Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ben tartıyı yarın atıcam, regl oldum. Dün akşam yemeği yiyemedim bu sabah biraz fazla kahvaltı ettim.

Eklentiler

• IMG_7031.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 27
Selam,
Sabah: salata, 1 dilim ekmek üzerine avokado ve hindi füme, zeytin helva yeşil çay
Ara: Türk kahvesi: hurma kayısı
Akşam: salata falafel / 1 dilim ekmek üzerine şekersiz fıstık ezmesi
Birazdan misafirim gelecek çayın yanında yine bir şeyler atıştırırım muhtemelen

Selam kızlar
sabah menemen, domates salatalık vs
Ara da o attığım kekin yarısını
Az bişi nohut cips
Az da Maraş dondurması yedim
Saçma sapan bir beslenme deyince de ben, uyumuşum saat geç olmuş az yoğurda karabiber atıp yerim birazdan sıfır açlık hissediyorum şuan

İyi akşamlar
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin, tahin pekmez, 1 dilim ekmek, yeşillik, domates salatalık
Ara: 3 yk yoğurt, 1 çk tarçın, yarım muz
Akşam: kabak, mantar, havuç (fırında), dereotlu yoğurt, 1 köfte, 1 dilim ekmek

Hof benimde arkadaşlarım vardı biraz cips çekirdek yemiş bulundum uzuuun zaman sonra neyse hallediciiizzzz
Nilay keçeci'nin bir kitabına denk geldim diyetisyende. Orada yaptığımız kaçamakları nasıl dengeleyeceğimiz yazıyordu. Mesela cips yersek akşam çorba salata yiyebilirmişiz ama 1 dilim baklava için 2 gün en az 40 dk yürüyüş +sebze ağırlıklı beslenme öneriyor

Selaam bugün kahvaltıda 2 yumurtadan az yağlı omlet, yarım dereotu poğaça, 5 zeytin, biraz peynir domates salatalık
Arada 2 top dondurma
Akşam 1 lahmacun, yanına ayran salata vardı.

selamlar, bugün kimse bir şey yemedi mi
Sabah: 1 dilim ekmek üzerine avokado-hindi füme, biraz patatesli yumurta, domates salatalık zeytin helva ve çay
Ara: hurma ve Türk kahvesi
Akşam: granola kasesi

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Kuymak
8-9 dilim patates kızartması
Peynir

Öğlen
1 tabak kısır
1 kurabiye

Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

Bugün kacamakli oldu

İyi akşamlar
Kahvaltı: Lorlu omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Ara : kahve, incir, kurma, 4 badem
Akşam : 0.75 adana, ayran salata
cumartesini ekledim

Ben akşam yemeğinden sonra yedim onu nasıl dengelerim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…