üçdört
peynirli çubuk
elma
bir parça yumurta
akşam:
kocaman bir döner(metebolizmamı şaşırtmak için:)))bakalım ortaya ne çıkacak?durun tahmin edeyim koca göbüş:))))
3 orta boy portakal
veee vc sorunum devam ediyor
TEKRAR ADET OLDUM OYSA Kİ YILBAŞINDA ADET OLMUŞTUM DAHA KAÇ GÜN GEÇTİ Kİ??
ENDİŞELİYİM BİRAZ VE SANIRIM YOĞUN SİTRES
Kızlar topiği baştan sona okudum.
Bende aynı şeylerden muzdaribim.geçen mayıs 51 küsürlerdeydim. Şimdi 55- 54 arası gidip geliyorum.
Kilomuzu koruyoruz topiğine açıldığından beri düzenli olarak yazıyorum ama aldığım 2- 3 kiloyu hiç veremedim aslında. Vermemle geri almam bir oldu .
Neyse .
Yeşil çaydan bende nefret ediyorum.bu akşam yemekten sonra canım sıcak birşeyler istedi ve yeşilçaya bitkisel çay muamelesi yaptım. Bol limon sıkarak içtim. Siyahçay gibi ukusuzluk yapar mı, yediklerimin vitaminlerini öldürür mü diye kendi kendime sormadan edemedim.sonuç olarak yorgun olduğum için 10 da uyudum fakat; 2 buçukta uyandım.uyumak için çok direndim ama uyuyamadıkça hayatımdaki olumsuzlukları düşündüm sürekli. iyice sinirlerim bozulmadan yataktan çıkayım en iyisi dedim . tv açamadım.çocuklar salonda uyuyor.aslında böyle gecelerde tv karşısında yarım saatte geri uyurum ama çocukları rahatsız etmek istemedim.
Bugün internet gezintilerimi yapamamıştım. Kendimi sanal alemlere verdim.
Benim tartılma günüm pazartesi.bugün yani.güncel kilom 54.8.gördüğüm en az kiloyu tekrar görmek istiyorum ama bazı yiyecekler beni resmen mutlu ediyor ve uzun süre yemediğimde mutsuz oluyorum ve eninde sonunda o şey ne ise yiyip rahatlıyorum. Hep kilo korumakla kilo vermek arasındaki ince çizgide gidip geliyorum.bu aralar kilo alma modundayım nednini bulamadığım, adını koyamadığım bir sebeple büyük motvasyonla ; güne karatay kahvaltısıyla başlayıp; 2 öğün ta karatay yapaağım deyip;kendimi 3. Ve en geç saate kalmış en cısssssslı sofrada bulmamla o günkü diyet maceram sona eriyor.( mesela bugün 2 öğünüm tam diyetlik süperdi.akşam 8 de 3. Öğünüm pırasa ve yoğurt olacaktı sadece. Olduda. Ama çocuklar pilav istemişti; elim bulgura gitti niyeyse.aslında bilinç altından geldi bence. Uzun zamandır yememiştim çünkü ve benim bulgur zaafım var .tereyağlı, sıcak sıcak 1 tabak yedim ve resmen endorfin salgılarım tavan yaptı pişman mıyım asla ..
Üstüne 1 kivi.marketten alalı 4 gün oldu ve tadına bakmamak için kendimi zor tutuyordum.ancak bugüne kadar dayanabildim.yarın aynısındn yine alıcam.olgunluğu tam kıvamındaydı.1 elma yedim. elmasız yaşayamam.2 yemek tabağı kadar patlamış mısır yedim. 1 avuç yiyip nefsimi köreltsem hiçbir sıkıntı kalmayacak ama ben porsiyon küçültemiyorum o yüzden hep başa dönüyorum.
Neyse lafı çok uzattım.
Çok şükür ki her günün sonunda bozmuş olsamda ertesi gün tekrar başlayacak azmi kendimde buluyorum. Ben o baskülde 51.3 ü 2014 yazına kadar tekrar göreceğim; yazlık cici elbiselerimle ; herkesin hayran bakışları arasında salınacağım.
Yeşil çay için bir tavsiyem olacak; poşettekiler hiç çekilmiyor gerçekten ama ben aktardan açık olarak alıyorum.bir kupaya bir tatlı kaşığı kadar koyuyurum.üstüne sıcak su döküp ağzına çay tabağıkapatıyorum. Bunun için kapaklı kupalar var ama ben almadım.mutfağım yeterince kalabalık zaten.
Bu şekilde demleyince ve bollll limon sıkınca daha içilesi bir şey oluyor. Bağırsaklarıda çalıştırıyor.
Sindirim sistemi bizde genetik olarak baştan sona sıkıntılı maalesef.
Her sabah kuru kayısı yada incir yersem rahatım. Bir şekilde desteklemezsem benim bağırsaklar 3-4 günde anca faaiyete geçer. Kilodan daha ziyade sağlıksız bir durum. O yüzden incirin, kayısının kalorisinden önce sindirim ve boşaltım sistemimin düzgün çalışması daha önemli bence.
Çooooooook uzun yazdım umarım okurken sıkılmazsınız.
