Göbek göbeğe verip eritelim

azıcık ucundan al bir lokma yoksa aklın hepten kalır dayanamaz daha fazla yersin tecrübeyle sabittir :9:

O kadar çok ki hepsinin ucundan alırsam yandık. :(
Kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum konuyu açtıktan sonra birazcık cips yemiş olabilirim :confused: :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Civanperçemi çayı, adet döngüsünü düzenlemek için uzun zamandan beri kullanılır. Ağır kanamayı azaltır, rahim tıkanıklığını rahatlatır."
"Şevketi bostan: ılık Şevketi bostan çayı rahat bir regl dönemi geçirmenizi sağlar ; regl kasılmalarını ve ağrılarını hafifletir."
Victoria Zak-Çayın 20.000 sırrı kitabından alıntıdır.
Ahududuyuda biraz araştırmak lazım :)

canımm çok sağol civanperçemini bi deniyim ben

Kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum konuyu açtıktan sonra birazcık cips yemiş olabilirim :confused: :(

ahahahah ay sesli güldüm :1: kalk odana git yeme yarın sabah yersin saat geç oldu cipsi de şimdilik affediyorum :1: bundan sonra vicdanımız sızlasın birbirimize söylemeden yemeyelim aburcubur engelleriz birbirimizi :19:

Kizlar zayiflarken tig gibi olmayoin sporla da zayoflayin zayiflayip kalca da gidicek normmalen arti balik yemen iyi biri yazdi balik yedigini de yazim.bi dedim balik spor dan sonra yiyprum ben kaslarimin gelismesine yardimci oluo iki iitre de su iciyorum ben yumurya sarisi yemegin spora devamli gidiorum kardio yarimsaat yapiorum ekmek kullanmiorum hamur isleri fln hepsini terkeetim tabi haftada bir gun vucudumuza cnm cekeni vermemiz lazm :):)

Kizlar zayiflarken tig gibi olmayoin sporla da zayoflayin zayiflayip kalca da gidicek normmalen arti balik yemen iyi biri yazdi balik yedigini de yazim.bi dedim balik spor dan sonra yiyprum ben kaslarimin gelismesine yardimci oluo iki iitre de su iciyorum ben yumurya sarisi yemegin spora devamli gidiorum kardio yarimsaat yapiorum ekmek kullanmiorum hamur isleri fln hepsini terkeetim tabi haftada bir gun vucudumuza cnm cekeni vermemiz lazm :):)

ben bfite başlıycam sınavdan sonra :21: balık asla yiyemem öğğkk midem kalkıyo bazen sadece hamsi haşlanmış yumurta da yiyemiyorum o damidemi bulandırıyor bende sıkıntı var sanırım cinsim biraz :1:

cips mi bak şimdi sinirlendim :D cips yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk en tehlikelisi alma bidaha eveee:47:

lesinlikle doğru yumurtanın beyazı daha avantajlı ama sarısınada ihtiyacımız var balık spordan sonra yiyorsun bak bu ilginç ve güzel bende öyle yapayım :):)

lesinlikle doğru yumurtanın beyazı daha avantajlı ama sarısınada ihtiyacımız var balık spordan sonra yiyorsun bak bu ilginç ve güzel bende öyle yapayım :):)

evet sarisina da ihtiyacimiz var da 5 yumurta pisiriosan dielim bi tane sarisini koycaksin o kadar da faydali degil ki yumurta sarisi :) hatta sabah kalktigimda squat yapiorum vucudumdan cok memnunum o yuzden sizi de bilgilendirim kizlar :46:

bende aynen ya barbun yadahamsi yiyebiliyorum haşlanmış yumurta benmde migdemi bulandırıyorrrrr :):)

faydalı ama iğrenç şeyler :37: bu arada fotoğrafını şimdi gördüm maşallah fiziğin süper canım ben de koyucam birazdan göbek neymiş hepiniz göreceksiniz :52: sakıncası yoksa hepimiz paylaşalım zamanla aradaki farkı anlarız

evet sarisina da ihtiyacimiz var da 5 yumurta pisiriosan dielim bi tane sarisini koycaksin o kadar da faydali degil ki yumurta sarisi :) hatta sabah kalktigimda squat yapiorum vucudumdan cok memnunum o yuzden sizi de bilgilendirim kizlar :46:

kaç yaşındasın ? valla ben karate yaparken hoca yaptırıyorsu squat ölüm gibi mahvediyo beni :43:

Back
X