- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
merhabaa arkadaşlarrr :)
Ay maşallah canım nasıl kilo vermişsin öyledediğin çok doğru canım erteleye erteleye hep yerimde sayıyorum ilk hedefim olan 60kiloya bir türlü ulaşamadım halbuki 45 günde 10kilo verdim biraz sabretseydim kalanıda gidecekti şimdiye kadarneyse bu sefer bu iş kökünden bitmeli nolur biribirimizi gazlayalım bırakmayalım ben daha evvel 85kilodan 75e ordanda 65e düştüm gene yaparım
ben sabahları uyanınca ilk iş limonlu yada elma sirkeli sıcak su ile güne başlarım.bağırsak düzenim için çok işe yaradı .. sonra normal 2 bardak su daha içip kahvaltıya öyle oturuyorum.. ama dediğin gibi bende de pis boğazlılık var midem doysada gözüm aç her daim:44: buna son vermem gerek ki bugün karar verildi ve uygulandı öğle yeşil çayımla beraber 1 yeşil elma yedim akşam 5 gibi 8 kaşık ıspanak 1 kase ev yoğurdu ve 1 havuç yedim aslında başka bişey yemeyecektim ama kayınvalidem ısrarla yemeğe çağırdı balık almışlar kişi başı 2 alabalık ama birinin yarısını yedim yarım bardakta şalgam içtim kalktım çok şükür sofradan midem acayip boş gibi bi duygu var ama sadece sade türk kahvesi iznim var bu saatten sonra ve bol su günde 3 lt su kesin içerim bu arada
spora sıra gelince daha evvel hergün düzenli bantta 1 saat yürüyüşle verdim o kiloları.. geçen yaz bide jillian michaeli keşfettim onun sayesinde 65 kilo iken 60 kilo giibi duruyordum hepacayip faydasını gördüm ama şu ara önce yürüyüş yapacağım 64e falan gelince tekrar ona başlarım .. içinde squat harekerleride var göğüste küçültüyo göbek desen kalmıyor , bacaklar upuzun ve taş gibi oluyo daha ne olsun
bide gece abur cubur yeme durumu bende var. üstelik şimdi eşimde işten ayrıldı 15gündür evde sürekli ne yesek diye yarışıyoruz,buna son verip aç yatmamız gerekzaten mesele akşam yemeğinden sonra mideyi boş tutmakta
ben yarın sabah tartılıp kesin kilomu yazarım ....
bide tarı günleri ne olsun ?kaptan sensin
hoşgeldin canım :)merhabaa arkadaşlarrr :)
bende geldimm aranızaa 1.66 , 61 kiloyum hedef 55-57 arası umarım başarırızz
Aaaa süpeeeer benim de kilom 60 ve 52 falan olsam yeter bana. Ben de sekiz kilo vereyim istiyorum yaniii. Ama bugün baya yedim, yarından itibaren herşey farklı olur umarım. Bir başka siteden de kalori takibi yapmaya başladım. İnanıyorum çok güzel olacak!
Merhabaaa :)
Yarın için şimdi başlangıç yap o zaman, al yanına suyunu muhakkak
Kızlar sizin için uygunsa birde isimleride alabilir miyim daha samimi bir aile kurmuş oluruz diye düşündümde :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin
Azimliyiz başarırız canım, hepimiz fazlası yaklaşık kilolarda hemde :)
Merhabaaa :)
Yarın için şimdi başlangıç yap o zaman, al yanına suyunu muhakkak
Kızlar sizin için uygunsa birde isimleride alabilir miyim daha samimi bir aile kurmuş oluruz diye düşündümde :) :)
Ben elif. Su çok önemli gerçekten yaa ben hiç içmediğimi fark ettim bugün. Su içmeden kilo verme ihtimalimiz yokKarbonatlı suyu nasıl hazırlıyorsun peki?
ben suyu hiç içemiyorum ya ne yapıcam bilmiiyorum 2 hafta hiç içmediğimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?