Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Geçmiş olsun, umarım en kolay şekilde atlatırsın bunu öğrenmiş olman iyi olacaktır belki de vücudun sana alarm veriyordur

Geçmiş olsun umarım tedavisi olan bir şeydir yeme düzeni oluşturursanız süreç daha sıkıntısız ilerleyecektir.

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyi olursunuz

1 saat yürüyüş sonrasın günün ilk öğününü yiyorum.

Eki Görüntüle 3586390 Eki Görüntüle 3586391 Eki Görüntüle 3586390 Arada biraz yoğurt, bir kivi, azıcık da kabak çekirdeği yedim. Yapabilirsem bebiş uyuyunca yürüyüş planım var.

Kahvaltı: domates hindi füme zeytin tahin-pekmez, 1 dilim ekmek çay
Ara: tahinli kraker ve muz
Öğlen: kepekli sandviç
Akşam: ıspanak kavurması, 2 adet tavuk, ekmek

İyi akşamlar kızlar sabah ara akşam şeklinde, akşam hepsini yemedim eşimle yedik ( 1 top dondurma yedim yemekten sonra da:/)

cumartesi puanlarını ekliyorum kızlar Nevossss Sofienin Kedisi immzaben Y Yagmurkan Susmuyorr

Fibromiyalji teşhisi aldım. Maalesef ömür boyu benimle kalacakmış yalnızca negatif yönlerini en aza indirgemeye çalışacağız çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun fibromiyaljideki ilaçlar kilo alımını kolaylaştırıyor malesef. Diyetisyen eşliğinde ilerlemeniz çok daha iyi olacaktır gerçekten.
Rabbim şifa versin inşallah

Eki Görüntüle 3586792 Arada 8-10 çağla badem ve sütlü kahve. Akşam enginar yemeği, ezogelin çorba ve yeşil salata vardıEki Görüntüle 3586792

Sabah yarım tb lavaş ileEki Görüntüle 3586798
Ara yulaflı kahveli bi tatlı tamamı 180 kcal
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Akşam 100 gr köfte 1 dilim eksi mayali ekmek, yeşillik

Selamlarr,
Kahvaltı: peynirli yumurta, 7 zeytin, az ekmek, domates ve salatalık
Öğle: kalburabastı 1 adet
Akşam: çerkes mantısı
KendineRenkli Nevossss Sofienin Kedisi Y Yagmurkan pazarı da ekledim

Geçmiş olsun fibromiyaljideki ilaçlar kilo alımını kolaylaştırıyor malesef. Diyetisyen eşliğinde ilerlemeniz çok daha iyi olacaktır gerçekten.
Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim evet kesinlikle öyle umarım şifa bulabilirim
Ağrılar beni zaten zorluyordu inanılmaz şekilde

Merhaba. Haziran’da bitirecek misiniz? Siz başlayalı çok olmuş ama ben de katılabilir miyim aranıza? Zaten benim 2 ayda hedefe ulaşmam imkansız yolum uzun..
Ben hedef kiloma kadar durmayı düşünmüyorum, hatta mümkünse sonrasında bir 3-4 kilo daha verebilirim

Merhaba. Haziran’da bitirecek misiniz? Siz başlayalı çok olmuş ama ben de katılabilir miyim aranıza? Zaten benim 2 ayda hedefe ulaşmam imkansız yolum uzun..
merhaba katılım olursa devam ederiz. tab, katılabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…