ay ekliyorum aşko:*Hani ben haniiiiiiiiii göt yapıcaz dedik o kadar yazıklarım olsun size aflaksızlar
Hocam ben büyük abdeste çıkamadım şimdilikKimsenin demesine gerek yok yahu ekleriz flsldlsld
Kilo takibi de yapmak istiyor musun spor mu sadece?
bu hafta kilo yazmayacağız zaten, ama haftaya yazarız. bana kalırsa gramı gramına yazalımHocam ben büyük abdeste çıkamadım şimdilik58.35 çıkmışım, o 350 gramı şeye sayabilir miyiz? Bu işin harcırahı nedir?
İnşallah veririm hocam her anlamdabu hafta kilo yazmayacağız zaten, ama haftaya yazarız. bana kalırsa gramı gramına yazalımyuvarlamadan. hiç veremediğimiz zaman o 350 gram eksi bile avuntu oluyo
Her anlamda derken neyi veriyoruzİnşallah veririm hocam her anlamdaBen bu kuru götlülere benzemem yalnız çok uğraştırırım sizi
Kuru götler nası da belli ediyor kendini dsdhsa. Sevgimi, geleceğimi, tüm benliğimi bacım sen ne anladınHer anlamda derken neyi veriyoruz
Ben yine biraz daha kalça yaptım squat sayesinde. Artık kendimi kuru g.t olarak görmüyorum.Kuru götler nası da belli ediyor kendini dsdhsa. Sevgimi, geleceğimi, tüm benliğimi bacım sen ne anladın
Bişey diycem kız sen veBen yine biraz daha kalça yaptım squat sayesinde. Artık kendimi kuru g.t olarak görmüyorum.Kim görse dümdüzdü şimdi şekillenmiş diyor :) şimdi yanlış anlaşılma olmasın g.tümü erkeklere atmıyom. Yengem, arkadaşlarım falan gelişme olduğunu söylüyorlar.
Saganeeee gızımmm sipor yapıp göt yapıcazzz herhal allam yaaaBoy 170
Kilo
Eki Görüntüle 3638413
Hedef:70
Beni de ekleyebilir misiniz?
Bir şey daha sormak istiyorum
my mister ne alaka bu grupta.
Ellerime hep yapıştırıcı yapıştı mesaj yazamıyorum gelicem Sanada bekle sen aflaksız gadınBişey diycem kız sen vemy mister otururken altınıza minder falan koyuyo musunuz kemikleriniz batmasın diye, ben koymuyorum da, hep merak etmişimdir fırsat bulup soramadım bi
Kemikler belin yan kısmından görünüyor valla bende. Mindere ihtiyacım yok aşko desteksiz alet edevatsız olduğu gibi oturuyorum. Totoda kemik batmasi olmiiiBişey diycem kız sen vemy mister otururken altınıza minder falan koyuyo musunuz kemikleriniz batmasın diye, ben koymuyorum da, hep merak etmişimdir fırsat bulup soramadım bi
Ekledim canım sadece güncel kilo yazmadım haftaya tartılınca yazarız olur mu günceliBoy 170
Kilo
Eki Görüntüle 3638413
Hedef:70
Beni de ekleyebilir misiniz?
Bir şey daha sormak istiyorum
my mister ne alaka bu grupta.
Teşekkür ederimEkledim canım sadece güncel kilo yazmadım haftaya tartılınca yazarız olur mu günceli
Bide utanmadan beğendim atıyorsun yazıklarım olsun püüüü red le ben göt için geldik yani sadece kilo verme şeysi yok cınımmmTeşekkür ederim
Bide utanmadan beğendim atıyorsun yazıklarım olsun püüüü red le ben göt için geldik yani sadece kilo verme şeysi yok cınımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?