- 18 Eylül 2016
- 428
- 248
- 23
- Konu Sahibi Pimpirikli kiz
-
Uyarmazmi ama kayinvalide hep aynı hep aynı bazende ağlıyormus aman oğlum yanlış anladiniz diye onun için acaba abarttiyomuyum diye Görüşünüzü almak istedim.Esiniz uyarmiyor mu annesini?
Alt katımda olmasa vallahi yüzünü görecek yüzüm yok ama malesef zaruri durum ben gitmesem o geliyor aşağı kurtaramiyorum yakayiGörüşme olsun bitsin.
Ay işte o yüzden yakın oturmayın derim hep. Sabret o zaman boşver duymamazlıktan gel ama söyle benimle böyle konuşamazsın diye.Alt katımda olmasa vallahi yüzünü görecek yüzüm yok ama malesef zaruri durum ben gitmesem o geliyor aşağı kurtaramiyorum yakayi
Çok sevdim bu cevabı ve bidaha derse vallahi bu cevabı verecem bikere de o üzülsun ben altta kalmıyim''Bebeğimin göbek bağını sallayıp sallayıp sokağa atacağım, birlikte gezeceğiz'' deseydiniz. Onun ne haddineymiş ya.
Merak ettim bugün gobek bagi diye tutturan bi kadin yarın bebeğinizin büyümesi hakkında neler soylucek şimdiden sınırları cizin derim siz uzuleceginize o uzulsunÇok sevdim bu cevabı ve bidaha derse vallahi bu cevabı verecem bikere de o üzülsun ben altta kalmıyim
Sağol canım 25 hafta olduk inşallah sağlıcakla doğar çok korkuyorum ona bişey olur diye zaten artık herseye uzulmemeye karar verdim cok haklisinSaçmalamış bence.Ben olsam vermem göbek bağını ona neymiş.İnsanlar boşluktan sağa sola sarıyor işte.
Sen kendini üzmemeye çalış canm.Bebeğin için.Kaç haftalık bilmiyorum ama ben hareketlerini hissettiğimden beri çok mutluyum.Kv falan umrumda değil.sağlıklı doğumlar dilerim
Buradaki arkadaşların yazdıkları sayesinde duygusal davranmadigimi haklı olduğumu anladım bundan sonra tavrım ona göre olacak çok haklısınMerak ettim bugün gobek bagi diye tutturan bi kadin yarın bebeğinizin büyümesi hakkında neler soylucek şimdiden sınırları cizin derim siz uzuleceginize o uzulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?