ya. İlk 3 ay gece benim zorumla kalkıyordu şimdi 1 saatte bir ayaktayız Arkadaşlarım yakınma değil şükrediyorum ben her uyandığımda. Biliyorum, eminim rabbim size de yaşatacak bu duyguları.
SU_SU_
esyu01 A azra0101 ve ekleyemediğim diğer arkadaşlarım. Öpüyorum hepinizi.
Merhaba bizede de bu sorun var bizde daha baslamadikmrhba biz daha tedaviye başlamadık başlayan varmı?
üzgünüm ama yazmam lazım. Globo. larda döllenme embrio gelişimi gozlenebiliyor. Mucizevi bir şey değil lakin, embriyolar genelde eksik hücreli, sendromlu ve kalitesiz embrio oluşuyor. 5.gün e beklerseniz zaten ölüyorlar.Merhaba 2 ay önce 2. tüp bebeği denedik %100 globozo olmasına ragmen 3tane döllenme oldu 3.gün transferi yapıldı ama tutunamadıdiger döllenenlerde gelişim gösteremedi şimdi ilaç kullanıyo eşim 2hafta sonra testimiz var inşallah düzelme olmustur
üzgünüm ama yazmam lazım. Globo. larda döllenme embrio gelişimi gozlenebiliyor. Mucizevi bir şey değil lakin, embriyolar genelde eksik hücreli, sendromlu ve kalitesiz embrio oluşuyor. 5.gün e beklerseniz zaten ölüyorlar.
Normal sperm yumurtaya bulustugunda şekerin suda eridiği gibi eriyip embriyo gelişimi başlatır. Globo larda spermin kas yapısı sıkı, yumurtanın içinde erimiyor. Yani, sağlıkli embrio oluşturmaya, bölünmeye uygun oluyorlar.
üzgünüm ama yazmam lazım. Globo. larda döllenme embrio gelişimi gozlenebiliyor. Mucizevi bir şey değil lakin, embriyolar genelde eksik hücreli, sendromlu ve kalitesiz embrio oluşuyor. 5.gün e beklerseniz zaten ölüyorlar.
Normal sperm yumurtaya bulustugunda şekerin suda eridiği gibi eriyip embriyo gelişimi başlatır. Globo larda spermin kas yapısı sıkı, yumurtanın içinde erimiyor. Yani, sağlıkli embrio oluşturmaya, bölünmeye uygun oluyorlar.
ne guzel. umarim hersey istedigin gibi olur.Merhaba cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Çok şükür bizde tesa işlemiyle düzgün spermler bulundu 4tane döllenme oldu ve 2tanesi 5.güne saglıkla gelebildi. Transferimizin 2.günündeyiz bakalım herşey nasip bu arada benim doktorum C.tamer erel eşimin doktoru bahçeci kliniğinden Tansel bey ikiside çok iyi doktor biraz uzun oldu ama işinize yarar inşallah
ne guzel. umarim hersey istedigin gibi olur.
birde neden tesa yapildi?
bize de tesa mesa fark etmez, icteki neyse distakide aynidir dendi. ki benim de aklima yatti. mantiksiz degil.İnşallahh Eşimin sperm sayısı çok iyiydi Tansel bey tesa işlemiyle üretim yerinden işe yarar buluruz,daha yakın zamanda iki hastam bu yöntemle gebe kaldı dedi zaten birkaç doktora daha sorduk globozolarda son çağre olarak deneniyormuş tesa üstüne eşimde varikoselde vardı.
embirionun gelişimi bolunmesi nasıl di?kac hucreli resmi var mı embrionun??Benimde doktorum tamer bey aynı sperm bulunur demişti zaten aynı şeyi düşünüyorduk. Tansel beyle kendi doktorum konuştu ve %65 şans veriyorum dediği için ikna olduk sonuçta 5.gün embriyolarımız oluştu görücez bakalım hamilelik oluşucakmı globozo olup bukdar ümitsizlikte bu aşamaya gelmek bile bizim için önemli. Birgün çok isterseniz görüşürsünüz Tansel beyle. amacım bi evlat sevgisi isteyen insanlara yaşadıklarımı anlatarak bilgi verip yardım edebilmek
embirionun gelişimi bolunmesi nasıl di?kac hucreli resmi var mı embrionun??
hımmm... bende talep etmedim ama tupcunun hizm. dahilinde foto vardı. bizimkindeki bozukluk gozle goruluor. 3 gun embriosu gelişim geriden, hucre sayısı eksik, etrafı dagınık vs.. 3-4 kalite embio oluşuor. 3. gunden sonra da ölüyorlar. anne karnında belki kendini toplar diyip 1 trasfer edildi. toplamadi tabi.Resimi yok öyle bi talepte bulunmadık. Verilen bilgiye göre ikiside blast embriyo gelişimleri mükemmeldi ikiz gözüyle bakıyorlar hatta
hımmm... bende talep etmedim ama tupcunun hizm. dahilinde foto vardı. bizimkindeki bozukluk gozle goruluor. 3 gun embriosu gelişim geriden, hucre sayısı eksik, etrafı dagınık vs.. 3-4 kalite embio oluşuor. 3. gunden sonra da ölüyorlar. anne karnında belki kendini toplar diyip 1 trasfer edildi. toplamadi tabi.
yani bizim embriods globozoyu nun tum semptomlarini gozlenledik :)