Glse Birsel Burnunu yaptrsa daha gzel olmaz m?

photoshopta montaja ya da tonlamaya gerek yok ki, filterdan liquify a girdiğinizde yapılıyor. ben de montajla denemiştim sonra barış beyden öğrendim:)

Hayır bence böyle bomba....Yaptırmamalı..
Gülse Birsel kendi ile son derece barışık ve pozitif bir kadın,başarısı ,özgüveni,sempatizmi kendini inanılmaz güzelleştiriyor,çekici kılıyor.
Estetiksiz,herhangi bir mudahale olmadan,duru ve doğal hali ile kalsın ki burda kendi kendimize bunun kritiğini yapıyoruz :) Gülse hanımın bu konuda şikayeti veya takıntısı olduğunu hiç sanmıyorum çok free ve komplekssiz ,olması gerektiği gibi..
Beni hiç rahatsız etmiyor bu görüntüsü aksine hoşuma gidiyor herkesden farklıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar size fotomu yollasam shoplarmısınız ben hiç anlamıyorum bu işlerden
çok merak ediyorum nasıl olurum acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bana kim yardım etmek ister???????

bence yaptirmamali böyle daha dogal. Gülse Birselde memnun diye düsünüyorum.
Sanatci nilüfer bile yaptirmadi yillardir onu hep öyle tanidik ve öyle sevdik.
bence insanlar güzel olma ugruna dudaklarini doldurup burunlarini yaptirip dogalliklarini kaybediyorlar.

bazı ınsanlar yamuk burunla daha karızmatık olabılıyolar paris hilton,, gülse birsel gibi....

bence yaptırmasın kesinlikle çok yakışıyo o burnu.bayılıyorum o kadına.burnunu yaptırırsa doğallığını kaybeder.burnu kendini aşırı derecede sempatik gösteriyo

Boşversenize kadın kendiyle barışık, bir sağlık sorunuda yok bildiğim kadarı ile niye yaptırsın ki? Beğenen böyle beğenmiş bence kızlar ayrıca Deniz Akkaya örneği verilmiş ama bu kadını makyajsız ve yakından göreniniz var mı gördüyseniz önce erkek sandığınıza eminim o yüzden sakın karşılaştırmayın tam bir estetik felaketi hihih

bide bazı şeyleri karıştırıyoruz gibime geliyor.. deniz akkaya sadece burnuyla waaauwwww olmadı, yüzünün bütün orantıları değiştirildi.. o nedenle bazılarımız bi burun estetiğiyle "dünyalar güzeli" olacagını umuyor.. bu örneklere bakarak. belli bir yüz aritmetiğimiz var neticede.. burun da bir bütün içerisinde bir parça.. herşeyi burunla özdeşleştirmek maalesef bazılarımız için tam bir hayal kırıklığı oluyor..

bide bazı şeyleri karıştırıyoruz gibime geliyor.. deniz akkaya sadece burnuyla waaauwwww olmadı, yüzünün bütün orantıları değiştirildi.. o nedenle bazılarımız bi burun estetiğiyle "dünyalar güzeli" olacagını umuyor.. bu örneklere bakarak. belli bir yüz aritmetiğimiz var neticede.. burun da bir bütün içerisinde bir parça.. herşeyi burunla özdeşleştirmek maalesef bazılarımız için tam bir hayal kırıklığı oluyor..

Kesinlikle...

ama guzel olupta sadece burnu cirkin olan, ve onu yaptirip tumden guzel olan lar yokmu?
(her burunda guzel yapiliyor demiyorum tabiki ama )
hani oyle :p

ama guzel olupta sadece burnu cirkin olan, ve onu yaptirip tumden guzel olan lar yokmu?
(her burunda guzel yapiliyor demiyorum tabiki ama )
hani oyle :p

Var tabiiki canım olmaz mı, mesela kadınlar kulübünün bütün burun ameliyatı olan kadınları çok güzel olmalarına rağmen burunları çirkindi şimdi herkes afet gibi oldu :) kaydirigubbakcemile5

Bence biz Gülse Birsel'in burnu yerine kendi kafa yapımızı değiştirmeliyiz:) Gerçi benim için artık çok geç ameliyatımı oldum ve Swordfish'in dediği grupa katıldım bileee:P :)
Sanırım doğal haliyle mutlu olabilmek daha güzel bişey.

zevk meselesi... Kadın böyle beğeniyor demekki burnunu...
Yaptırmak istese zaten yaptırır...Ne kadar para kazanıyor..
Herkes bizim gibi takıntılı değil ki...
Kendiyle barışık biri ben bayılıyorum bu kadına...

bence gülse birsel de biten olay bu. yaptritsa herkez gibi görünürdü ama simdi bi degisik hbi havasi war.

bende bunu anlamıyorum...neden böyle bir görüş var..
ılla her tarafımız kalemle çizilmiş gibimi olucak..
Yaradan bizi böyle yaratmış,önemli olan orjinal kalmak,herşeyin doğalından yanayım..

Seda Sayan güzelmi sizce..? Sürekli şaşkın bir ifade,pörtlek bakışlar..
Ama Gülse Birsel öylemi..Acaip karakteristik..
Diyorum ben..:))

haa unutmadan mesela Beren Saat çok güzel bir kadın ama burnu büyük.Güzelliğini gölgeliyormu hayır..
ıclal Aydın..Bayılıyorum ona..
Aklıma gelenler bunlar..:))

Back
X