- 18 Ağustos 2022
- 2.814
- 3.974
- 63
Diyet yaparken sosyal izolasyon da yapmak lazım sanırım. Benim burada hiç akrabam yok, arkadaşlarım da Gündüz çalışıyor, akşam da bebişten dolayı çıkamıyorum. Ondan veriyorum. Dışarı çıksam ya da birilerine oturmaya gitsen ben de veremezdimİlk haftalar fena değildim ama şu son 2 hafta beni bitirdi
Çok doğru diyorsun, benim haftada 3 gezmem oluyordur, akşam arkadaşlarla ya da eşimle çıkıyoruz derken diyet unutuluyorDiyet yaparken sosyal izolasyon da yapmak lazım sanırım. Benim burada hiç akrabam yok, arkadaşlarım da Gündüz çalışıyor, akşam da bebişten dolayı çıkamıyorum. Ondan veriyorum. Dışarı çıksam ya da birilerine oturmaya gitsen ben de veremezdim
arada dursakta yolda kalmak kâfi degil miE valla alsak da versek de bırakmadığımız sürece sorun yok benceyavaş yavaş da olsa eksiliyoruz
Evet yani regl olduğum için tartılmayacaktım ama bende şaşırdım görünceNeredeyse 1 kiloçook iyiiiii
Genelde regl olmadan 1 hafta öncesi şişkinlik, ödem vs oluyor. Regl olunca azalıyorEvet yani regl olduğum için tartılmayacaktım ama bende şaşırdım görünce
O kadar bilgim yok açıkçası ama olsun buna da şükürGenelde regl olmadan 1 hafta öncesi şişkinlik, ödem vs oluyor. Regl olunca azalıyor
Şu yoruma sarılmak istedimGenelde regl olmadan 1 hafta öncesi şişkinlik, ödem vs oluyor. Regl olunca azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?