• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aklima taklidi simdi ya neden ankaraya gitmisken bu testleri yaptirmadiki kaan hoca ilaçlar fayda ediyomu bidaha yaptirir anlardik

emin olmak istemiştir. ucuz testler değil ki.. her yaptırışında 500 tl. zaten globozoo vakalarında dna hasarı yüksek ve fish boyamadaki haploid oranı düşük bekleniyormuş.

Aklima taklidi simdi ya neden ankaraya gitmisken bu testleri yaptirmadiki kaan hoca ilaçlar fayda ediyomu bidaha yaptirir anlardik
şim klomeni gün aşırı kullanıyor 2 ayı geçti. bakalım 2 aylık bir klomen kullanımının DNA hasarını düzeltmeye etkisi olmuş mu. bir hafta sonra sonucu alıcaz. seni de haberdar ederim. bu arada yaş kaÇ?

Kaan hocami yönlendiriyor yaptirin diye testi size sizin yasiniz kac
ikimiz de 30 yaşındayız. mart 2013 te beri çocuk sahibi olmaya uğraşıyoruz:( Biz önce mail yoluyla konuştuk Kaan Hocayla. Mailden istede DNA hasar testi. BUrda yaptırdık sonra Ankaraya muayeneye gittik. 2 ay kullanın tekrar bakalım olmazsa iğne veririm dedi. iğneyi de 2 ay kadar kullanırsınız, ondan sonra tüp bebeği deneriz dedi. Ama biz o kadar beklemek istemedik, başladık tüp bebeğe. olmazsa iki üç ay sora bir kere daha deneriz dedik. Tabi kendimde o gücü bulabilirsem:( belki de direkt evlat edinme yoluna başvururuz...

Anliyorum bizde ogrenir öğrenmez denedik tüp bebeği ankarada olmadi birkaçay sonra 1 ay arayla 2 kez daha ddenedik inşallah sizinki bu defa olur her namazinda dua edicem size

s
Anliyorum bizde ogrenir öğrenmez denedik tüp bebeği ankarada olmadi birkaçay sonra 1 ay arayla 2 kez daha ddenedik inşallah sizinki bu defa olur her namazinda dua edicem size
sağol canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Nerde varsa şifa versin... Umarım bu sefer hayalkırıklığı yaşamayız..

ikimiz de 30 yaşındayız. mart 2013 te beri çocuk sahibi olmaya uğraşıyoruz:KK43: Biz önce mail yoluyla konuştuk Kaan Hocayla. Mailden istede DNA hasar testi. BUrda yaptırdık sonra Ankaraya muayeneye gittik. 2 ay kullanın tekrar bakalım olmazsa iğne veririm dedi. iğneyi de 2 ay kadar kullanırsınız, ondan sonra tüp bebeği deneriz dedi. Ama biz o kadar beklemek istemedik, başladık tüp bebeğe. olmazsa iki üç ay sora bir kere daha deneriz dedik. Tabi kendimde o gücü bulabilirsem:KK43: belki de direkt evlat edinme yoluna başvururuz...
Canım tüp bebeğe başlamışsın hayırlı olsun, inşallah bu defa Rabbim nasip eder :KK68: benim eşimde yarın ameliyat olcak. inşallah iyi geçer. canım gelişmelerden haberdar et. dualarımız seninle:KK25:

Canım tüp bebeğe başlamışsın hayırlı olsun, inşallah bu defa Rabbim nasip eder :KK68: benim eşimde yarın ameliyat olcak. inşallah iyi geçer. canım gelişmelerden haberdar et. dualarımız seninle:KK25:

Amin canım. Siz de bir an önce atlatırsınız inşallah. Benim 6. gün bugün. Sanırım haftasonu opu olucak. Döllenme olacak mı diye sabırsızlıkla bekliyorum. Sizden de iyi haberler bekliyoruz. Allah yardımcın olsun

t: 36549956 .!.:
Amin canım. Siz de bir an önce atlatırsınız inşallah. Benim 6. gün bugün. Sanırım haftasonu opu olucak. Döllenme olacak mı diye sabırsızlıkla bekliyorum. Sizden de iyi haberler bekliyoruz. Allah yardımcın olsun
Merhaba tedavi nasil gidiyor nasilsin bende sürekli buraya girip bakiyorum bi gelişme varmi bise yazan varmi ...

Merhaba tedavi nasil gidiyor nasilsin bende sürekli buraya girip bakiyorum bi gelişme varmi bise yazan varmi ...

canım dün kontrole gittiğimde yumurtalar yeterince olgunlaşmadığı için iki gün daha iğnelere devam dedi. Merional kalçadan iğne ekledi. Bugün iğnelerde 10. gün vücudum delik deşik oldu bıktım valla. Ama bugün son çok şükür. yarın sabah tekrar kontrole gidicem. Sanırım pazartesi opu olucak. Laboratuardan gelecek iyi haberleri duymayı dört gözle bekliyorum:( Artık iyi bir gelişmeye çok ihtiyacım var:( Zaten izin konusunda da işyerinden tüm kredilerimi doldurdum...

Siz ne durumdasınız?

canım dün kontrole gittiğimde yumurtalar yeterince olgunlaşmadığı için iki gün daha iğnelere devam dedi. Merional kalçadan iğne ekledi. Bugün iğnelerde 10. gün vücudum delik deşik oldu bıktım valla. Ama bugün son çok şükür. yarın sabah tekrar kontrole gidicem. Sanırım pazartesi opu olucak. Laboratuardan gelecek iyi haberleri duymayı dört gözle bekliyorum:KK43: Artık iyi bir gelişmeye çok ihtiyacım var:KK43: Zaten izin konusunda da işyerinden tüm kredilerimi doldurdum...

