Herkese günaydınnnbana da fark etmez bugün başladık diye pazartesi dedim ama salı da olur hani sorun yok
Ben kilo almak istiyorum bugün de diyetisyene gidicem ama yıllardır kilo alamadığım için boşuna uğraşıyorum bence.listeye eklenmek isteyen varsa ekleyim, hedef ve boy yazabilirsiniz beni etiketleyip
ekledim seni spor kısmına yine de kilo takibi yapmak istersen o listeye de eklerim cnaımBen kilo almak istiyorum bugün de diyetisyene gidicem ama yıllardır kilo alamadığım için boşuna uğraşıyorum bence.
Yok canım kilo takibine gerek yok teşekkür ederimekledim seni spor kısmına yine de kilo takibi yapmak istersen o listeye de eklerim cnaım
Desene desene beni de eklesin sen prosun belki seni dinlerYok canım kilo takibine gerek yok teşekkür ederim
Bunu almayın bu fakir üyeDesene desene beni de eklesin sen prosun belki seni dinler
Kimsenin demesine gerek yok yahu ekleriz flsldlsldDesene desene beni de eklesin sen prosun belki seni dinler
Sen yeterki iste aşkoDesene desene beni de eklesin sen prosun belki seni dinler
pazartesi de olabilir salı da ne derseniz ?Günaydın başladık bakalım, tartı günü yine pazar mı olacak
Hazır kilodan konuşuyorken hanımlar ben şimdi hastaneden çıktım. Evde aç karna tartıda 46.5 çıktım bugün ama hastanedeki diyetisyenin yanında 47.700 Gr. Çıktı. Sizce en doğru kilo tartımı nasıl olmalı?
Bir de tartıdan tartıya değişiyor kilo sanki. Eczanede farklı, hastanedeki farklı. Bizim evdeki tartı farklı.sabah aç karnına, tuvaletten çıktıktan sonra diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?