Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

İlk haftalar fena değildim ama şu son 2 hafta beni bitirdi
Diyet yaparken sosyal izolasyon da yapmak lazım sanırım. Benim burada hiç akrabam yok, arkadaşlarım da Gündüz çalışıyor, akşam da bebişten dolayı çıkamıyorum. Ondan veriyorum. Dışarı çıksam ya da birilerine oturmaya gitsen ben de veremezdim

Çok doğru diyorsun, benim haftada 3 gezmem oluyordur, akşam arkadaşlarla ya da eşimle çıkıyoruz derken diyet unutuluyor

Orenda gunaydin guzeller. Ben cok bozdum sacmaladim. Hatta tartiyada bugun baya kilo aldigimi dusunerek ciktim. E malum regl de var 3 gun sonra. Ama yinede cok gerilememisim gibi. Hatta bekledigimden iyi cikti. Bu beni biraz motive etti.

Günooo
Dün güne güzel başlayıp sonra saçma sapan bitirdim.Öğleden sonra kızımı parka çıkarmıştım, aa bi baktık lokma arabası 2 tane yedim ben de dayanamadım. Akşama balık planımız eşimin toplantısının uzun sürmesiyle bozuldu. Kıza yemek yedirip biz eşimle resmen aç yattık ceviz fındık kırıp yedik
Bu sabahki tartım aşağıda. Bu hafta regl olmama rağmen öyle eskisi gibi şişlik olmadı. Demek ki asıl şişiren karbonhidrat ve hareketsizlikmiş.
Güne kaşarlı mantarlı kahvaltıyla başladım, inşallah güzel biter

Eklentiler

• IMG_9883.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 16
1 ayda 2.100 gram mi püü banaaa sonunda belalı 83 lerden kurtulup 82'lere selam çaktımBedenimde hissettiğim değişim ve hayatıma yansıyan enerji bambaşka tartı tatlım sen çok kötü bir yalancısın göbek göğüs bel çevremden 1 aydır 5 cm incelme kaydetmişim benim için mühim olan buydu tek motivasyonum ölçülerim şuanda bisiklet üzerinden yazıyorum bu satırları gözlerinizden öperim1 aydır çok güzel bir gelişme yaşadık geçen haftaya göre bel ölçüm 85 cm den 84 cm ye göğüs ölçüm 96 cm den 95 e alt göbek ölçüm 102 den 100e düştü

Kahvaltı: domatesli biber,zeytin,hindi füme,salatalık,tahin-pekmez, 1 dilim ekmek ve çay.
Ara: bugün dışardayız o yüzden soğuk meyveli çay gibi bir şey aldım espressodan
Akşam yemeğide dışarda olur diyete uygun bir şeyler yemeğe çalışırım bakalım

Sabah: Menemen, peynir zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Öğle:3 yk yoğurt, 1 yk yulaf, 1 çilek, 1 erik, 1 kayısı
Akşam: tavuk döner, 4 dilim ince lavaş, 1 kepçe çorba ayran
Ara: kahve, kuru kayısı yerim muhtemelen ya da 1 hurma. Regl geldi benim de. Canım inanılmaz tatlı istiyor

Merhabalar
Bugün 1 saat spora gittim aç olarak
Öncesinde 1 bardak sirkeli ve limonlu su içtim
Kahvaltı;mantarlı omlet salatalık zeytin biber küçük bir parça yaz helvası 2 dilim ekmek ve yeşil çay
Ara öğün sütlü filtre kahve
Akşam mercimek corbasi 4 yk bulgur pilavı ve mantarlı tavuklu sote 1 kase yoğurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…