- 18 Ağustos 2022
- 2.779
- 3.938
- 63
Harika yaaÜzülmeyin kız düne göre +0.55 olsam da geçen haftaya göre -1.6 yım
Evet bence baya olduHarika yaacarnivore mu etkili oldu acaba
Bende dün kısır yedim. Dinle bugün arasında 500 Gr farkettiDaha dün 73.25 idim ama reglime an itibari ile 2 gün kaldı ondan herhalde :/
Nilay keçeci'nin bir kitabına denk geldim diyetisyende. Orada yaptığımız kaçamakları nasıl dengeleyeceğimiz yazıyordu. Mesela cips yersek akşam çorba salata yiyebilirmişizHof benimde arkadaşlarım vardı biraz cips çekirdek yemiş bulundum uzuuun zaman sonraneyse hallediciiizzzz
Selaam bugün kahvaltıda 2 yumurtadan az yağlı omlet, yarım dereotu poğaça, 5 zeytin, biraz peynir domates salatalık
Arada 2 top dondurma
Akşam 1 lahmacun, yanına ayran salata vardı.
selamlar, bugün kimse bir şey yemedi mi
Sabah: 1 dilim ekmek üzerine avokado-hindi füme, biraz patatesli yumurta, domates salatalık zeytin helva ve çay
Ara: hurma ve Türk kahvesi
Akşam: granola kasesi
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Kuymak
8-9 dilim patates kızartması
Peynir
Öğlen
1 tabak kısır
1 kurabiye
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Bugün kacamakli oldu
cumartesini ekledimİyi akşamlar
Kahvaltı: Lorlu omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Ara : kahve, incir, kurma, 4 badem
Akşam : 0.75 adana, ayran salata
Ben akşam yemeğinden sonra yedim onu nasıl dengelerim acabaNilay keçeci'nin bir kitabına denk geldim diyetisyende. Orada yaptığımız kaçamakları nasıl dengeleyeceğimiz yazıyordu. Mesela cips yersek akşam çorba salata yiyebilirmişizama 1 dilim baklava için 2 gün en az 40 dk yürüyüş +sebze ağırlıklı beslenme öneriyor
Ertesi gün yani bugün az yersin ama gördüğüm kadarıyla senin yediklerin zaten dengeli gibiBen akşam yemeğinden sonra yedim onu nasıl dengelerim acaba
Regl kesinlikle etkiliyor ya şişiyor insanAnammm 50 gr daha almışım
Reglim acaba ondan mı
Yeminlen geçen hafta aç gezdim ya
Eki Görüntüle 3593435
Regl iken yarım kilo eksik sayardı ablamın diyetisyeni. Zaten normalde de adetken tartım yapmamak lazımAnammm 50 gr daha almışım
Reglim acaba ondan mı
Yeminlen geçen hafta aç gezdim ya
Eki Görüntüle 3593435
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?