Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bizimde sıkıntımız aynı.
Baştan sona okudum tüm yazılanları ve yeni paylaşım görünce mutlu oldum.
Tedaviyi nerede yaptırdınız nasıl süreçten geçtiniz sorun 100%100 muydu nasıl bir tedavi uyguladılar açıklamalı yazabilirseniz çok sevinirim.
Ekstra ilaç takviyesi verdi mi doktorlar nelere dikkat edilmeli ?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba canm 3.tüp denemesi 5.gün embriyoları 2tane transfer edildi ama olmadı malesef. Genetik test yapmamıstık büyük ihtimalle genetikleri bozuktu. Eşime 100/100 globozo denildikten sonra üç çeşit ilaç verdi doktor birisi Evitaminiydi digerlerini hatırlamıyorum tatildeyim şuab eve gidince bakarm. 3ay kullandı eşim tabi yanı sıra keçiboynuzu suyu pekmezi havuç suyu bol fndık fıstık vs. Sperm örneginde yine işe yarar düzelme görülmedi bu sefer testisten sperm çektiler iğneyle globozo olmayan bulundu dediler hatta kalan spermleri dondurduk şekilleri hareketi düzgün diye böyle işte sonucu baştan söyledim negatif adet oldum doktrumdan kameralı rahim incelemesi istedim (histeroskopi) hemen yaptı hiç bi sıkıntı görülmedi yani şeklleri düzgündü belki ama dna larında hasar vardı başka sebep yok uzun oldu biraz ama belki yararı olur sana

Teşekkür ederim bu saatte yazdığınız için.
İnsan her bilgiyi tecrübeyi değerlendirmek istiyor.
Bende bugün yumurtalarımın döllenmediğini öğrenince buraya tekrar bakmak istedim.Kullanılan yöntemler ilaçlar ve merkezler hakkında bilgi sahibi olmak için.
Hakkımız da hayırlısı inşallah
Size de geçmiş olsun üzmeyin kendinizi inşallah bi daha ki sefere.
NeRe de yaptirmistiniz tedaviyi ?

Merhaba bizimde sıkıntımız aynı.
Baştan sona okudum tüm yazılanları ve yeni paylaşım görünce mutlu oldum.
Tedaviyi nerede yaptırdınız nasıl süreçten geçtiniz sorun 100%100 muydu nasıl bir tedavi uyguladılar açıklamalı yazabilirseniz çok sevinirim.
Ekstra ilaç takviyesi verdi mi doktorlar nelere dikkat edilmeli ?
Şimdiden teşekkürler
iyi bir androlog bul.
kaan aydos sitesine bak. hersey orada yazio

Merhaba canm 3.tüp denemesi 5.gün embriyoları 2tane transfer edildi ama olmadı malesef. Genetik test yapmamıstık büyük ihtimalle genetikleri bozuktu. Eşime 100/100 globozo denildikten sonra üç çeşit ilaç verdi doktor birisi Evitaminiydi digerlerini hatırlamıyorum tatildeyim şuab eve gidince bakarm. 3ay kullandı eşim tabi yanı sıra keçiboynuzu suyu pekmezi havuç suyu bol fndık fıstık vs. Sperm örneginde yine işe yarar düzelme görülmedi bu sefer testisten sperm çektiler iğneyle globozo olmayan bulundu dediler hatta kalan spermleri dondurduk şekilleri hareketi düzgün diye böyle işte sonucu baştan söyledim negatif adet oldum doktrumdan kameralı rahim incelemesi istedim (histeroskopi) hemen yaptı hiç bi sıkıntı görülmedi yani şeklleri düzgündü belki ama dna larında hasar vardı başka sebep yok uzun oldu biraz ama belki yararı olur sana
gecmis olsun... senin icin uzuldum...
herseyde bir hayir vardir diyecegim de bazen cok manasiz kaliyor...

Teşekkür ederim bu saatte yazdığınız için.
İnsan her bilgiyi tecrübeyi değerlendirmek istiyor.
Bende bugün yumurtalarımın döllenmediğini öğrenince buraya tekrar bakmak istedim.Kullanılan yöntemler ilaçlar ve merkezler hakkında bilgi sahibi olmak için.
Hakkımız da hayırlısı inşallah
Size de geçmiş olsun üzmeyin kendinizi inşallah bi daha ki sefere.
NeRe de yaptirmistiniz tedaviyi ?
Benimde ilk sefer döllenme olmamıstı istanbul tüp bebekte 2.ve 3.yü bahçeci kliniği fulya da yaptırdık üzülme bu bile bizim için bişey yol kat ettik dondurulmuş spermlerimiz var kendimizi toparladıkça onlar bitene kdar denicez başka çağre yok bahçecide tansel bey le görüştür bi eşini benim kendi doktorum tamer erel üstelik bizde globozo harici varikosel var ileri derece

Teşekkür ederim.
Zaten tek derdimiz iyi bir embriyolog bulmak varsa bu konu üzerinde tecrübesi olan birisi..
O yüzden deneyimli hastalardan fikir almak istedim..

Evet ilk denemeydi.
Kocaeli Üniversitesinde yaptırdık.
Oradaki embriliyoga guvenmistik ama işlem günü orada olmadığını öğrendik ve açıkçası pek ilgilenilmediğini düşünmeye başladık . mikrocip uygulamasıni da kullanmistik yeni bi yöntem ama malesef

Bir de şunu merak ettim döllenme ne kadar süre içerisinde oldu 24 saatte belli oldu mu yoksa daha mı uzun sürdü .
Biz yumurta toplamadan tam 24 saat geçmeden haber verdiler döllenme olmadı diye ama pazartesi ye kadar bekleteceklerini söylediler pek düşük bir ihtimal de olsa bekleteceklermiş ama benim hiç umudum kalmadı o yönde .

