Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

çok geçmiş olsun . oğlun nasıl şimdi? çocuklar hasta olunca zaman duruyor anneler için. inşallah iyileşmiştir.

Ben hala düzensiz besleniyorum ve 53.300üm şaşırdım
Yani 55lere vurmuşumdur yine diyordum.

Dün yine brokoli aldım brokoliye vurmaya devam kendimi

nisana kadar 50 olmak ümidiyle.

Kolay gelsin sağlıklı fit günlere.

vallla tebrik ederim canım yaa,maaşallah sana

sen bu azimle istediğin kiloya düşersin merak etme

oğluş biraz daha iyi ama henüz atlatamadı ,hafta içi tekarar dr.götüreceğim ,sorduğun için sağol canım

umarım en kısa zamanda iyileşir kuzucuğum benim

sabah:

3 kaysı

elma
t.kahvesi

öğle:

4 tane lahana sarması
bir kase mercimek çorbası
yoğurt
birkaç çatal patlıcan tava

suyu az içiyorum üç kusurlu harekketten biri

sağlıklı ve fit günlere

kendini brokoliye vurman işe yarıyor tatlım tatlım,ama ne zaman kaçöğün tüketiyorsun????*

sağlıklı ve fit günlere

kendini brokoliye vurman işe yarıyor tatlım tatlım,ama ne zaman kaçöğün tüketiyorsun????*

yaptığım gün 2 defada tüketiyorum biri öğlen oluyo diğeride akşamdan sonra falan ara öğün olarak

Ekmeksiz yiyorum sadece yoğurt döküyorum tuz falan hiçbişi yok
Ciddi bende şaşırıyorum çünkü mesela bugünde hamburger yedim patates kızartması felan kaçamakların sonu yok bende iyice pisboğaza bağladım.

Mesela bugün sabah 3 bardak ıhlamur bir parça tulum peyniri bir parça ekmek yedim
(brokoliyi yapamadım dışarı çıktım)
saat 3 gibi hamburger yedim
deminde bir kupa sahlep içtim

daha bişe yemem. Su içerim

Son düzenleme:

valla canım iyi fikir sebzeyle beslenmek,kan beynime sıçrıyor ,hala 55,56 lanetinden kurtulamıyorum

aylarr geçti ve ben elimden geleni yapıyorum.

Iki gün önce 54.600 gördüm şimdi hoooppp yineeski kilomdayım

Allahım güç ver ya ,elimden geleni yapıyorum ama bağırsaklarım pek çalışmıyor

sanırım ondan

allahım isyanımı affet lütfen ,önemli olan sağlıklazayıflamak...

