Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selamlar, sabah taze soğanlı biberli mantarlı omlet
Akşam kepekli makarna ve kabak sıyırma

Selam ben de sabah 1 küçük şeftali 2 kayısı
Öğlen ve akşam attığım tabak aynı yedim akşam+yarım dilim çavdar ekmeği
Canım tatlı çekiyor, yulaf lapası+yaban Mersinli bişi yaparım.
dünü ekledim kızlar

Selaaam bu hafta sadece 200 gram vermişim biraz canım sıkıldı tökezleyerek devam sabah muz, süt, yulaf tarçınlı içecek. Öğlen 1 yumurta (tavada) 2 dilim ekmekten tost
Akşam tavuklu bezelye, yoğurt çorbası, şehriye pilavı üstüne 1 magnolyayı eşimle paylaştım. Yağmur var yürüyemiyorum bugün dinlenmece yarın yeni listeyle devamke.

Sabah bir protein bar ara da 1 krokan 1 armut akşam dışarıda yemek durumunda kaldım pek uymadım, küçük bir hamburger az patates ayran

İyi akşamlar
Bu ara işler çok yoğun bayram öncesi başımı kaşıyacak vaktim yok desem abartmış olmam ama yeme duzenime dikkat ediyorum bu hafta 4 gün spora gittim
Sabah ; haşlanmış yumurta ve 1 bardak kefir
Ara öğün sade Türk kahvesi
Öğlen , yarım kase mercimek corbasi 5 yk yoğurt ve nohutlu salata 3 kaşıkta puding yedim
Aksam: 6 yk et sote 3 yk pirinç pilavı yedim
3 litre su içtim

Günoooo. Ben dün sabah biber kızartması, omlet, peynir, zeytin, yeşillik yedim. Sonra dişimi çektirdim. Maalesef ondan sonra sadece 2 kase mercimek çorbası içtim. Bir iki güne toparlarım inşallah.

Yorumlarınızı okuyorum. Az kaldı salmak yoookkk. Yazamadığım günlerde yediğim şeyler burada yazılacak gibi değildi

Benim dünle birebir aynı menü

Sabah bir protein bar ara da 1 krokan 1 armut akşam dışarıda yemek durumunda kaldım pek uymadım, küçük bir hamburger az patates ayran

dünü ekledimmm

Bu sabah bir dilim karabuğday ekmeği 2 haşlanmış yumurta domates ve biber, bir tatlı kaşığı ev yapımı humus
Akşam 150 gr közde et

selamlarrr sabah 2 yumurtadan mantarlı biberli omlet, 2 kaşık lorlu salata, 5 zeytin
Arada yeşil çay, kahve vs 2-3 kuru erik, 8-10 badem
Akşam 4 köfte, yeşil salata 3-4 kaşık yoğurt
Diyetisyenim bu hafta da ketomsu bi liste yaptı çok az karbonhidratla. Kadıncağız beni zayıflatmak için tüm tuşlara basıyor ben de bu hafta listeye aynen uyacağım.
Sabah da aç karnına 40 dk yürüdüm

Selamlar, bu ara yeme düzenim şaştı çocuk gece gündüz durmuyor böyle oturup yiyecek vaktim bile kalmıyor
sabah: haşlanmış patates kavurması domates salatalık zeytin 1 dilim ekmek ve çay
Ara: yulaflı kraker ve Türk kahvesi
Akşam: ıspanak yemeği ve 1 adet içli köfte yemeyi düşünüyorum

Bir de yarın sabah evde olmayacağım o yüzden bu sabah tartıldım ve hedefime ulaşmışım darısı 60 ı görmekte

Eklentiler

• IMG_4553.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 3
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
Ara:muz
Akşam: haşlanmış tavuk but, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
Ara: sufle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…