Bir de şunu merak ettim döllenme ne kadar süre içerisinde oldu 24 saatte belli oldu mu yoksa daha mı uzun sürdü .
Biz yumurta toplamadan tam 24 saat geçmeden haber verdiler döllenme olmadı diye ama pazartesi ye kadar bekleteceklerini söylediler pek düşük bir ihtimal de olsa bekleteceklermiş ama benim hiç umudum kalmadı o yönde .
Hemen ertesi gün akşam olmadan aramıstılar 5tane döllendi diye anladıgım kadarıyla istanbul civarındasın bi tansel beyle görüşün derim bende acıbadem bülent tıraş ve amerikan hastanesiydi sanırım bület urman la görüşüp fikir almayı düşünüyorum

Görüstükten sonra benimle de paylaşırsan sevinirim gerçekten.
Çünkü bizde bi kaç yer düşünüyoruz ama tamamen laboratuvarlari iyi olduğu için şişli memorial Bülent traş la görüşmeyi düşünüyorduk.
O yüzden size de sormak istedim nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı diye.
Sanırım memnun kalmadınız ki klinik değiştirme kararı aldınız doğru mu ?
Bahceci de yaptirmistiniz çünkü aklım karıştı

Görüstükten sonra benimle de paylaşırsan sevinirim gerçekten.
Çünkü bizde bi kaç yer düşünüyoruz ama tamamen laboratuvarlari iyi olduğu için şişli memorial Bülent traş la görüşmeyi düşünüyorduk.
O yüzden size de sormak istedim nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı diye.
Sanırım memnun kalmadınız ki klinik değiştirme kararı aldınız doğru mu ?
Bahceci de yaptirmistiniz çünkü aklım karıştı
Aynen bahçecide yaptırıyoruz dondurulmuş sprmlerimizde orda şuan aslına bakarsan iyi biyer ama parayı seviyolar ben sadece diger iyi doktorlardan fikir almak için görüşmek istiyorum çooook ümit verip labartvarlarınn mükemmelliğine ikna olursam merkez değiştirebilirimde kafam çok karışık ya

Kafa karışıklığı çok normal haklısın.
Bizim bu konuda deneyimi olan birisini bulmamız gerekli gerçi sizde döllenme olmuş bu da umut verici tabi ki.
Konu sahibi arkadaşa mesaj yazdım embriyologunun adını sordum inşallah görür ve cevaplar onun tedavisi başarılı olmuş çünkü.
Para seviyor demişsiniz toplamda ne kadar maliyet çıkardılar size .
Bi de eğer memnunsaniz spermleriniz de orda en azından konuyla ilgililer değiştirmeniz pek sağlıklı gibi görünmüyor sanki tabi benim fikrim.
Gideceğiniz yerde bakalım bu konuyla daha önce karsilasilmi tedavi uygulanmış mi ama fikir almak danışmak mantıklı geldi yine de

Kafa karışıklığı çok normal haklısın.
Bizim bu konuda deneyimi olan birisini bulmamız gerekli gerçi sizde döllenme olmuş bu da umut verici tabi ki.
Konu sahibi arkadaşa mesaj yazdım embriyologunun adını sordum inşallah görür ve cevaplar onun tedavisi başarılı olmuş çünkü.
Para seviyor demişsiniz toplamda ne kadar maliyet çıkardılar size .
Bi de eğer memnunsaniz spermleriniz de orda en azından konuyla ilgililer değiştirmeniz pek sağlıklı gibi görünmüyor sanki tabi benim fikrim.
Gideceğiniz yerde bakalım bu konuyla daha önce karsilasilmi tedavi uygulanmış mi ama fikir almak danışmak mantıklı geldi yine de
Sadece görüşmek istiyorum aklımda soru işareti kalmasın diye bakalım biraz toplayalm da kendimizi hem maddi hem manevi bu son denemede iğneyle sperm çektiler dedim tesa işlemi ona 3000tl sperm dondurmaya 1800tl yumurta toplama ve transfer işlemine 7500tl üroloji doktorunun muayenesi 230 yada 270tl tam hatırlamıyorum iğnelerim 2000 tl yi buldu kaba taslak 15bin tl ye geldi bi tüp zerre indirimde yapmıyolar orda kaç kere denersen dene

Anlıyorum seni canım .
Hayırlısı bakalım gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.

Anlıyorum seni canım .
Hayırlısı bakalım gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.
Edelim tamam bu arada konu sahibi istanbul tüp bebekte yaptırmıs olmmıstı ikinci sefer bedavaya aynı yerde dondurulmuş embriyosuyla hamile kalmış. Benim ilk tüp denediğim yer istanbul tüp bebekti globozo felan yoktu piyasada döllenme bile olmamıştı tam yeniden 2.sefer yarı fiyatına aynı yerde başlıcaktık devlet kapattı merkezi. Şimdi yeniden açmışlar mesajları geliyo bana bekleriz diye güvenmiyorum ben pek oraya

Sonuçta bu globozo sonradan oluşan bişy degil baştan beri vardı bozukluk adını koyup ne oldugunu bulup öyle tedaviye başlamalıydılar madem bukdar iyiydi labartvr bikere tadına baktığım için hiç güvenmiyorum bilgilendirmede sıfır

Back
X