- Konu Sahibi hemensorupgidicem
yediklerinimi azalttın yoksa diet mi yaptın kaç kiloydun ki eskidennn :)
65 tim simdi 58 yediklerimi azalttim ekmek kuillanmadim kullandiysam da bir dilim gunde sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yediklerinimi azalttın yoksa diet mi yaptın kaç kiloydun ki eskidennn :)
65 tim simdi 58 yediklerimi azalttim ekmek kuillanmadim kullandiysam da bir dilim gunde sadece![]()
çok güzelmiş kalçan gelişmiş..
bende de bel simiti var arkadaşlar nasıl gidicek onlar bilmiyorum dar tişört giydiğimde fırtlıyolar yanlardan napmak gerek kiii![]()
ne kadar sürede peki![]()
hemencik soylimmmmmm cikolata yemee kesinliklee aburcuburda ! yagli kizarmalarddan uzaklas kaynamali yada izgara li yemekleri tercih et zeytin yagi kullan en zzor erigen yer malesef eriyene kadr cnn cikio :O
iki haftada :) oda bazen cips iyodum hihi
ama göbek eritilirkende kesinlikle spor yapılması lazım kalııcı olması için :)
Eki Görüntüle 1025890 mavili olan 63 kilodaki halimdi..Eki Görüntüle 1025892 siyahlıda 59 kilodaki halim siyaha gönmem için son 2 kilo gerçi pek fark yok şuann![]()
Koridorda epey loşmuş birde gündüz gözüyle atalım sonra kızlar çok bir şey belli olmadı böyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Koridorda epey loşmuş birde gündüz gözüyle atalım sonra kızlar çok bir şey belli olmadı böyle
iste yediklerin yer tutuo canim eritmen lazim elma ye falan salata bide gunde iki litre su icsanırım dar kot giymekten oldu yer etti artık gitmiyoda nasıl yapıcamda gidicek bilmiyorum kilodan değil ben çok fazla yemek te ekmekte yemiyorum yani biri yemek ye demese hiç yemicem![]()
valla bence gayet iyisin hepimizin az fazlalıkları var yaa hemencecik hallolacak gibi![]()
fizigin guzel :)))