Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

Kayısı yemelisin kesinnikle ve form çayını içmelisin enazından 3-4 gün günde 2 kupa.
Bağırsakların düzenlenmeli

öncelikle meraba, plank hareketi yoga hareketlerinden bir kaci sanirim. kisa süren ama oldukca yapimi zor ve agrili bir sürec. ben malesef 3 gündür yapmiyorum birakmak zorunda kaldim sporu cunku yurda ciktim. odalarda malum kücük olunca spor yapilamiyor anlayacaginiz ama yürüyüs yapmayi deniycem ara ara hem bulunduugm mevkiyi ögrenirim hemde vucudum sekillenir. tekrar basliycam ama plank ve squata ama bu haftalarda degil maleseff

bizeyeter cim, gelemedim ne zamandir afedersin. sinavlardir yurda tasinmadir derken diyet de yalan oldu spor da. ama dün basladim yeniden :) yemeklerimiz biraz yagli ama yine de buldugumla idare edicem napiyim :)
dünkü menümü yazayim tasinmaktan yemek yemege firsat olmadi dün cok az yedim o yüzden..

dün yediklerim,
sabah(12:00)
1 adet elma

aksam(18:15)
1 kase yayla corbasi,
biraz firinda tavuk

sabah:

bir simit

öğlen:
iki dilim k.ekmek
haşlanmış yumurta
bir parça tuzsuz peyir
birkaç kaşık yayla çorbası

5,6 kaşık z.yağlı pırasa

t.kahvesi

neskafe

tatlım tatlım hoşgeldin,özledik beya

hayırlı olsun yurda çıkmışsın,ben de 4 yıl yurtta kaldım,sıkıntıları çok ama muhabbetine,sabaha kadar arkadaşlarınla çene çalmaya doyum olmaz

ama hızlıca kilo almıştım yurtta,millet durup durup yer haliyle canın ister veeee hoooppp ekmek arası,

gelsin kilolar dikkat et bence,sıcak yemek satleri belli geç vakit hep cıslarr olur dolaplarda,altarnatifin meyveeee

hangi şehirde ve hangi bölümü okuyorsun canım???tabi sakıncası yoksa sordum ama

derslerinde başarılar diliyorum

Talisihnde iksiri:

2 litre su
2 yemek kaşığı papatya
2 yemek kaşığı elma sirkesi
2 tatlı kaşığı bal bir limonun suyu

suyu kaynat papatya bir taşım kaynayınca süz içine diğer malzemeleri ekle

bol bol iç demişler ancak bir litresini tüketin bitki çayları böbreği yorar demişler.

Az önce buldum denemedim,elma sirkem ve papatyam da yok zaten deneyen olursa yazsın lütfennn

:) ayy biliyorum o durum cok kötü ama yemek saati baslar baslamaz yemeye calisicam ve aksamlari da abur cubur yemiycem insallah hi canim cok mu cekti gündüz yerim :)

kahvalti(09:30)
1 haslanmis yumurta,
1 mandalina,
1 tatli kasigi koska sarelle,
ceyrek ekmek.

aksam(17:50)
1 kase mercimek corbasi,
1 kücük tabak kisir,
1 kücük tabak eriste makarna
150 gr yogurt
bbiraz fazla oldu aksam yemegii

T.kahvesi
akşam:

Bir küçük tabak kuru fasulye
5,6 kaşık yayla çorbası

turp

2 portakal
3 kuru erik
bir ceviz
bir lokma kek

çok işim var gündüz not işimi halledemedim ,yoğunluktan sürekli hata verdi sistem bitse de hayırlısıyla şu karneleri versek

sabah:

yeşil elma

bir sahanda yumurta
dom.
bir parça kaşar peyniri

küçük parça beyaz ekmek

t.kahvesi

birazdan güne gideceğim ,pis boğazlığım tutup sınırsız yemezsem süper olacak:))

kahvalti(09:30)
omlet,
1 dilim süzme peynir,
2 kücük dilim tam bugday ekmegi (2 sinin toplami avuc icinden biraz fazla büyüklükteydi)
1 tatli kasigi incir receli,
1 tatli kasigi acili kahvaltilik sos

saat(16:30)
1 acili cig köfte dürüm,
1 bardak ayran

aksam(17:45)
4 tane köfte
150 gr yogurt

bugun toplam 6 km falan yürümüsümdür, 3 km bir 3 km bir seklinde.
sevdicekle gecirdigim en abur cubursuz gündü bana cikolata almaya kalktiginda markette olay cikardim

Güne gittim ,kızları görmek güzeldi

ben biraz kötüydüm ,akşam bayılmak üzereydim,sanırım kansız kaldım,elim ayağım çözüldü

şimdi daha iyiyim şükür,cuma kan vermiştim p.ertesi çıkacak sonuçlar bakalım değerlerim nasıl???

Umarım herşey yolundadır

günde:
10 kadar mecimekli köfte
turşu
dom.
Salatalık
yoğurtlu,tavuklu,meze
bir küçük bardak kola
bir dilim börek
küçük parça(avuç içi kadar yoktu,tavuk göğsü)
bir parça revani

akşam:

Birkaç kaşık nohut
yarım d.kepek ekmek
3 kuru erik
3 portakal

not:çok yedim ama fenalaştım kan şekerim düşünce gözüm döndü

bağırsaklarım için ne yaptımsa hala tembel maalesef

aktivya aldım denicem kısmetse sabah

iyi gecelerrrrr

gece 12 de 1 paket burcak biskuvi yedim (kepekli incirli olandan) aciktim nedense

canim bagirsak icin sirkeli su birebir, ki beni incir kayisi hic bisey etkilemez elma sirkeli su günde 1 kere de olsa lavaboya cikartiyor

slmlarr

sabah :6civarı oğluş sağolsun:)
iki aktivya

kahvaltıya davetliydim

bir parça yumurta(sahanda)
bir dilim suçuk
4 zeytin
bir çatal ayva reçeli
minik parça peynir
domatesli patıcan kızarması(bir avuç kadar yedim
veeee pideetam olarak miktarını bilmiyorum ama özlemişim arkadaş pideyi beya

ben eve pide aldırmam çünkü dayanamayıp yerim diye ama yedim yapacak birşey yok artık afiyet olsun bana napalım

t.kahvesi

şimdi...7 otlu çay içeceğim

canim bagirsak icin sirkeli su birebir, ki beni incir kayisi hic bisey etkilemez elma sirkeli su günde 1 kere de olsa lavaboya cikartiyor

bitanem çok sağol denerim sirkeyi ama şimdi evde sirke kalmadı ancak yarın alırım kısmetse,

aç karnınamı içeyim????sirkeyi nasıl tüketeyim???:44::44::44::44::44::44::44:

bitanem çok sağol denerim sirkeyi ama şimdi evde sirke kalmadı ancak yarın alırım kısmetse,

aç karnınamı içeyim????sirkeyi nasıl tüketeyim???:44::44::44::44::44::44::44:

sabah ac karnina 1 bardak suyun icine 1 kasik elma sirkesi koyup icceksin canim, aynisini gece yapmadan da yapabilursin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…