- Konu Sahibi hemensorupgidicem
sınavda yetişkin bezi takanlar oluyor ben de düşünmedim değil![]()
şuan mantıklı geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınavda yetişkin bezi takanlar oluyor ben de düşünmedim değil![]()
azıcık ucundan al bir lokma yoksa aklın hepten kalır dayanamaz daha fazla yersin tecrübeyle sabittir![]()
"Civanperçemi çayı, adet döngüsünü düzenlemek için uzun zamandan beri kullanılır. Ağır kanamayı azaltır, rahim tıkanıklığını rahatlatır."
"Şevketi bostan: ılık Şevketi bostan çayı rahat bir regl dönemi geçirmenizi sağlar ; regl kasılmalarını ve ağrılarını hafifletir."
Victoria Zak-Çayın 20.000 sırrı kitabından alıntıdır.
Ahududuyuda biraz araştırmak lazım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm çok sağol civanperçemini bi deniyim ben
O kadar çok ki hepsinin ucundan alırsam yandık.
Kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum konuyu açtıktan sonra birazcık cips yemiş olabilirim![]()
Rica ederim faydasını görürsen haber ver muhakkak :)
şuan mantıklı geldi![]()
Kizlar zayiflarken tig gibi olmayoin sporla da zayoflayin zayiflayip kalca da gidicek normmalen arti balik yemen iyi biri yazdi balik yedigini de yazim.bi dedim balik spor dan sonra yiyprum ben kaslarimin gelismesine yardimci oluo iki iitre de su iciyorum ben yumurya sarisi yemegin spora devamli gidiorum kardio yarimsaat yapiorum ekmek kullanmiorum hamur isleri fln hepsini terkeetim tabi haftada bir gun vucudumuza cnm cekeni vermemiz lazm :):)
Cnm fizigin super hele hele squat yapsan tas gibi olursun :*
O kadar çok ki hepsinin ucundan alırsam yandık.
Kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum konuyu açtıktan sonra birazcık cips yemiş olabilirim![]()
Kizlar zayiflarken tig gibi olmayoin sporla da zayoflayin zayiflayip kalca da gidicek normmalen arti balik yemen iyi biri yazdi balik yedigini de yazim.bi dedim balik spor dan sonra yiyprum ben kaslarimin gelismesine yardimci oluo iki iitre de su iciyorum ben yumurya sarisi yemegin spora devamli gidiorum kardio yarimsaat yapiorum ekmek kullanmiorum hamur isleri fln hepsini terkeetim tabi haftada bir gun vucudumuza cnm cekeni vermemiz lazm :):)
valla bence de mantıklı biz sınıfça bir paket alıp paylaşmayı düşünüyoruz![]()
ben bfite başlıycam sınavdan sonrabalık asla yiyemem öğğkk midem kalkıyo bazen sadece hamsi haşlanmış yumurta da yiyemiyorum o damidemi bulandırıyor bende sıkıntı var sanırım cinsim biraz
![]()
Ekmek yiyeceğiniz zaman kızartın kızlar, kalorisini çok ciddi anlamda düşürüyor
lesinlikle doğru yumurtanın beyazı daha avantajlı ama sarısınada ihtiyacımız var balık spordan sonra yiyorsun bak bu ilginç ve güzel bende öyle yapayım :):)
bende aynen ya barbun yadahamsi yiyebiliyorum haşlanmış yumurta benmde migdemi bulandırıyorrrrr :):)
evet sarisina da ihtiyacimiz var da 5 yumurta pisiriosan dielim bi tane sarisini koycaksin o kadar da faydali degil ki yumurta sarisi :) hatta sabah kalktigimda squat yapiorum vucudumdan cok memnunum o yuzden sizi de bilgilendirim kizlar![]()