umarım kilocuklar gider biz de fit hatunlar olarak

çıtır çıtır,kuş kadar hafiflemiş olarak gezeriz

iyi gecelerrrr

Kızlar topiği baştan sona okudum.
Bende aynı şeylerden muzdaribim.geçen mayıs 51 küsürlerdeydim. Şimdi 55- 54 arası gidip geliyorum.
Kilomuzu koruyoruz topiğine açıldığından beri düzenli olarak yazıyorum ama aldığım 2- 3 kiloyu hiç veremedim aslında. Vermemle geri almam bir oldu .
Neyse….
Yeşil çaydan bende nefret ediyorum.bu akşam yemekten sonra canım sıcak birşeyler istedi ve yeşilçaya bitkisel çay muamelesi yaptım. Bol limon sıkarak içtim. Siyahçay gibi ukusuzluk yapar mı, yediklerimin vitaminlerini öldürür mü diye kendi kendime sormadan edemedim.sonuç olarak yorgun olduğum için 10 da uyudum fakat; 2 buçukta uyandım.uyumak için çok direndim ama uyuyamadıkça hayatımdaki olumsuzlukları düşündüm sürekli. iyice sinirlerim bozulmadan yataktan çıkayım en iyisi dedim . tv açamadım.çocuklar salonda uyuyor.aslında böyle gecelerde tv karşısında yarım saatte geri uyurum ama çocukları rahatsız etmek istemedim.
Bugün internet gezintilerimi yapamamıştım. Kendimi sanal alemlere verdim.
Benim tartılma günüm pazartesi.bugün yani.güncel kilom 54.8.gördüğüm en az kiloyu tekrar görmek istiyorum ama bazı yiyecekler beni resmen mutlu ediyor ve uzun süre yemediğimde mutsuz oluyorum ve eninde sonunda o şey ne ise yiyip rahatlıyorum. Hep kilo korumakla kilo vermek arasındaki ince çizgide gidip geliyorum.bu aralar kilo alma modundayım nednini bulamadığım, adını koyamadığım bir sebeple büyük motvasyonla ; güne karatay kahvaltısıyla başlayıp; 2 öğün ta karatay yapaağım deyip;kendimi 3. Ve en geç saate kalmış en cısssssslı sofrada bulmamla o günkü diyet maceram sona eriyor.( mesela bugün 2 öğünüm tam diyetlik süperdi.akşam 8 de 3. Öğünüm pırasa ve yoğurt olacaktı sadece. Olduda. Ama çocuklar pilav istemişti; elim bulgura gitti niyeyse.aslında bilinç altından geldi bence. Uzun zamandır yememiştim çünkü ve benim bulgur zaafım var….tereyağlı, sıcak sıcak 1 tabak yedim ve resmen endorfin salgılarım tavan yaptı… pişman mıyım asla………..
Üstüne 1 kivi.marketten alalı 4 gün oldu ve tadına bakmamak için kendimi zor tutuyordum.ancak bugüne kadar dayanabildim.yarın aynısındn yine alıcam.olgunluğu tam kıvamındaydı.1 elma yedim. elmasız yaşayamam.2 yemek tabağı kadar patlamış mısır yedim. 1 avuç yiyip nefsimi köreltsem hiçbir sıkıntı kalmayacak ama ben porsiyon küçültemiyorum o yüzden hep başa dönüyorum.
Neyse lafı çok uzattım.
Çok şükür ki her günün sonunda bozmuş olsamda ertesi gün tekrar başlayacak azmi kendimde buluyorum. Ben o baskülde 51.3 ü 2014 yazına kadar tekrar göreceğim; yazlık cici elbiselerimle ; herkesin hayran bakışları arasında salınacağım.
Yeşil çay için bir tavsiyem olacak; poşettekiler hiç çekilmiyor gerçekten ama ben aktardan açık olarak alıyorum.bir kupaya bir tatlı kaşığı kadar koyuyurum.üstüne sıcak su döküp ağzına çay tabağıkapatıyorum. Bunun için kapaklı kupalar var ama ben almadım.mutfağım yeterince kalabalık zaten.
Bu şekilde demleyince ve bollll limon sıkınca daha içilesi bir şey oluyor. Bağırsaklarıda çalıştırıyor.
Sindirim sistemi bizde genetik olarak baştan sona sıkıntılı maalesef.
Her sabah kuru kayısı yada incir yersem rahatım. Bir şekilde desteklemezsem benim bağırsaklar 3-4 günde anca faaiyete geçer. Kilodan daha ziyade sağlıksız bir durum. O yüzden incirin, kayısının kalorisinden önce sindirim ve boşaltım sistemimin düzgün çalışması daha önemli bence.
Çooooooook uzun yazdım umarım okurken sıkılmazsınız.
Arada kahve içmeye uğrarım topiğinize
Bu arada bende öğretmenim. 2 aslan parçası da ben de var. Biri 5,diğeri 3 yaşında.
Onlardan fırsat buldukça nete girebiliyorum; dolayısıyla hiçbir guruba ayak uyduramıyorum. O anda kısmetimde kim varsa onunla sohbet ediyorum. Benim durumum ortaya karışık….
Başarı öykümüde yazdım bu arada. Kilo koruma adına orayada her hafta kilo bildirimimi yapıyorum.
Son olarak spor yapamıyorum, vaktim yok diyenlere yine interneti öneriyorum. Hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız; bahanelerimiz bahane değil aslında gerçek ama şuda bir gerçekki sporsuz kilo vermek çok çok çok zor. Kilo korumak daha da zor.
Ben 2 haftadır lessle 4 fast mile yapıyorum.simitler içinde 10 dakikalık bir video yapıyorum. Ne zaman fırsat bulursam o zaman yapıyorum.
Okuldan öğlen çkıyorum. Hava güzelse 1 saat hızlı hızlı yürüyorum. O akşam lessle yapmıyorum. 1 gün bu hatayı yaptım ve 2 gün yorgunluktan kılımı bile kıpırdatamadım.
Yani beyin olarak isteyince vücut herşeyi yapıyor zaten.
İnternetten bir kardiyo çalışması bulup günde n azından 40 – 45 dk kendimize zaman ayırmak bizim elimizde.
Bu kadar spordan bahsedince bayan baloncuğa plank programının nasıl olduğunu sormak istiyorum.
Benim belimin en ince yeri 74 santim; göbeği hiç sormayın zaten.
Birde bayan baloncuk 1 aylık egzersiz sonunda ölçülerini bizimle paylaşırsa çok sevinirim.

