Selamlar, sabah taze soğanlı biberli mantarlı omlet
Akşam kepekli makarna ve kabak sıyırma
Selamlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Günlük bildirim pek yapamıyorum ama haftalık tartı paylaşımını mutlaka yapacağım. Hafta sonu evde olmayacağız yine. Tartıyı yarın sabahtan ya da pazartesi sabahtan atabilirim haberiniz olsun
Bugün ilk öğünüm 12de 4 adet kuru köfte, salata, biraz da yoğurt.
Az önce de 2 dilim karışık pizza yedim ev yapımı vişne suyu ile.
Selamlar herkese bugün sabah iş yerinde minik bir parça tam buğdaylı sandviç çeyrek kadar, öğlen süt, muz, badem ve yulaflı içecek
Akşam biftekli salata bi parça da börek tırtıkladım. Yarın diyetisyen günüm, pek uyamadım listeye bakalım artık.
Sabah sağlam bi yürüyüş yaptım 45 dk kadar. Bebeğimi babasına bırakabilirsem sabaha çekicem yürüyüşleri
dünü ekledim kızlarSelam ben de sabah 1 küçük şeftali 2 kayısı
Öğlen ve akşam attığım tabak aynı yedim akşam+yarım dilim çavdar ekmeği
Canım tatlı çekiyor, yulaf lapası+yaban Mersinli bişi yaparım.
yoo devammnerdesiniiiiizzz erken bayram psikolojisine mi girdik noldu yav
Selaaam bu hafta sadece 200 gram vermişim biraz canım sıkıldı tökezleyerek devamsabah muz, süt, yulaf tarçınlı içecek. Öğlen 1 yumurta (tavada) 2 dilim ekmekten tost
Akşam tavuklu bezelye, yoğurt çorbası, şehriye pilavı üstüne 1 magnolyayı eşimle paylaştım. Yağmur var yürüyemiyorum bugün dinlenmece yarın yeni listeyle devamke.
Benim dünle birebir aynı menü
Sabah bir protein bar ara da 1 krokan 1 armut akşam dışarıda yemek durumunda kaldım pek uymadım, küçük bir hamburger az patates ayran
İyi akşamlar
Bu ara işler çok yoğun bayram öncesi başımı kaşıyacak vaktim yok desem abartmış olmamama yeme duzenime dikkat ediyorum bu hafta 4 gün spora gittim
Sabah ; haşlanmış yumurta ve 1 bardak kefir
Ara öğün sade Türk kahvesi
Öğlen , yarım kase mercimek corbasi 5 yk yoğurt ve nohutlu salata 3 kaşıkta puding yedim
Aksam: 6 yk et sote 3 yk pirinç pilavı yedim
3 litre su içtim
dünü ekledimmmGünoooo. Ben dün sabah biber kızartması, omlet, peynir, zeytin, yeşillik yedim. Sonra dişimi çektirdim. Maalesef ondan sonra sadece 2 kase mercimek çorbası içtim. Bir iki güne toparlarım inşallah.
Yorumlarınızı okuyorum. Az kaldı salmak yoookkk. Yazamadığım günlerde yediğim şeyler burada yazılacak gibi değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?