- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
- Konu Sahibi Pimpirikli kiz
-
Tam tamına aynı cümleyi kuracaktım. Ver gitsin be nolacak? Bahçeye gömecek..Aman ver gitsin ne yapacaksa yapsın. Sen cok geziyon dersede aman güneştemi görmeyim sonra hasta felan olurum de gül.
Takma kafana.
Sorun zaten bunda saklı,kaynanalarla aynı muhitte bile yaşayanların cesaretine hayranım.Alt katımda olmasa vallahi yüzünü görecek yüzüm yok ama malesef zaruri durum ben gitmesem o geliyor aşağı kurtaramiyorum yakayi
Aynısını ben yazacaktım:)))Ya bu kaynanalar ne içiyor, hakikaten?
Ah cehaletime geldi böyle bişey olacağını bilseydim ölsem evlenmezdim bazı şeyler başa gelince anlaşılıyor malesefSorun zaten bunda saklı,kaynanalarla aynı muhitte bile yaşayanların cesaretine hayranım.
Ohali bahane edip işten çıkardılar iyi bi gelirim vardı kizim bi doğsun tekrar ise girip En kisa surede kurtulmaya bakacam ama suan hayat sartlarim izin vermiyorAynısını ben yazacaktım:)))
Neden böyle delirdiler ben de çok merak ediyorum
Mesafe diyeceğim ama dipdibe oturunca o da olmaz. Taşının kurtulun desem, ki ben olsam kesin öyle yapardım
Dahane kadar cahilce, o göbek bağı bi yere gömülene kadar kök hücre için saklansın daha iyi. keşke kaynananız bunun için ikaz etseydi sizi.
siz cahil bir kadını kafanıza takıp üzülmeyin. elbette gezeceksiniz. demek ki kıskanıyor sizi. siz gezin o kıskansın kendini yesin.
Aynen öyle yapacam canım daha çok gezecem sırf o catlasin diye :)ne kadar cahilce, o göbek bağı bi yere gömülene kadar kök hücre için saklansın daha iyi. keşke kaynananız bunun için ikaz etseydi sizi.
siz cahil bir kadını kafanıza takıp üzülmeyin. elbette gezeceksiniz. demek ki kıskanıyor sizi. siz gezin o kıskansın kendini yesin.
Biz çöpe attik artık ömür boyu pislik mi kovalayacagizBen de sokağa atıcam beraber gezicez deyin:)
Ayy çok tatlisin inşallah dünyalar kadar şanslı ve mis gibi bi evlat olur :)Biz çöpe attik artık ömür boyu pislik mi kovalayacagiz
Bukadar arkadaş destek verdikten sonra artık takmicam gerçekten duygusal davranmadgimi haklı olduğumu anladımTakma ya; sen ciddiye almazsan bu kadar etkilenmezsin.
Ben arkadaşıma vericem, "Harvard"a gömecek de.
Biz çöpe attik artık ömür boyu pislik mi kovalayacagiz
Tabi gezeceksin, gezmek gibisi var mı ya. Evde oturana madalya mı veriyorlar ? Dünyayı 4 duvar arasında geçirmek için mi geldik? İmkan olsa da bir çok ülke ve yurdumuzun her köşesini görsek.B
Bukadar arkadaş destek verdikten sonra artık takmicam gerçekten duygusal davranmadgimi haklı olduğumu anladım
Canım inşallah Bahtı açık hayırlı evlatlar olurlar vallahi saçma sapan şeylerle ugrastiriyo beni ama artık takmayacam daha çok bebeğimi düşüncem haklısın sallamaya değmezİkizlerimin göbek bağını bana vermediler ((bir ay küvözde kaldılar))
Acaba benimkiler ne olur???
Birde annem benim göbek bağımı camiye gömmüş hoca olayım diye ama ben hoca olmadım tabi
Kvne he he de geç arkadaşım verme bişey ne saçma insanlar var yaa hamile kadını neyle uğraştırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?