Arada kahve içmeye uğrarım topiğinize
Bu arada bende öğretmenim. 2 aslan parçası da ben de var. Biri 5,diğeri 3 yaşında.
Onlardan fırsat buldukça nete girebiliyorum; dolayısıyla hiçbir guruba ayak uyduramıyorum. O anda kısmetimde kim varsa onunla sohbet ediyorum. Benim durumum ortaya karışık .
Başarı öykümüde yazdım bu arada. Kilo koruma adına orayada her hafta kilo bildirimimi yapıyorum.
Son olarak spor yapamıyorum, vaktim yok diyenlere yine interneti öneriyorum. Hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız; bahanelerimiz bahane değil aslında gerçek ama şuda bir gerçekki sporsuz kilo vermek çok çok çok zor. Kilo korumak daha da zor.
Ben 2 haftadır lessle 4 fast mile yapıyorum.simitler içinde 10 dakikalık bir video yapıyorum. Ne zaman fırsat bulursam o zaman yapıyorum.
Okuldan öğlen çkıyorum. Hava güzelse 1 saat hızlı hızlı yürüyorum. O akşam lessle yapmıyorum. 1 gün bu hatayı yaptım ve 2 gün yorgunluktan kılımı bile kıpırdatamadım.
Yani beyin olarak isteyince vücut herşeyi yapıyor zaten.
İnternetten bir kardiyo çalışması bulup günde n azından 40 45 dk kendimize zaman ayırmak bizim elimizde.
Bu kadar spordan bahsedince bayan baloncuğa plank programının nasıl olduğunu sormak istiyorum.
Benim belimin en ince yeri 74 santim; göbeği hiç sormayın zaten.
Birde bayan baloncuk 1 aylık egzersiz sonunda ölçülerini bizimle paylaşırsa çok sevinirim.
bizeyeter cim, gelemedim ne zamandir afedersin. sinavlardir yurda tasinmadir derken diyet de yalan oldu spor da. ama dün basladim yeniden :) yemeklerimiz biraz yagli ama yine de buldugumla idare edicem napiyim :)
dünkü menümü yazayim tasinmaktan yemek yemege firsat olmadi dün cok az yedim o yüzden..
dün yediklerim,
sabah(12:00)
1 adet elma
aksam(18:15)
1 kase yayla corbasi,
biraz firinda tavuk
Kayısı yemelisin kesinnikle ve form çayını içmelisin enazından 3-4 gün günde 2 kupa.
Bağırsakların düzenlenmeli
tatlım tatlım hoşgeldin,özledik beya
hayırlı olsun yurda çıkmışsın,ben de 4 yıl yurtta kaldım,sıkıntıları çok ama muhabbetine,sabaha kadar arkadaşlarınla çene çalmaya doyum olmaz
ama hızlıca kilo almıştım yurtta,millet durup durup yer haliyle canın ister veeee hoooppp ekmek arası,
gelsin kilolar dikkat et bence,sıcak yemek satleri belli geç vakit hep cıslarr olur dolaplarda,altarnatifin meyveeee
hangi şehirde ve hangi bölümü okuyorsun canım???tabi sakıncası yoksa sordum ama
derslerinde başarılar diliyorum
kahvalti(09:30)
omlet,
1 dilim süzme peynir,
2 kücük dilim tam bugday ekmegi (2 sinin toplami avuc icinden biraz fazla büyüklükteydi)
1 tatli kasigi incir receli,
1 tatli kasigi acili kahvaltilik sos
saat(16:30)
1 acili cig köfte dürüm,
1 bardak ayran
aksam(17:45)
4 tane köfte
150 gr yogurt
bugun toplam 6 km falan yürümüsümdür, 3 km bir 3 km bir seklinde.
sevdicekle gecirdigim en abur cubursuz gündübana cikolata almaya kalktiginda markette olay cikardim
Güne gittim ,kızları görmek güzeldi
ben biraz kötüydüm ,akşam bayılmak üzereydim,sanırım kansız kaldım,elim ayağım çözüldü
şimdi daha iyiyim şükür,cuma kan vermiştim p.ertesi çıkacak sonuçlar bakalım değerlerim nasıl???
Umarım herşey yolundadır
günde:
10 kadar mecimekli köfte
turşu
dom.
Salatalık
yoğurtlu,tavuklu,meze
bir küçük bardak kola
bir dilim börek
küçük parça(avuç içi kadar yoktu,tavuk göğsü)
bir parça revani
akşam:
Birkaç kaşık nohut
yarım d.kepek ekmek
3 kuru erik
3 portakal
not:çok yedim ama fenalaştım kan şekerim düşünce gözüm döndü
bağırsaklarım için ne yaptımsa hala tembel maalesef
aktivya aldım denicem kısmetse sabah
iyi gecelerrrrr
canim bagirsak icin sirkeli su birebir, ki beni incir kayisi hic bisey etkilemez elma sirkeli su günde 1 kere de olsa lavaboya cikartiyor
bitanem çok sağol denerim sirkeyi ama şimdi evde sirke kalmadı ancak yarın alırım kısmetse,
aç karnınamı içeyim????sirkeyi nasıl tüketeyim???:44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?