allahım isyanımı affet lütfen ,önemli olan sağlıklazayıflamak...

umarım kilocuklar gider biz de fit hatunlar olarak

çıtır çıtır,kuş kadar hafiflemiş olarak gezeriz

iyi gecelerrrr

Şimdi cnm ben 29 yaşındayım
Ve hep hayatım boyunca (doğum yaptıkdan sonrada) 50-52 arası oldum.
Bu kış hiç biryere çıkamıyorum oğlum okula servisle gidip geliyo çalışmıyorumda hep evdeyim bu sebepden hareketsizim ondan aldım zaten.

Beslenme olayım düzensiz.
Ama ben çok az bazen hiç ekmekle beslenen biriyim.
Yağ tüketmiyorum
tuz tüketmiyorum tek kötü alışkanlığım şeker. Onu bırakamıyorum.
Çikolata bindebir tüketiyorum, sütlü tatlıları seviyorum dışarda yemek yesem bile 1 porsiyonu hiç bitiremem hep kalır.

Ara ara kayısı ye,
Form çayı iç
Bazen detox amaçlı sadece sebze tüket 1-2 gün
Metabolizma çalışma hızınlada alakalı yağ yakımı

Gürkan Kubilay (adını yanlış telafuz etmediysem) tv şöyle bişi demişti.

2 kişi çıkardı ekrana zayıflayan hastalarından
x ve Y diyelim isimlerine.

X e yemekden önce meyve verdiğimde metabolizması duruyo o hayatı boyunca hiç bir zaman yemekden önce meyve yemicek.

Y'ye 3 gün üst üste et verdiğimde metabolizması duruyo o da hiçbirzaman üstüste yemicek gibi bir açıklaması vardı.,

Biz bunu bilmiyorum metabolizmamız nezaman nasıl düzenli çalışır bunu bilsek öyle besleniriz.

sevgiler..

sabah:bir parça kepek ekmek
iki zeytin

bir parça kaşar peyniri

t.kahvesi

lifli limonlu diyet bisküvi

öğlen.

