Glse Birsel Burnunu yaptrsa daha gzel olmaz m?

tabi ki daha güzel olur ama bu kadının özelliği burada bence zekasıyla ön planda ve kendisiyle barışık..

Gülse Birsel daha öncede kitabında okuduğum ve bildiğim kadarıyla hem burnunu karakteristik bulduğunddan hem de ameliyattan korktuğu iiçin bu duruma sıcak bakmıyor bencede onun burnu ona karakter kazandıryor ameliyata gerek yok bende aslında sağlık sorunu olmadığı müddetçe ve kişiyi çok fazla rahatsız etmiyorsa psikolojisini özgüvenini etkileyelecek derecede Estetiği gereksiz buluyorum

gülse birselin burnuna taktım kafayı yapsa okadar güzel olacakki
burnu şuanda kırılmış gibi görünüyor
acaba gerçekten kırıkmı
yani aslında güzel bi kadın ama işte burnun ne kadar önemli olduğu burda anlaşılıyor burnu büyük olduğu için güzelliği yerde kalıyor
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun[/QUOT

yazdığınız her cümleye katılıyorum

acaba gerçekten kırıkmı
yani aslında güzel bi kadın ama işte burnun ne kadar önemli olduğu burda anlaşılıyor burnu büyük olduğu için güzelliği yerde kalıyor
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun[/QUOT

yazdığınız her cümleye katılıyorum

Çok acımasızca yorum yapmaya gerek yok bence güzellik sadece belli normalara göre değildir... Önemli olan kişinin kendini nasıl mutlu hissettiğidir. Burun en Özenle yaratılmış bir organdır bütün organlarımız gibi, Ne olursa olsun Bizim idaremiz dışında var olan birşey için biraz daha insaflı olalım...

acaba gerçekten kırıkmı
karekteristik falanda değil bence, yaşlı mı gençmi, güzelmi çirkinmi onu anlamıyosun

bence yaptırmamalı çünkü karakteristik bir burnu var ve kendisine yakışıyor...(sanki ben böyle söyledim diye o da yaptırmayacak:1:)

Son düzenleme:
kendisiyle barışık hatun.. avrupa yakasında da bazı bölümlerde yer vermişti bu konuya..
halinden memnun demekki, bende memnunum onun halinden..:9: :9:
sıkı takipçisiyim, sanki yaptırırsa da tüm büyüsü bozulacakmış gibi geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
arkdşlar hepimize sempatik gelio çnkü kadını öle sewdk. ama bnce kesnlkle yaptrmalı. güzelliğine güzellik katmalı. tamam yakışıyo sempatik ama dha çok yakışanı yapmak varken neden akıllarda sadece sempatik oldugu kalsınki... bence çok çe:3:kici olur çnkü yüz hatları güzel

Back
X