Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya hadi hayırlısı bana umut oluyorsunuz bende önümüzdeki ay başlayacam kızlar devlet tüp bebege bir hak tanımış devlet da yaptırsam bir sorun olurmu ilgilenirlermi acaba

SU_SU_ SU_SU_ cnm senden de haber yok naaptınız tedaviye başladınız mı?
Canım çok çok çok sevindim ya ben de gözyaşlarımı tutamadım. Allah tamamına erdirsin inşallah! dualarımız seninle canım. lütfen bu kendini yormama olayına hep devam et ve moralini hep iyi tut canım.
azra01 arkadaşım senden de aynı güzel haberleri bekliyoruz. lütfen sende moralini yüksek tut.
Bizde iki defa Ankara ya gittik DNA hasarı için ölçüm yapılamadı sayı çok az diye. burda sperm testi yaptırdık sayı 1 milyondan 100 bine düşmüş. şimdi fish boyama yaptırın dedi Kaan hoca. ona göre tüp bebeğe başlarız dedi. canım çok büyük bi üzüntüdeydim ama şimdi sizlerle ve azminizle moral buldum kendime geldim.
Aslında şubat tatilinde denemeyi düşünüyoduk ama yaza kalcak sanırım:(

İnşallah burada hepimiz sirayka hamile habetinizi veririz Canim keçi boynuzu kuru yapan eşine sayiyi arttiriyo ben bide gecen sene eşime 3 ay her ggün aksam yatmadan havuç suyu yaptim içinde 1 damla zeytinyagi belki haploid hücre olmasında etkisi olmuştur

Sendemi ankara dişinda yasiyosun ben bu defa tedavide çok zorluk çektim ama sonunda gypsdrn bu güzel haberi alinca bende çok umutlanfim heyecanlandim cokk mutlu oldumpozitifim yoksa mmoralin bozuktu ve bidahada dusunmuyodum

Bence umuttur Canim biraz normalde olsa var demekki bizimkiler %100 bence sevunmelisin bu arada transferin yapildi biraz önce yatiyirum hastanede

rabbim innaşllah herşey yolunda gider seninde hamilelik haberini alırız bizi habersiz bırakma gecmiş olsun

Saol zehra inşallah gyps nerdesin tekrarladinmi testi sesin yok bebeğine kavuşunca bizi unutma :))

Sendemi ankara dişinda yasiyosun ben bu defa tedavide çok zorluk çektim ama sonunda gypsdrn bu güzel haberi alinca bende çok umutlanfim heyecanlandim cokk mutlu oldumpozitifim yoksa mmoralin bozuktu ve bidahada dusunmuyodum
Evet canım, İzmir de yaşıyoruz. sen nerdesin canım bi de tüp bebeği nerde yaptırıyosun?

ya haftasonu internetim yoktu giremedim kızlar kusura bakmayın sizi merakta bıraktım. şükür ki herşey yolunda şimdilik. 10. gün 64 tü. pazar günü 12. gün değerim 125 çıktı. doktorumun asistanı ile görüştüm bu sabah. değerleri söyledim. doktor henüz gelmemişti. onla konuşup bana geri dönecekler. ya bidaha değeri kontrol ister ya da muayeneye çağırır dedi. haber bekliyorum.

Azra sen naaptın cnm? nası gidiyo tarnsfre sürecin?

Bu arada transferden itibaren kullandığım hala da devam ettiğim ilaçlar; folik asit, coraspin, crinone jel, clexane iğne, estrofem(günde 4 defa) ve progestan iğne. Progestan iğnede 18 gün oldu kalçam mosmor ama herşeye değer tabi.

sen neler kullanıyosun

Çok şükür yazdin Canim yaa bende iyiyim evime gitmeyi bekliyorum bende tetradox,crinone JEL, estrofem,elevit,tetradox bunları kullanıyorum

Bide Canim afedersin ama ben ishal oldum iki gündür ilaclarmi yaoti acaba dicem ama ilaclari 5 gündür kullaniyirum

Bide Canim afedersin ama ben ishal oldum iki gündür ilaclarmi yaoti acaba dicem ama ilaclari 5 gündür kullaniyirum

ilaçlardan olabilir canım bol bol su iç. Kabız olmaktan iyidir boşver ama vücut sıvı kaybediyor ya bol bol sıvı al. Yediğine içtiğine dikkat et moralini yüksek tut;) Olacak Allahın izniyle.. Tek transfer mi yaptılar, diğerini dondurdular mı? Uzak kaldım haftasonu soramadım doğru dürüst.

bi de en önemli ilaç jel sanırım embriyonun tutunması için. jeli yaptıktan sonra sakın oturma ya da yatma sonra geri geliyor. emilsin iyice. benim doktor jeli takviye için progestan iğne vermişti işte.​

İki tane oluştu embriyo ikisinide koydu doktor hocam kaça bölünmüşlerdedim kizdi ne yyapan sen diyor kaça bölündüğünü biri çok iyi durumda diğeride iyi sen bosver dedi bende daha konusamadim

İki tane oluştu embriyo ikisinide koydu doktor hocam kaça bölünmüşlerdedim kizdi ne yyapan sen diyor kaça bölündüğünü biri çok iyi durumda diğeride iyi sen bosver dedi bende daha konusamadim

hey allahım yaa.. adamlara da garip geliyodur tabi bilmezler bu kadar araştırıp ordinaryus aşamasına geçtiğimizi:KK48:
hayırlısı olsun canm. Şansını yükseltmişsin iki tane transfer olarak. Dualarım seninle.

18inde muayeneye çağırdı doktor. bidaha kan testini testini tekrarlamaya gerek yokmuş. ama ben yarın ya da öbür gün bi kere daha yaptırmak istiyorum içim rahat etsin...

Kalp atisi için cagirmistir Canim hetalde dimi benimde 19 tahlil günüm bide bugün Esim eczaneye ödeme yapmaya gitti oradaki bayansa bikiyo bizim durumu eşime sizinle ayni %100 globozo olan biri vardi oda hamile demiş böyle duydukça çok mutlu oluyorum

Back
X