- Konu Sahibi hemensorupgidicem
tortilla mı ilk defa duydum ben mi cahilim bilinmeyen bir şey mi![]()
fotograf koyacaktın haniiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotograf koyacaktın haniiii![]()
foto nasil konuluooo
ay dur hemen çekinip geliyorum ama bence görmek istemezsiniz haha![]()
oo baya bi karıştırmışsınteker teker yapsaydın fazla gelmesin ne kadar oldu başlayalı ? bu arada squat dediğimiz şey bildiğin çömelip kalkma bacak ve kalça için diye biliyorum
detulem sana çok daha iyi yardımcı olur
cig koftesindeki yufka gibi bise bende turkce adini bilmiyorum
Hıc veremedım pazartesı. Başlamıştım reglı gunlerım ondandır dıye umuyorum göbek bolgemın sıkılasmasına yarıyormu pekı
http://www.youtube.com/watch?v=dhLuxuBoT7I squat örneği canım... regl olayını anlamadım reglyken kılo verılısı duruyormuuu
Eki Görüntüle 1025835 becerdim galiba![]()
cevap yazmak ıcın actıgın sayfada dunya resmı gıbıbısey varya onun 2 yanında ınsert ımage var ordan yukleeee
squat + abs var youtubedan bulursun mıdeyıde calıştırıyor.. ama her spordan sonra mekik cekmek avantajlı...
Eki Görüntüle 1025834 Eki Görüntüle 1025837 kızlar adetimin ikinci günündeyim o yüzden karnımın alt kısmında şişlik var![]()
Benım sıkıntım göbek kalça ve bacaklarında sorun yok soyle yapsam ben o zaman nasıl olur kosu bandında 40 dk tempolu yürüsem ve ardından hergun çoğaltarak mekık çeksem etkılıbem olurmu
iyiymişşşşne güzel kilo derdin yok squat yaparkenki hallerin mi bu eski halin mi
![]()