- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
bendede baya bi stres var sınav için ama zaten stresten aç kalıyorum
valla ben de bir ton video indirdim sadece bir gün yapabildimevde yapamıyorum ben daha önce iki yıl karate yaptım bırakınca da fena yumuşadı etlerim haftaya bfite başlıycam sıkılaştırıyor diyorlar yemeye dikkat edince kilo da gider inşallah
başarırız hepimiz peki kilolarınız hangi bölgelerinizde vucüt yapınz nasıl yaniii?
sen de mi üniversite sınavına hazırlanıyorsun ? ben strese girdikçe yiyorum yaa
evet hazırlanıyorum çok uğraşmıyorum ama genede stres var tabiii :)
Selam kızlar konu başlığı tam benlikgöbek sorunum var ve kilom almış başını gidiyor bi dur demek lazım bende size katılarak buna başlamak istiyorum
Boy:1.57
Kilo:63
Hedef kilo:55
Bol su yeşil çay ve sabah kahvaltıya başladım bisw ekmeği kestim bir haftadır bugün regl oldum bıraktım hepsini
Yarın yeni gün yeni haftaya sizlerle başlayacağım inşallah
Selam kızlar konu başlığı tam benlikgöbek sorunum var ve kilom almış başını gidiyor bi dur demek lazım bende size katılarak buna başlamak istiyorum
Bol su yeşil çay ve sabah kahvaltıya başladım bisw ekmeği kestim bir haftadır bugün regl oldum bıraktım hepsini
valla ben de çok stres yapmamaya çalışıyorum ama sınav günü ne halde olucam allah bilir
linki paylaşırsan çok sevinirim, bende bir ara zumba yapıyordum onunda linkini atayım buraya :)günde yarım saatcik spor yapmak çok iyi isterseniz çalıştığım videoları size linkleyebilirim. ben bacak ve kalça için çalışıyorum sıkılaşması için..mekik ve kol kası yapıyorum..toplam 1 saatimi alıyor videoyla beraber ve enerjik hissediyorum yarında sabahları koşuya başlayacağım inşallah
uzun bir sürece yaymayı denedin mi? Çok gerekli su, sakın pes etme hemen :)ben içtiğim zaman midem almıyor kusuyorum ve çok tuvaletim geliyor böyle oluncada bırakıyorum
bu arada ben rabiayaşlar kaç kızlar ??
linki paylaşırsan çok sevinirim, bende bir ara zumba yapıyordum onunda linkini atayım buraya :)
uzun bir sürece yaymayı denedin mi? Çok gerekli su, sakın pes etme hemen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sefer vazgeçmeyeceğim ve içeçeğim uzun bir süre içeçeğim :):)linki paylaşırsan çok sevinirim, bende bir ara zumba yapıyordum onunda linkini atayım buraya :)
uzun bir sürece yaymayı denedin mi? Çok gerekli su, sakın pes etme hemen :)
gel canım gel biz de yeni toplandık zatenyeşil çay ben de almayı düşünüyorum işe yarıyor mu :26:
Hoş buldum :) inşallah başaralim ta :))hoş geldinn umarım istediğine kavuşursunhepberaber başaracağızzz .. tam gaza gelmişken regl olma kötü olmuş
benim 19 yaş :) sizlerin
orantılı bir şekilde kiloluyumbaşarırız hepimiz peki kilolarınız hangi bölgelerinizde vucüt yapınz nasıl yaniii?
hoşgeldin canımSelam kızlar konu başlığı tam benlikgöbek sorunum var ve kilom almış başını gidiyor bi dur demek lazım bende size katılarak buna başlamak istiyorum
bu arada ben rabiayaşlar kaç kızlar ??
böğürtlen çayı gerçekten işe yarıyor mu ? ben ölüyorum regl olduğum zaman yani deliriyorum resmen o kadar çok ağrım oluyor ki bir gün yatakta geçiyor zaten ağlamalar sızlamalar falan daha dün o haldeydim eğer işe yarıyorsa bana süper olur vallaorantılı bir şekilde kiloluyumbacaklarımda kollarımda kalın, göbek öne dığru gitmiyor ama yayık malesef
hoşgeldin canım
Birlikten kuvvet doğar, yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor değil mi?
Bu arada aklıma geldi regl sancılarını azaltmak için böğürtlen çayı içiyorum ben, biraz ekşimsi olduğu içinde kilo vermemede faydası olduğuna inanıyorum
Kızlar cevap yazıp yolluyorum, bakıyorum yeni biri katılmış aramıza, yeni konuşmalar geçmiş. Çok seviniyorum inanıyorum ki hep beraber hayalimizdeki bize kavuşacağız:))
Adımı tekrar yazayım istedim.
Ben ilayda 17yim daha :)
Adımı tekrar yazayım istedim.
Ben ilayda 17yim daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?