Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Dünü yazmadım herhalde ben de,
Sabah yulaf lapası+kahve
Ara da 1 bar kahve
Öğlen tavuklu bowl( yeşillik, basmati, mısır, köz biber, yoğurt, avokado sos vs)
Akşam 1 kase havuç çorbası(tavuklu şehriyeli)
KendineRenkli Sofienin Kedisi Y Yagmurkan Nevossss Susmuyorr Nevossss dünü ekliyoeumm

Ya konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum : kullanıcı adlarımız niye farklı renkte? Kırmızı pro onu biliyorum da, turuncu, kalın siyah ve ince siyah arasında ne fark var?

Ya konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum : kullanıcı adlarımız niye farklı renkte? Kırmızı pro onu biliyorum da, turuncu, kalın siyah ve ince siyah arasında ne fark var?
Turuncu anneler kulübüne üye olunca oluyor. Kalın siyahı bilmiyorum ben de.

İyi akşamlar herkeseee
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 yk keten tohumu, 1 çk çörek otu, 2 yk lor, çeyrek avokado, 1 dilim ekmek, yeşillik, kapya
Ara: kahve, 1 hurma
Öğlen: marul, salatalık, 3yk Meksika fasulyesi, 2 yk yoğurt, köz biber
Akşam:fırında somon, roka salatası, 1 kepçe çorba

Merhabalar
Kahvaltı 3 dilim ekmek sahanda sucuklu yumurta peynir zeytin salatalık domates 7 8 adet patates kızartması
Ara öğün sade Türk kahvesi
Akşam yemeği; 3 adet sebzeli et şiş fırında 4 yk kaşığı tam buğday makarna 3 dilim patates bol yeşillik salata
1.5 saat sporumu da yaptım yarın büyük gün hadi bakalım hayırlısı hakkımızda

Günaydııınn, dünün menüsü yoktu çünkü öğün şeklinde bir şey yemedim, full dışarıdaydım ve hep pasta börek tırtıkladım ondan yazamıyorum Orenda
Tartı atmaya korkuyorum ama sizlerin sonuçlar şahane kızlar bravo ve maşallah

Moral bozmak yok hepimiz yapıyoruz bazen normalde azimlisin kendini suçlu hissetme afiyet şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…