Gitti misafirlerim daha yeni..
Sabah:
3 çatal peynir
1 dilim ekmek
3 minnak domates
yarım salatalık
1 bardak meyve suyu
saat 3 gibi oturduk masaya misafirlerle
1 kaşık makarna salatası
1 mücver
minik 1 dilim kadayıflı muhallebi
2 kurabiye
4 bardak çay
türkkahvesi
akşam:
Meyve yada cornflakesle geçiştirmeyi düşünüyorum (acıkırsam)
Baya tok hissediyorum kendimi.
1 saatte yürüdüm
selamlar tatlımmm kebabı adanada yemek lazımmış bunu bizzat tecrübe ettim artık burdakilere adana diyemem
tatlım tatlımnerelerdesin??iyimisin??
Burdayımm canımmmcımm
Hergün 1 saat yürümeye basladık annnemle bakalım kaç gün dayancaz(ben seviyorumda annem ekiyo beni hep)
Ben yulaf alıp denicem bide yogurtla bakim etkisi nolucak
senin kilo aynımı tatlım?
merhaba kızlar nasılsınız? 3 gündür giremiyorum buraya çünkü misafirlerim vardı, ne yediğimi tek tek yazmayacağım ama şöyle söyleyim oldukça dikkat ediyorum ve elimden geldiği kadar kalori hesabı yapıyorum. cumartesi regl oldum o yüzden yaptığım browniden 1 dilim yedim, onun dışında sapıtmam yok ama keki öğlen yemeği yerine yedim yani kalori olarak aynı hesaba denk geldi yemek yemedim. bu arada platese başladığımı söylemiştim, gittiğim spor salonunda haftada 1 gün var ama ben hergün evde "ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun" videosuyla yapmaya karar verdim ve bugün başladım, gerçekten çok zorlayan bir spor ve oldukça ter attım, bunu yapan arkadaşlarım var gerçekten gözümle faydasını gördüm arkadaşım diyet falan yapmamış, 21 günlük bu programı uygulamış 3-4 kilo vermiş ( tabi diyet yapmasa da tatlı ve hamurişlerinden uzak durmuş) ama 8 kilo vermiş gibi görünüyor inanamadım ciddi şekilde vücudu incelmiş. tam bana göre dedim. çünkü eşim kilo vermemem için baskı yapıyor çünkü zayıflayınca yüzümden gidiyor ve çirkin oluyorum, benim amacımda zaten bel bölgesindeki pantolon üstüne pörtleyen simidimden kurtulmak, bacak kalça falan heryeri inceltiyor bu uygulama ama benim bacaklarım zaten imce ve uzun o yüzden ben bel karın hareketlerine daha çok ağırlık vererek yaptım, ihtiyacım olan tek şey 21 gün sabrederek bunu tamamlamak.
sizin kilolar ne alemde kızlar, çoğunuz hedeflediğinize çok yaklaşmıştınız dimi?
su platesi bende merak ediyorum
Tek korkum istikrarsızlğım
denesemmi acaba
ya yediklerime çok dikkat ediyorum hala aymı kilodayım yaa, regl döneminde kilomuz normalden 1-2 kilo fazla çıkıyormuş doğrumu arkadaşlar? ben hala 67 yim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?