Bu aralar zaten fazla yiyemiyorum ya, çocuk hiç durmuyor stresim tavan iştahım yok. Sütüm azalmasın diye yiyorum gibi bir şeyErtesi gün yani bugün az yersin ama gördüğüm kadarıyla senin yediklerin zaten dengeli gibi
Sabah aç kalmayı bekle sadece. Çok böyle şeyleri takıntı yaparsak bir süre sonra yeme bozukluğu oluşur. Arada böyle şeyler olacak önemli olan bunu sık sık yapmayalım.Ben akşam yemeğinden sonra yedim onu nasıl dengelerim acaba
Bence baya aç kaldım ya, daha şimdi bir şeyler yedim oda yemek sayılmaz yaniSabah aç kalmayı bekle sadece. Çok böyle şeyleri takıntı yaparsak bir süre sonra yeme bozukluğu oluşur. Arada böyle şeyler olacak önemli olan bunu sık sık yapmayalım.
O kadar yoğun bir gündü ki 15.30 gibi bu tabağı yedim anca. Daha yemem kapatırım kahve vs
sabah: kahve + kuru kayısı
Kahvaltı: 1 dilim ekmek arası hindi füme ( bebeyle anca bunu yiyebildim)
Ara: granola tabağı
Akşam bebem izin verirse hazırlayıp ton balıklı salata falan yerim inşallah
Benim menü dünle birebir aynı 2 günlük yapmıştım
Kahvaltı: Lorlu omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Ara :kahve + kuru kayısı
Ara: yoğurt, 1 çk tarçın, yarım elma
Akşam: fırında tavuk patates, tarhana
Günaydın ekledim kızlarSabah kocaman bi kahvaltı yaptım gerçekten kocamantatilimin son günü diye biraz abarttım. Peynir, sahanda yumurta, ekmek, patates, tahin pekmez yedim
Arada kahve ve karabuğday patlağı
Akşam kuru fasulye, 3-4 kaşık pilav ve cacık. Bu 3-4 günün telafisi için biraz sıkıcam artık kendimi.
Masala çayı nedir afiyet olsunSabah 2 yumurta,lor, zeytin, yeşillikli salata ve 1 pirinç patlağı
Arada protein bar (Ülker go kırmızı meyvelisini çok beğendim, bademlisi de baya iyi) ve masala çayı
Akşam somon, salata, ızgara sebze. Yapabilirsem yürüyüş yapıcam.
Ben ne zamandır yediğimi içtiğimi yazmıyorum düzenli değil diyeNapıyonuuuuuz ses seda yok
Teşekkür ederim . Aslında siyah çay ama baharatlarla çeşitlendirilmişMasala çayı nedir afiyet olsun
Ben rizeliyim sevdiğim tek çay siyah çayTeşekkür ederim . Aslında siyah çay ama baharatlarla çeşitlendirilmiş
tarçın, kakule gibi. Çok hafif bi içimi var hafiften de tatlımsı. Sıcak sütle de içebilirsiniz. Bendeki doğadan’ın. Farklı çeşitte çay seviyorsanız deneyin bence
Pazar gününü bekle hemen tartıya çıkma ve kaldığın yerden devam etMerhaba,
Misafirlerim bugün gitti. Çok koşturmacalı geçti, giremedim hiç. Menü de paylaşmayayımyarın sabah tartıya çıkıp çıkmama konusunda emin değilim neyse yedik içtik bitti. İşte geldim burdayım Kaldığımız yerden devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?