Glse Birsel Burnunu yaptrsa daha gzel olmaz m?

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
287
5
96
37
Diyarbakır
gülse birselin burnuna taktım kafayı yapsa okadar güzel olacakki
burnu şuanda kırılmış gibi görünüyor
acaba gerçekten kırıkmı
yani aslında güzel bi kadın ama işte burnun ne kadar önemli olduğu burda anlaşılıyor burnu büyük olduğu için güzelliği yerde kalıyor
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun

Eklentiler

• $gbthumb[1][1].webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 1.682
  • $gulse_sener[1].webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 1.207
  • $komik49al3[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.239
gülse birsel bencede yaptırsa iyi olur, ama anlaşılıyor ki kendiyle çok barışık ve yaptırmaya hiç niyeti yok, avrupa yakasında sürekli kendi burnuyla dalga geçer gibi skeçler yazıyor sırnaşık şey

bence yaptırmamalı.
ona yakışıyor.
karakteristik bir burnu var
.barbra streisand da yaptırmadı mesela.
iyide yaptı.o burun onun la bir bütün.
bence yaptırmasın.

bence yaptırmamalı.
ona yakışıyor.
karakteristik bir burnu var
.barbra streisand da yaptırmadı mesela.
iyide yaptı.o burun onunla bir bütün.
bence yaptırmasın.

ben gülse birseli begenirim yani burnuna ragmen güzel bi kadın.
karakteristik burun olduğunu düşünmüyorum,kemerli burun insanı yaslı gösteriyo bence.
yaptırsa cok daha güzel olur ama zaten güzel,çünkü cok zeki :)
bu arada Deniz Akkaya sadece burun ameliyatıyla şimdiki görünümüne kavusmadı.

o iki fotolarda photoshop uyguladim, bende hep yaptirsanasl olur acaba diyordum, simdiye denk geldi demek. :)

Son düzenleme:
o iki fotolarda photoshop uyguladim, bende hep yaptirsanasl olur acaba diyordum, simdiye denk geldi demek. :)

kız ne güzel yapmışsın maniac bayıldım valla delikafadulden yüzü bebek gibi olmuş valla burnunla oynanınca sositososito

bence de çok hoş bir kadın...
sadece çok makyaj yapıyor o da biraz yapay duruyorr...

benim burnumu doktor kırdı yaa.. offff .. hafif bi çıkıntı var... :çok üzgünüm: bende photoshoplu halimi merak ediyorum :uhm: nasl shoplaya bilirim kendimi :1ninca:

önemli olan bizim değil Gülse Birsel in düşüncesi kendinle barışık mutlu gözüküor ve öylede ışığını yansıtıor güzel gelioyr bana, ama bana gaüzel gelipte o mutsuz olsaydı yaptırması gerekirdi yinede önemli olan onun kendini nasıl gördüğü,bence çok güzel.Gerek yok.

bir photoshop programı indiriyorsunuz ya da satın alıyorsunuz sonra oluyor arkadaslar zor bir sey degil

bence de yaptırmalı .. daha gecç gözükeceği için ama buna bile fırsatı yok sanırım okadar yogunkı ...

photoshopum var.. ama önemli olan onu kullanabilmek.. onu iyi kullanabilmek için ekstra ders almak veya phoshop ile ilgili kitapları alıp okumak lazım...

valla bende de var ama ne ekstra ders aldım ne de kitap okudum, her önüne gelen yere basıp biraz karıstırınca anlıyorsun nerden ne yapıldıgını yani

valla bende de var ama ne ekstra ders aldım ne de kitap okudum, her önüne gelen yere basıp biraz karıstırınca anlıyorsun nerden ne yapıldıgını yani

walla o kadarını bende yapıyorum montaj fln tonlama ama yine de büyük eksikliğini hissediyorum... yani pratik olarak bilsek o kadar çok uğraşmıcam üstünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…