- 2 Şubat 2023
- 304
- 583
- 33
Geçmiş olsun, umarım en kolay şekilde atlatırsınNasılsınız kızlar?
Kaç gündür yazamadım çünkü hiçbir şekilde dikkat etmedim, edemedim..
bir hastalık teşhisi aldım ve yememem gereken birçok şey varmış. doktorum diyetisyen eşliğinde yeme düzeni oluşturmamı istedi. modum hiç yok desem yeri.
Geçmiş olsun umarım tedavisi olan bir şeydirNasılsınız kızlar?
bir hastalık teşhisi aldım ve yememem gereken birçok şey varmış. doktorum diyetisyen eşliğinde yeme düzeni oluşturmamı istedi. modum hiç yok desem yeri.
Evet kesinlikle. Aylardır uğraşıyordum bulunamıyordu teşhis edildi çok şükür 3 ayın sonunda umarım her şey daha güzel olurGeçmiş olsun, umarım en kolay şekilde atlatırsınbunu öğrenmiş olman iyi olacaktır belki de vücudun sana alarm veriyordur
Fibromiyalji teşhisi aldım. Maalesef ömür boyu benimle kalacakmış yalnızca negatif yönlerini en aza indirgemeye çalışacağız çok teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım tedavisi olan bir şeydiryeme düzeni oluşturursanız süreç daha sıkıntısız ilerleyecektir.
Geçmiş olsun çokFibromiyalji teşhisi aldım. Maalesef ömür boyu benimle kalacakmış yalnızca negatif yönlerini en aza indirgemeye çalışacağız çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyi olursunuzNasılsınız kızlar?
1 saat yürüyüş sonrasın günün ilk öğününü yiyorum.
Eki Görüntüle 3586390 Eki Görüntüle 3586391 Eki Görüntüle 3586390 Arada biraz yoğurt, bir kivi, azıcık da kabak çekirdeği yedim. Yapabilirsem bebiş uyuyunca yürüyüş planım var.
Kahvaltı: domates hindi füme zeytin tahin-pekmez, 1 dilim ekmek çay
Ara: tahinli kraker ve muz
Öğlen: kepekli sandviç
Akşam: ıspanak kavurması, 2 adet tavuk, ekmek
İyi akşamlar herkeseee
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 yk keten tohumu, 1 çk çörek otu, 2 yk lor, çeyrek avokado, 1 dilim ekmek, yeşillik, kapya
Ara: kahve, 1 hurma
Öğlen: marul, salatalık, 3yk Meksika fasulyesi, 2 yk yoğurt, köz biber
Akşam:fırında somon, roka salatası, 1 kepçe çorba
İyi akşamlar kızlar sabah ara akşam şeklinde, akşam hepsini yemedim eşimle yedik ( 1 top dondurma yedim yemekten sonra da:/)
cumartesi puanlarını ekliyorum kızlarMerhabalar
Kahvaltı 3 dilim ekmek sahanda sucuklu yumurta peynir zeytin salatalık domates 7 8 adet patates kızartması
Ara öğün sade Türk kahvesi
Akşam yemeği; 3 adet sebzeli et şiş fırında 4 yk kaşığı tam buğday makarna 3 dilim patates bol yeşillik salata
1.5 saat sporumu da yaptımyarın büyük gün hadi bakalım hayırlısı hakkımızda
Geçmiş olsun fibromiyaljideki ilaçlar kilo alımını kolaylaştırıyor malesef. Diyetisyen eşliğinde ilerlemeniz çok daha iyi olacaktır gerçekten.Fibromiyalji teşhisi aldım. Maalesef ömür boyu benimle kalacakmış yalnızca negatif yönlerini en aza indirgemeye çalışacağız çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3586792 Arada 8-10 çağla badem ve sütlü kahve. Akşam enginar yemeği, ezogelin çorba ve yeşil salata vardıEki Görüntüle 3586792
Sabah: Menemen, peynir zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Öğle:3 yk yoğurt, 1 yk yulaf, 1 çilek, 1 erik, 1 kayısı
Akşam: tavuk döner, 4 dilim ince lavaş, 1 kepçe çorba ayran
Ara: kahve, kuru kayısı yerim muhtemelen ya da 1 hurma. Regl geldi benim de. Canım inanılmaz tatlı istiyor
Sabah yarım tb lavaş ileEki Görüntüle 3586798
Ara yulaflı kahveli bi tatlı tamamı 180 kcal
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Akşam 100 gr köfte 1 dilim eksi mayali ekmek, yeşillik
Merhabalar
Bugün 1 saat spora gittim aç olarak
Öncesinde 1 bardak sirkeli ve limonlu su içtim
Kahvaltı;mantarlı omlet salatalık zeytin biber küçük bir parça yaz helvası 2 dilim ekmek ve yeşil çay
Ara öğün sütlü filtre kahve
Akşam mercimek corbasi 4 yk bulgur pilavı ve mantarlı tavuklu sote 1 kase yoğurt yedim
Selamlarr,
Kahvaltı: peynirli yumurta, 7 zeytin, az ekmek, domates ve salatalık
Öğle: kalburabastı 1 adet
Akşam: çerkes mantısı
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun fibromiyaljideki ilaçlar kilo alımını kolaylaştırıyor malesef. Diyetisyen eşliğinde ilerlemeniz çok daha iyi olacaktır gerçekten.
Rabbim şifa versin inşallah
Ben hedef kiloma kadar durmayı düşünmüyorum, hatta mümkünse sonrasında bir 3-4 kilo daha verebilirimMerhaba. Haziran’da bitirecek misiniz? Siz başlayalı çok olmuş ama ben de katılabilir miyim aranıza? Zaten benim 2 ayda hedefe ulaşmam imkansızyolum uzun..
merhaba katılım olursa devam ederiz. tab, katılabilirsinizMerhaba. Haziran’da bitirecek misiniz? Siz başlayalı çok olmuş ama ben de katılabilir miyim aranıza? Zaten benim 2 ayda hedefe ulaşmam imkansızyolum uzun..
Kızzz ben artıyım ama 72.20 çıkıyorum
olsuuuuuun be bu hafta daha dikkatli olursunKızzz ben artıyım ama 72.20 çıkıyorum
Hedef ne yazalım. Bi de her gün yediklerimizi paylaşıyoruz yazıyoruz.Boy: 1.50 Kilo:89pazar günü yani dün tartı sonucum bu. Cumartesi akşamdan başladım diyete. Aralıklı oruç yöntemini deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?