- Konu Sahibi hemensorupgidicem
kızlaaaarr foto koymayanlardan bekliyoruz fotoğraflarııı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hhahaaha evetttt <333
hay maşallah sporun dibine vurdun herhalde yoksa iki haftada nasıl gider bünyen de müsait herhalde
hayirrrrrr ya guzel durur bende begenmiyorum kadinsiliktan uzaklasanlari tabi ben stresten zayifladim bu aralar yokssa daha kalkik kalcalarim ayolfitneste yeni baslayan kadinlar hep begeniolar bnm gbi olak istiyolar hemende gelisemezsin ki zaten istediggin kivama gelince sporunun serilerinini dusur olur biter adam gibi kasli olmamiza gerek yok
![]()
bence zayilama fitlesmeye calis <3
Yok o ellinin altı 100 gr dahi olsa yeter artık senelerdir yapışıp kalan ha 5 kilo kaldı ha 6 kilo kaldı derken hep aynı yerde sayıyorum. :)
Fotoğrafı bence istediğimiz kıvama gelince atalım yahu![]()
Bir de skinny diye bir olay var sırf zayıflık, bu kıyafet içerisinde vs çok güzel duruyor ancak iş bikini vs gelince hoş görüntü olmuyor çiroz diye tabir ettiğimiz duruma geliyor. Bir de fit var ki sıkı ve şekilli bir vücut işte bu hem kıyafette hem de çıplakken de diyim artık süper duruyor. Amacımız fit olmak olsun! :)
Ama ben rakamsal olarak da düşüşü görmek istiyorum napiyimm![]()
canım sloganımızı yazdık "omuz omuza hep birlikte fitleşiyoruz" sen yine de kiloya çok takılma bence önemli olan görüntü bir de spor yapacak mısın ?
kızlar aramıza katılan herkes spor yapsın bence kural koyalım amaç fitleşmek sonuçta sporsuz fitleşmk olur mu![]()
canım sloganımızı yazdık "omuz omuza hep birlikte fitleşiyoruz" sen yine de kiloya çok takılma bence önemli olan görüntü bir de spor yapacak mısın ?
hem şimdiki hallerimizi koyualım hem ileridekiiii![]()
50ye olabildiğince yakın olayım da fitleşmeye de çalışıcam:)
Jillian Michael diye bir ablamız var, biliyorsunuzdur belki. Ben onun programlarını zaman zaman denedim bıraktım vs. En son Body Revolouion bir süre yapıp bırakmıştım ancak başlayıp tamamlamayı planlıyorum inş. :)
evet biliyorum da kalcasi pek yok onun baya bi fit hihi
Yapıcam inşallah Jillian Michael Body Revolution yapmayı planıyorum bu sefer sonuna kadaar! :)
hadi bakalım pes etmek yok![]()
Bir de bazı arkadaşlar da bahsetmiş, ben de diyet diye yola çıkınca yapamıyorum. Yani bir zorunluluk hissettiğim an aklım yemekte oluyor, normalde karnım acıkmazken hemen acıkıveriyor falan.Hani kahvaltı yapınca acaba öğlen ne yesem falan diye tüm gün yemek düşünüyorum. Oysa sağlıklı ve dengeli beslenmeyi özümsediğimde sıkıntı olmuyor. Zaten fazla geliyor bazı şeyler zamanla, gereksiz geliyor. O yüzden diyet değil, sağlıklı ve gerektiği gibi beslenme diyelim. :)