Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ben yaaa. benimde boyum 172 ve 55 kiloyum ama göbeğimi görsen sanki bütün kilo orda toplanmış bacaklarım kollarım galeta gibi inceciktir. ama göbeğim kocamanne kadar kilo versemde gitmiyo malesef. spor yapmak lazım. geçen yıl plates ve kardio yapıyodum ne güzel gitmişti ama sporu bırakınca aynen geri geldi.
Selahattin dönmez in önerdiği akşam yatarken içilen karışım tam size göre bulabilirseniz bir deneyin derim ben bulamadım kışın bulunca deneyeceğim daha ideal kiloma gelemedim
2 havuç
yarım mango
1 fındık büyüklüğünde zencefil
göbek bölgesi yağlarını eritiyormuş twitter da bi bayan 3 cm incelmiş benden söylemesi
ablam 68 kiloyken göbeği olmadığı için benden zayıf duruyodu. hatta 8 ay önce doğum yaptı kilolarını tam veremedi benim neredeyse onun kadar göbeğim var daha doğum bile yapmadım. sizin ailede varmı genetik sanırım çünkü bizim sülale de genelde yapı böyle.
öğünlerinde 3-4 kaşık kadar yoğurt tüket ve beyaz ekmeği tahıllı bir ekmekle değiştir ya da vazgeçemiyorsan azalt , ama yoğurt ta süper göbek eritici bir besindir ayrıca içine çekmekte çok etkili canım ....