merhaba bizeyeter...
kilocukların yavaş yavaş gidiyor ne güzel...
diğer kızların da hedeflerine az kalmış onları da tebrik ediyorum...
ben de hep 54 te sayıyorum bi 53.6 oluyor sonra tekrar hop 54...
bu aralar diyet yapmıyorum..
koruyorum kilomu...
ailem gelecek onlar gittikten sonra hedefim olan 52 ye ulaşana kadar durmayacağım....
Aynen canım ben kurabiye, ıvır zıvır bunları yemek yerine tüketiyorumpardon canım boy-kilo yazmışsın, geçmişi yeni okuyorum kusura bakma, bu arada okuduğum kadarıyla sen kurabiyle falan yiyorsun onlar tok tutmadığı gibi mide kazıntısı yapar, süt ve yulaflı yoğurt falan da baya tok tutuyor bunları dene istersen, 4 kilo versen hedefine ulaşacaksın ne güzel darısı başıma...
merhaba bizeyeter...
kilocukların yavaş yavaş gidiyor ne güzel...
diğer kızların da hedeflerine az kalmış onları da tebrik ediyorum...
ben de hep 54 te sayıyorum bi 53.6 oluyor sonra tekrar hop 54...
bu aralar diyet yapmıyorum..
koruyorum kilomu...
ailem gelecek onlar gittikten sonra hedefim olan 52 ye ulaşana kadar durmayacağım....
sabah:
Geç uyandım haşlanmış brokoli(yoğurtlu yağsız tuzsuz)
alışverişteydik annemle
tavuk,2 dilim ekmek, acıbiber turşusu (annemin patates kızartmasından tırdıkladım bi de)
akşam:
Sadece meyve yicem
bugün bi abla gördü beni (sıkda görüşürüz) sen zayıflamışsın dedi
yaa oysa kilo aldım ben anlamadım bu işten hiç bişi:2:
Yarın misafirlerim var az yemem lazım tut gaganı tr_lelli
vercem ki 4 kilomu
NEgüzel bir tevafuk :)avmde büyük bir kitapçıda KUANTUM ADLI BİR KİTABI ELİME ALDIM VE RAST GELE AÇTIM:NE ÇIKTI BİLİM BAKALIM
Kİ ONLARCA KONUDAN :)
KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE İNANIN YEDİKLERİM BANA KİLO YAPAR DİYEREK YERSENİZ KİLO ALISINIZ DİYOR:))
ŞAKA GİBİ GÜNDEMİMLE BU KAAR UYAR,GÜNDEM BELLİ MALUM DİYET VE BAŞ BELASI KİLOLAR
OFFFF VALLA SIKILDIM ARTIK CEBELLEŞMEKTEN ARTIK BİRAN ÖNCE SAĞLIKLA ŞU FAZLALIKLARDAN KURTULUVERMEK İSTİYORUM
NEYSE KIZLAR İYİ GECELER
brokoli güzeli arkadaşım benim
hiç merak etme sen abartmazsın
misafirlerni ağırlamanda kolay gelsin sana
tatlım tatlım tatlımmmm selamlar adanalım benim napiyosun nasılsın
sen aşırı şişko değildin ya abartıyosun sanki azcık birazcık
avmde büyük bir kitapçıda KUANTUM ADLI BİR KİTABI ELİME ALDIM VE RAST GELE AÇTIM:NE ÇIKTI BİLİM BAKALIM
Kİ ONLARCA KONUDAN :)
KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE İNANIN YEDİKLERİM BANA KİLO YAPAR DİYEREK YERSENİZ KİLO ALISINIZ DİYOR:))
ŞAKA GİBİ GÜNDEMİMLE BU KAAR UYAR,GÜNDEM BELLİ MALUM DİYET VE BAŞ BELASI KİLOLAR
OFFFF VALLA SIKILDIM ARTIK CEBELLEŞMEKTEN ARTIK BİRAN ÖNCE SAĞLIKLA ŞU FAZLALIKLARDAN KURTULUVERMEK İSTİYORUM
NEYSE KIZLAR İYİ GECELER
canımmmkız gelin hanım nasılsınız inşallah?
adanaya gelmişsin,nasıl buldun güzel memleketimi?
adana kebap ve içli köfte yedin mi?
