Göbek çekme soğan kürü

Hiçbir şekilde ödemedim kabul etmedi kendisi de zaten
Siz bu kafayla daha çok soyulursunuz üzülmeyin. Bu kabul etmez hacamatçı eder. Doktora verilen para, doktorun söylediği söz batar ama böyle tipler ne dese yaparsınız gerekirse tedaviyi bile bırakırsınız. Hiç mi sormadınız kendinize benim karnıma sabun bağladılar nasıl bir saçmalığın ortasına düştüm diye?

Hayıt tohumu soğan suyu bal çörek otu incir zeytinyağı propolis ki Hurmaya bile ramazan ayında 41 Meryem okuyup yedim 😊 klomen femera çatlatma iğneleri progestan vb ilaçlar ovulasyon testleri hepsini denedim nasip diyorum . Asker esiyim bulunduğum bölge de ki en iyi doktorları seçmeye özen gösteriyorum diyebilirim . Teşekkür ederim
Femera ve klomene rağmen hiç mi büyüyüp gelişmedi yumurtan bi de gonalf vardı sanırım onu denedin mi mesela 5 gün sabah akşam femera büyüdüyse gelişdiyse çatlatma iğnesi bu şekilde ilerlediniz mi hiç sol yumurtam tembel demişsiniz o zaman sağ yumurtanız iyi tek yumurta ile hamile kalanlar var eşiniz de spermiogram testi yaptırsın mutlaka bir yıl içinde yine olmuyorsa genetik testi yaptırın

Sizi inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum . Tesekkurler
Elbette degilsiniz ama benim gibi bircok insan da size inanmayacak burda. Muhtemelen anneniz ya da kv aldi goturdu sizi sabuncuya 🤦🏼‍♀️ Zaten yukarda denediginiz diger seyleri (aslinda her duydugunuz seyi denemissiniz sanirim) okuyunca soka girdim :KK57:

Femera ve klomene rağmen hiç mi büyüyüp gelişmedi yumurtan bi de gonalf vardı sanırım onu denedin mi mesela 5 gün sabah akşam femera büyüdüyse gelişdiyse çatlatma iğnesi bu şekilde ilerlediniz mi h
Doktor yazmadığı için malesef . Söylediğimde sana uygunu belirliyorum denildi

Sabundan tabiki medet ummuyorum daha önce hiç denk geldiniz mi hacamat yaptıranlara bardak cektirenlere vs ben sadece herkeste aynı mı oluyor diye merak edip bilgi almak istedim hepsi bu . Ve evet daha yolun başında 2 senelik evliyim ama yoruluyor insan gerçekten bunu sizler de anlayabiliyorsunuz diye düşünerek bı konu açtım lakin tepkiniz gerçekten uzdu . Teşekkür ederim
Üzülecek bir şey yok. Gerçekler bunlar.

Elbette degilsiniz ama benim gibi bircok insan da size inanmayacak burda. Muhtemelen anneniz ya da kv aldi goturdu sizi sabuncuya 🤦🏼‍♀️ Zaten yukarda denediginiz diger seyleri (aslinda her duydugunuz seyi denemissiniz sanirim) okuyunca soka girdim :KK57:
Gerçekten ben denemediğim şeyi burda yazmam ki daha önce de konu açıp sormuslugum var femera ile ilgili bilgi almak adına . Bende evet ne yapıyorsun diyorum kendime ama niye olmasın dedigim bı boşlukta buluyorum kendimi

Ben de inanmadım ısrarla değerleri sordum çünkü.

Kadınlar kulübü içerisinde de yaptıranlar var böyle bı mesaja yada yoruma gerçekten denk gelmedim .
Ben de buhran anımda öyle bi araştırmaya girdim her forumu taradım 2 kişinim başına geldiğini okudum hemen vazgeçtim kesinlikle yapmayın ben söylemiş olayımda üstümde hak kalmasın. Alternatifi yok tıbbın malesef denk gelenler var bizde o bikaç şanslıya uyup sağlığımızdan olmayalım. Biraz ara verin tedaviye sonra bir üst tedaviye geçin hangi aşamadaysanız. Erken diye bişey yok unutmayın 10 sene evladı olamayan insanlarda bir zamanlar 2 yıllık evliydi vakit kaybı hepsi.

Gerçekten ben denemediğim şeyi burda yazmam ki daha önce de konu açıp sormuslugum var femera ile ilgili bilgi almak adına . Bende evet ne yapıyorsun diyorum kendime ama niye olmasın dedigim bı boşlukta buluyorum kendimi
Kendinize bu iskenceyi cektirmeyin derim ben :KK43:

Herşey çok normal hiçbir sıkıntı yok ama olmuyor .Doktorla da konuştum tüp vs denemek istediğimi 2 senelik evlisin daha erken denildi ve özel hastane doktoru . Size göre gereksiz işlem olabilir tabiki ama alternatif tıp ya da bitkisel kürler şifa olabiliyor bazen en azından yapmadım demem diye düşünüyorum 😊
yok kendisi bilir kisi o dedigi testleri biz bilmiyoruz cahiliz banada sagolsun ayni boyle yurudu

Hayıt tohumu soğan suyu bal çörek otu incir zeytinyağı propolis ki Hurmaya bile ramazan ayında 41 Meryem okuyup yedim 😊 klomen femera çatlatma iğneleri progestan vb ilaçlar ovulasyon testleri hepsini denedim nasip diyorum . Asker esiyim bulunduğum bölge de ki en iyi doktorları seçmeye özen gösteriyorum diyebilirim . Teşekkür ederim
Merhabalar merak ettim hamile kaldınız mı ?

Back
X