Arkadaşlar zayıflama göbek eritmek için sabah uyanır uyanmaz aç karnına hangi içecekler içersek zayıflayabiliriz? Veya zayıflama da ve incelmede etkili olan egzersiz ve diyet dışında önerebileceğiniz bir şeyler varmıdır?
Dengeli beslenme ve egzersiz ... Bu işin ABC si bu ... Zayıflama ilaçlarından uzak durun ve sabah güne erken başlayın ... Ilık suyunuzu için limonlu (mide rahatsızlığınız yok ise elma sirke ve ballı su da olabilir )
Yeşil çay tüketin .
Yağ yakmaya destek besinleri tüketin öğünlerinizde ( yoğurt, ananas,acı kırmızı biber , zerdeçal,zencefil ... )
Ben diyet yapamiyordum o yuzden bir korse aldim dogum sonrasi sarkmam ve gobegim vardi bir de bir krem var sıkılastirici onu aldim kullandim hala kullaniyorum inanilmaz etkili ilk surdugumde bu nasil bir yanma sicaklik demistim ama ise yaradi.Simdi az biraz daha var ins onlar da gidecek
Ben diyet yapamiyordum o yuzden bir korse aldim dogum sonrasi sarkmam ve gobegim vardi bir de bir krem var sıkılastirici onu aldim kullandim hala kullaniyorum inanilmaz etkili ilk surdugumde bu nasil bir yanma sicaklik demistim ama ise yaradi.Simdi az biraz daha var ins onlar da gidecek