canım geçen yıl yaza girerken 5.500
şimdi hala aynı kilolardayım,inan çokkkkkkk bunaldım bu gayretime benim 51 kilo olmam gerekirdi
bu ne inat arkadaş yaben ufak tefek cep kadınım boyum:158 cm
ve gerekirse dukan denemek zorunda kalacam şu kiloları oynatmak için
sağlıksız biliyorum ama şansımı denesem yine yan etki yapar mı korkuyorum
canımmmkız gelin hanım nasılsınız inşallah?
adanaya gelmişsin,nasıl buldun güzel memleketimi?
adana kebap ve içli köfte yedin mi?
canım geçen yıl yaza girerken 5.500
şimdi hala aynı kilolardayım,inan çokkkkkkk bunaldım bu gayretime benim 51 kilo olmam gerekirdi
bu ne inat arkadaş yaben ufak tefek cep kadınım boyum:158 cm
ve gerekirse dukan denemek zorunda kalacam şu kiloları oynatmak için
sağlıksız biliyorum ama şansımı denesem yine yan etki yapar mı korkuyorum
verirsin tatlım yaa vericez ben de geçen yıl nasılsam hala öyleyim valla bi 5 kilo daha verirsem dünyalar benim olacak
adana güzel ya yedim kebapları sabah akşam ne bulursam yedirdiler bana neler neler ama şükür ki kilo almamışım
neyse bu hafta dikkat ediyorum bakalım yürüyüşlerime fln da başlamam gerekli yapıcaz bişiler enerjimizi yüksek tutup kilo vermeye odaklanmalıyız evren içimizde evren içimizdeee
merhaba mavimi, bende bayılırım adana kebaba, benim içinde ye :)
ben bu inanışa tamamen katılıyorum canım, çeşitli konulurda tecrübelerimde var, kendi kendime ispat ettim yani, herhangi bir duruma bakış açını değiştirip olumlu bir duyguyla yaklaştığın herşey muhteşem sonuçlar veriyor,
bence de her sabah ve akşam tekrar edelim kilo verdim vücudum inceldi gibi kelimelerle kendimize telkinde bulunalım, çünkü nasıl inanırsan beyin bilinçaltına oyerleşiyor ve o inanç doğrultusunda beyin komut veriyor, bizde zayıfladığımıza inanırsak vücudumuz bir süre sonra bu inaçla doğru orantılı hareket edecek. ben buna inanıyorum valla, çevremde bazı insanların eleştirileriyle karşılaştım kaderle ve dinle bağdaşmıyor diyenler oldu, ben katılmıyorum, Allaha da kadere de inancım sonsuz, kaderi değiştirme gibi bir inanç değil ki bu, ayrıca Hz.Mevlana' nın bir sözü var "kainata nasıl seslenirsen sana aynıyla karşılık verir, söylediğin yankılanır" gibi birşeydi.
buarada dün giremedim nete yediklerimi yazamadım zaten yazmasam daha mı iyi olur acaba :)
sabah bir arkadaşla dışarda pide yedim,
öğlen yulaflı yoğurt,
akşam bir yere davetliydim çok az pirinç pilavı yeyip gittim, orda; 1 tane mercimek köfte, 2-3 kaşık meksika fasulye salatası, küçük bir dilim tavuk göğsü tatlısı,
ayrıca dün 1 saat tempolu yürüyüş.
bugün sabah kahvaltılık atıştırıp pilatese gittim, ( bu arada plates baya zormuş hiç göründüğü gibi değil ve herkes yarın kalktığımda heryerimin ağrıyacağını söylediler)
öğlen eşim eve geldi, sucuklu yumurta ve 2-3 dilim ekmek yedim maalesef
gün içinde içtiğim çay ve kahveleri saymıyorum çünkü şekersiz içiyorum,
ayrıca adet olmak üzereyim canım çikolata çekiyor bu aralar, 2-3 çay kaşığı nutelle yiyorum iki gündür.
ne kadar çok yazdım ya, okurken sıkılırsanız şaşırmam.[/Q
UOTE]
yok canım neden sıkılalım,aksine zevkle okudum
evet bazıları karma,bazıları kuantum,bazıları dua,bazıları tevaffuk der
vücüdumuzun emir ve komuta mekezi madem ki beynimiz,doğru kullanmamız çok önemli bence
ha ne derece başarılıyız??tartışılır
çağırdım geldi,evrene güzel ve olumlu mesaj ver,güzel telkinle enerjimizi arttırıyor
bir düşünür.
dualarınıza dikkat edin,bir gün gerçekleşebilir diyor
neyse umarım her konuda mutlu olacağımız güzellikler yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?