Ne alaka kız zayıf olanlar kilo almak isteyenlerde gelebilir sadece spor yapmak isteyenlerde başlıkta ne yaziyorBoy 170
Kilo
Eki Görüntüle 3638413
Hedef:70
Beni de ekleyebilir misiniz?
Bir şey daha sormak istiyorum
my mister ne alaka bu grupta.
Bizde spor için geldik red le squat neyim yapıcaz işte diyom ama bu gadın anlamıyorNe alaka kız zayıf olanlar kilo almak isteyenlerde gelebilir sadece spor yapmak isteyenlerde başlıkta ne yaziyor
Bana mı laf çarpıyonn gıiiiiiiiiiiAma şunu da söylim yok şunu yedim yok bunu gömdüm şöyle yaptım böyle ettim motivasyon bozacaklar hiç girmesin iyi geçmedi bugün deyip geçin sonraki gün devam
Tüy siklet görünce motive olamıyorum.Ne alaka kız zayıf olanlar kilo almak isteyenlerde gelebilir sadece spor yapmak isteyenlerde başlıkta ne yaziyor
Niye sana laf çarpayım naptın kiBana mı laf çarpıyonn gıiiiiiiiiii
Aşk olsun!Ama şunu da söylim yok şunu yedim yok bunu gömdüm şöyle yaptım böyle ettim motivasyon bozacaklar hiç girmesin iyi geçmedi bugün deyip geçin sonraki gün devam
bugün başladık, evet etiketleyip -yazabilirsinNe zaman başlıyoruz bugün mü yarın mı? Squat yapıp buraya etiketleyerek yazıcaz mı?Orenda
Aaaa nasıl yani hemen mi bi pazara gidip geleydimbugün başladık, evet etiketleyip -yazabilirsin
Afiyet olsun bebikom bende açliktan ölüyorumKahvemi içtim yulafımı yiyerek başlıyorum. Güne bugün geç başladım çünkü dilli alarmım bebom beni şaşırtıp 1’de uyandı
yaa kıyamisuuu aç bırakma kendiniAfiyet olsun bebikom bende açliktan ölüyorum
Eve ucarak gidiyorumyaa kıyamisuuu aç bırakma kendini
Buna sen karar ver beybim topic seninpazartesi de olabilir salı da ne derseniz ?
Ben bunları da yemiyorum öyle böyle bıraktım şekerli şeyleri. Sadece aldığım züber fıstık ezmesinde bal var o da olsun gari ölmeyelim şekersizliktenBunu kemiriyorum bunlardan da almam lazim ya
Bunda şeker yok ki kızBen bunları da yemiyorum öyle böyle bıraktım şekerli şeyleri. Sadece aldığım züber fıstık ezmesinde bal var o da olsun gari ölmeyelim şekersizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?