- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.889
- 133
- Konu Sahibi Pimpirikli kiz
-
Ayy canım çok tatlısın güldürdün beni :):)Benimki annem hep evde saklamış. Hatta dolapta. Ben senelerce ne olduğunu bilmedim. Neyse evlendim gelmiş bana veriyor göbek bağını 20 yaşındayım. 20 yıldır saklıyor. Git dedim at şunu çöpe iğrençmisiniz siz. Gidip bahçeye gömer insan.. Bak ben evde kalmadım. 19 yaşında evlendim. Neymiş yalanmış :)
Eşim annemi çok takma biraz patavatsiz nekadar konuştuysam kendini duzeltmiyor diyor ayrıca bütün gezme planlarıni esim yapar kayinvalide ben gezmeyi çok sevdiğime inanır garip bi insanYa batıl inanç yok öyle bi şey. Verin gitsin.
Eşiniz ne diyo sizinle böyle konuşmasına. Eşiniz gezmenizi sorun etmiyosa çok da kafaya takmayın ama sizinle o şekilde konuşmasına da izin vermeyin
Evcimen olsun gezmeyi sevmesin hiç dışarı çıkan biri olmasın diye evin bahçesine gomecekmis o gömmus çocukları hiç dışarı çıkmadan hep evde yaşıyorlarmisnereye gömecekmiş :)
Evcimen olsun gezmeyi sevmesin hiç dışarı çıkan biri olmasın diye evin bahçesine gomecekmis o gömmus çocukları hiç dışarı çıkmadan hep evde yaşıyorlarmis
O göbek bağını oraya gomdugu icin değil çocuklarını o sekilde yetiştirdiği için böyle olmuş. Kesinlikle batıl inanç. SaçmalıkEvcimen olsun gezmeyi sevmesin hiç dışarı çıkan biri olmasın diye evin bahçesine gomecekmis o gömmus çocukları hiç dışarı çıkmadan hep evde yaşıyorlarmis
Çok haklısın canım evde Dura Dura kafayı bana taktı ama bundan sonra benim tavrımda ona göre olacak yoksa yakamdan düşmeyecekBazı arkadaşlar ver gitsin demiş ama vermeniz sizin onu umursamadığınız anlamına gelse de kaynananız bunu dediğimi yaptırdım diye yorumlayacak ve çocuğunuzla ilgili daha fazla söz sahibi olma cesareti gösterecek, sonrası için sizi sürekli mücadele etmek zorunda bırakacaktır.
Benim tavsiyem inadına vermediğinizi anlamasını sağlayın. Eşinizi de arada bırakmamak için bir arkadaşın dediği gibi sallayıp sokağa atacağım beraber gezeceğiz, sana da konuşacak malzeme çıkar diyebilirsiniz şakaya getirip. Hatta yanınızda eşiniz varken deyin ki eşinizin de sizinle aynı fikirde olduğunu düşünsün.
Kadın evde kala kala tek uğraşı diğer insanlar olmuş. Kendi hiç dışarı çıkmadığından siz markete de gitseniz adı gezme olacak. Ki istediğiniz gibi istediğiniz kadar gezmek sizin en doğal hakkınız, eşiniz varken nereye gidip geldiğinizin hesabını sormak kimseye düşmez. Siz siz olun en önemsiz bulduğunuz bir istek de olsa tamam demeyin, bir kere tamam dersiniz bir dahakine hayır dediğinizde sizden kötüsü olmaz. İçinizde tutmayın şakaya getirip eşinizin yanındao söyleyin her şeyi.
Kafaya takmaya değecek bir insan olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz, takarken bir daha düşünün o yüzden :) hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın, böyle şeylerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Siz mutlu olun ki o da mutlu olsun annesi.
Batıl değil , misal annem benimkini büyüyünce piremses gibi olayım saraylarda yaşayayım diye dolmabahçe sarayının önüne gömmüş.Bizim ülkemizden başka böyle batıl inançlara halen inanan varmı aceba
Batıl değil , misal annem benimkini büyünce piremses gibi olayım saraylarda yaşayayım diye dolmabahçe sarayının önüne gömmüş.
Şimdi tarla içinde , 60m2de oturuyorum adeta bir piremsesim
Ha ha ben de aynısını yaptımBiz çöpe attik artık ömür boyu pislik mi kovalayacagiz
Yani dogru mu saklamak yada belli biryere gömmekBılıyor musun rasyonel bırıyımdır. Ama gobek bagını cuzdanına koy dedıler bana ınan o cızdan hıc bos kalmadı hemde oyle savrugumdır ki.
:) hıc anlamam aslında ben hayatımda şeytan kulağına kurşun bile sıkmam ama kocamla son hıdırellezın hemen ardından ,ki gül agacına resmını cızmıstım, evlendım. Batıl 1 batıl 2 de bu olay cuzdan hıc bos kalmıyor. Ne hıkmetse.Yani dogru mu saklamak yada belli biryere gömmek
Keşke o zaman benimkinide saklasaymis ta bi işe yarasaymis cuzdan çoğunlukla boş cocugumunkini de okula gömmüş eşim ama çocukta okul arasında inanılmaz bi zıtlaşma var
Ee ne guzel işte evinin eşinin prensesi olmuşsunBatıl değil , misal annem benimkini büyüyünce piremses gibi olayım saraylarda yaşayayım diye dolmabahçe sarayının önüne gömmüş.
Şimdi tarla içinde , 60m2de oturuyorum adeta bir piremsesim
Siz yanlış anlamissiniz:) tedavi gören kayinvalidem eşim değil güneşten alamadığı vitaminleri doktor kontroluyle iğne tedavisiyle alıyor kendi öyle soledi bana çocuklar da sorun yok şimdilik ama okulu bile dışardan okuyorlar kayinvalide pek istemez ole okuldan sonra takilmalarini gezmelerini erkek çocuğu ama ev kızindan çokta bi farkları yok eşim diyorda iki timsah gözyaşıyla hemen üste çıkar eşimde sallama patavatsiz annem sonuçta ne yapayım diyor hamile olduğum için duygusal düşündüm sandım onun için sizlere danistim alta kalma gibi bi fikrim yok ama pratik cevap veremiyorum böyle şeyler beklemedigim için şaşırıyorumEşiniz yanınızdayken söylüyorsa eşiniz tepki vermiyor mu buna. Sizde cevabınızı verseydiniz. Yalnız annesi eşimi hiç sokağa çıkarmamış güneş ışığı almadığı için tedavi görüyor kısmını anlamadım eve kilitleyecek hali yok yaa. Bu insan okula gitti okudu falan hiç mi dışarı çıkmadı saçma geldi hiç öyle bir şey duymadım bende gezmezdim evden okula yani ama hiç öyle bir rahatsızlığımda olması enteresan abartı geldi yani gülün geçin herşeyi kafanıza takmayın.
büyük oglumunkini tasiniyorduk mutfakta kaybetmistim
mutfak işlerini hamur islerini felan çok sever cocuk ondan mi aceba?..:)
küçük oglumunkinide inanmadigim halde gomuyum diye sakladim sonra kaybettim.
anaa benim cocuklarin göbek bağını ben hep kaybetmisim ya.
ee simdi sizin kv dinizin tezine göre benim cocuklar ne olcak ki bir sorsaniz size zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?