öğlen.

bir tabak kısır

bolca haşlanmış lahana

marul
bir biber turşu

bir kaşık patates

şimdi:7 otlu çay aldım onu deneyeceğim,evim baharatçı gibi oldu(yeşil çay stokladım resmen,böööğ:))

hoşgeldin canım vee tabiki sevgili meslektaşım

belerini allah bağışlasın ,dilerim ideal kilona kavşursun çünkü başka türlü rahat edemiyor insan

tek olmadığımı bilmek güzel, yani en azından beni anlayan birileri varmış

elma aşkı ve yeşil çay mevzu da ortakmış

beynimize doğru komut vermek gerekiyormuş ama ben bu konuda çok yeteneksizim maalesef,aksine en acımasız eleştirileri kendime yaparım
ölçülerimi geçen gün yazmıştım bakayım ama pek iç açıcı değlidi

bel ölçümüz:boyumuzu ikiye bölünce çıkan rakam ideal bel ölçüsüymüş

buralara uğrarsan yine yaz lütfen

biz üç ,dört arkadaş birbirimize destek oluyoruz,napalım başka türlü çekilmiyor bu diyettttt

yeni gelecek arkadaşlara da kapımız açık,öpüldünüz kızlarrrr:

tatlım tatlım çok sağol dikkat edecem söylediklerine

kilosu az olupta kilo n alan insan alıştığı kilonun üstüne çıkınca daha çok batıyor,seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de hep 51,52

arasıydım,üstümü şak giyinir çıkardım ki büyük bir nimetmiş

yok oram çıktı,yok göbüş pörtledi derdim yoktu,yine o günlerimi istiyorum

metebolizmam çok yavaş bence yoksa bu gayrete gitmeliydi fazlalıklar

şimdi diyetisyene gitsem belki de bakmaz bile ,90,100 kg insanlar varken ,uğraşmaz gibi

öpüldünüz kızçelerrr

dün saat ikide uyudum malum yılsonu notlarıyla uğraştım henüz de işim bitmedi bile

oğluş bile 12 de uyudu mecbur gece kaldım,az dinleneyim ben

S ve 36 bedenler benim en büyük tutkum
38 beden olunca psikolojim bozuluyo benim
Aynen yok yanlarım çıktı yok göbeğim mi şiş yok toto mu belli oluyo
Giycen çıkcan (eşim çok kızıyo evde diyet felan diyince bazı bazı aç kalıp onla yiyorum çünkü o kilo almamı istiyo azıcık kandırmaca yapıyorum)
Hatta bi ara dip notlar yaıştırmıştım buzdlb. üzerine hepsini toplayıp atmış hayiiiin dom dom
o kilo alıyo ben veriyorum kıskanıyo =)

Bugün brokoliyi yapıcam kesin hatta şimdi suyunu koymaya gidiyorum görüşürüz yine tatlım tatlım (takipteyim)

Son düzenleme:
sabah:

yeşil elma

bir küçük parça simit

t.kahvesi

tekrar elma

öğlen:
bir tbak menemen
iki dilim k.ekmek

üçdört
peynirli çubuk

elma

bir parça yumurta

akşam:

kocaman bir döner(metebolizmamı şaşırtmak için:)))bakalım ortaya ne çıkacak?durun tahmin edeyim koca göbüş:))))

3 orta boy portakal

veee vc sorunum devam ediyor

TEKRAR ADET OLDUM OYSA Kİ YILBAŞINDA ADET OLMUŞTUM DAHA KAÇ GÜN GEÇTİ Kİ??

ENDİŞELİYİM BİRAZ VE SANIRIM YOĞUN SİTRES

kocamannn dönerrrr şaşkına döner umarım artık metabolizman.

Bende dün kumpir yedim aylar sonra benim metabolizma adam olmaya başladı akıllı ol dedim olucak galiba.

Bugün brokolinin salatasını yapıcam(ya brokoli benden bıkıcak ya ben ondan du bakalım)
Havucu brokoliyi haşlayıp sarımskalı narekşili sos yapıcam
ekmeksiz nohut yemeği yemeyi düşünüyorum yine öğlende (henüz bişe yemedim ama)
Dün yine hiç ekmeksiz günü bitirdim bugünde bitermi bilmiyorum dönerim ben sana yine

Havada tam kitap okunası kahve içilesi

Kahvemi alıp kitabıma başlim bende yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…