Siz ne durumdasınız?
Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))

İnşallah sonu güzel olucak kalbini ferah tut olumsuz hic dusunme ben hep embriyo olusacakmi diye strese giriyidum embriyo oluyordu kesin tutmicak diye olumsuz düşündüm hep elimde olmadan sen hep olumlu düşün olucak de dualarimiz seninle

E="kelebek3248, post: 36600758, member: 571027"]Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))[/QUOTE]
Dogru

E="azra0101, post: 36602438, member: 418001"]E="kelebek3248, post: 36600758, member: 571027"]Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))[/QUOTE]
Dogru[/QUOTE]
Dogru

Doğru soyluyor mi acaba ben hangi tup bebek merkezini atasam bu durumda hastaniz oldumu desem oldu diyolardi gittigimde ise benim ilk oldugumu giruyordum bu genart anatolionun karsisindakimi ankarada II nsallah dogrudur bu biza coookk buyuk umut ve miral okurE="azra0101, post: 36602452, member: 418001"]E="azra0101, post: 36602438, member: 418001"]E="kelebek3248, post: 36600758, member: 571027"]Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))[/QUOTE]
Dogru[/QUOTE]
Dogru[/QUOTE]
Dogru

Valla son zamanlarda aldığım en güzel haberdi cnm. Hele ki yarın opuya gireceklen. Moral oldu çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz aynı yoldan ilerleriz.. İkinciyi falan düşünemiyorum şimdi, birinciyi bi halletsek allahın izniyle. Bnm için dua edin. Yarın sabah opuya, sora işe. Bi sonraki güne kadar zaman geçmeyecek galiba.

Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))

Arkadaşlar tüp bebeğinizi imsi kullanan bir yerde yapın.spermde sorun olduğu için en normalini seçip tüp bebek yapmaları lazım.

Valla son zamanlarda aldığım en güzel haberdi cnm. Hele ki yarın opuya gireceklen. Moral oldu çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz aynı yoldan ilerleriz.. İkinciyi falan düşünemiyorum şimdi, birinciyi bi halletsek allahın izniyle. Bnm için dua edin. Yarın sabah opuya, sora işe. Bi sonraki güne kadar zaman geçmeyecek galiba.

canımm Allah yardımcın olsun, eminim çok heyecanlı ve zor bir süreç ama inşallah hepsini aşacağız. önce sen aşacaksın arkandan geliyoruz:) o embriyo oluşacak inşallahhh. hadi bize güzel haberler ver. opudan sonra hemen işe gidecek olmana çok üzüldüm inşallah hemen toparlarsın. ben bu genart hikayesini açayım biraz daha isterseniz. şimdi biz bunu öğrendik hikayemiz bu konunun baş tarafında yazıyor 11 yumurtadan hiç biri döllenmedi o sırada sorunumuzun bu olduğunu bilmiyorsuk yalnızca sperm sayı düşüklüğü ve hız problemi var sanıyorduk. eşimin abisinde de bu problem olduğu için ve tüp bebekle kızları olduğu için bir şekilde normal hayatımıza dönüp umursamamaya çalışıp tüp bebek denedik. asıl kabus ondan sonra başladı. neyse döllenme olmadı Antalya tüp bebek merkezine gittik ve sorun orda ortaya çıktı. genarta yönlendirdiler bizi. daha önce bu vakalarda orda çözüm bulunduğu söylenerek. ankara genarta gittik. genel tetkikler vs derken %100 akrozomsuz çıktı zaten az çok biliyorduk. ancak daha önce bir takım yöntemlerle başarı sağladıklarını söylediler. ben hiç hsg filmi çektirmemiştim. orda onu çektirdik beni hazırlşayıp içeri aldığında doktorum daha sperm sonuçları çıkmamışken yani tam olarak %100 olup olmadığı bilinmiyorken bana bu hastalarından bahsetti. bak %100 globo olan bir hastamız var 3 yaşında yaramaz bir oğlu var şimdi geldi yine yapıyoruz tüp bebek diye. neyse biz hsg yi çektirdik sperm sonucunu beklerdik ve öğrendik işte %100 olduğunu. neyse döndük evimize bir kay sonra kendimizi toparlayınca gelicez tüp bebeğe dedik. aradan tam 1 ay geçti doktoru aradım ve izin problemi nedeniyle tüp bebeği biraz ertelemek istediğimizi ancak kesin orda yaptıracağımızı bu bekleme sürecinde merkeze gidip gitmememiz gerektiğini sordum. dr benim kim olduğumu unutmuştu ve bu hsg filmi hikayesini hatırlamıyordu zaten bir kere görüştük ve telefonda bana bizim durumumuzda olan bir hastalarının 3 yaşında bir oğlu oldupunu ve şu anda da hamile olduğunu söyledi. inandım çünkü bir insan farkında olmadan iki farklı yerde aynı yalanı söyleyemez üstelik bu kladar destekli de söyleyemez. 1 ay önce gittiğimizde tüp bebekle yeniden yapıyoruz demişti bir ay sonra aradığımda ise tüp bebekle yeniden şimdi hamile dedi. inşallahhh inşallahhhh doğrudur ve 3 yıl önceden böyle bir başarı sağlanmıştır da hepimizin yüzü güler. umutlu olalaım, hadi canım güzel haber ver bize inşallah bütün yumurtaların döllensin inşallahhhhh...

Back
X