Gögüs agrısı

Fikir sahibi olup olmamann beniii hicccccmi hic ilgilendirmez fikrini kendine sakla.
Ayrica bebegimin sagligini gayet ii dusunuyorum buda sizi ilgilendirmezz hadii

Sıcak duş alın, sonra tarak ile aşağı doğru tarayın göğsünüzü. Kanalları açmaya yardımcı oluyor. Bir tık sonrasımda kolunuzu dahi kaldıramaz oluyorsun

Bunu emzirirken bnde yasadim balim canim bisey isyemisti yemeyince şişmişti bide şüt keniģi olmustu hepsi üst üste geldi ilik duşla masaj yap gecmezse doktora giT onların pompalari var cekiyolar cok gecmis olsun simdi nasilsin

Bnce siz çok bilmişliğinizi kendinize saklayin anne olarak konu sahibi ne yapacagini gayet iyi biliyo gereksiz laflarına son veeeer başka yerde öt

Çok net mastit olmuşsun ve ihmale gelmez canım .Ateşini de ölç çünkü ben 40 derece ateşle aniden acillik olmustım .sanırım dercesine göre ilaçsız da sıcak su masaj falan geçiyor .ben bir hafta antibiyotik kullandım ve pompa ile değil elimle sağdım o memeyi.

Saolasin balim ayni hala bi degisme yok. Seninki nasi gecmisdi

Pompayla saginca pek cikmiyo zaten elle daha ii bnde elimle sagdim braz ama olck gbi degil

Doktora tabiki gitmelisiniz. Aynı sorunu yaşamış ve doktora gitmeyi kah keyfi kah mecburi askıya almış sonra da kendini antibiyotik deryasında boğulurken bulmuş biri olarak bir uzmandan yardım almanızda fayda var. Burada sorunu sağma elle masaj ılık duş lahana vs yöntemlerle halledenler illaki çıkacaktır ama bende hiç ama hiç sonuç vermemişti bu yöntemler.

Kesinlikle gidecegim saolun

Evet bnde mastit diye okudum nette sicak dusla masaj yaptim emzirmeye calisiyorum ama faydası yok suanlik..
Pazartesine kdar bekliyeyim olmasa gideyim tesekkur ederim
Bende kızarıklık şişlik ağrı vardı 40 derece ateş ve sıtma tutması da cabası.. antibiyotik kullandım ve sık sık emzirip sağdim ancak geçti yoksa

Ben de eski yöntemleri denemiştim bulaşık bezi sırta soğan vurma vs hiç inanmam ama onerenler ayyy hemen geçiyor bildiğin gibi değil dediler ben de hadi yaa falan demiştim ki hiç tarzım değil o an ne deseler ağrıdan yapacak haldeydim o ayrı mesele ama antibiyotiksiz geçmedi..

Evet bnde mastit diye okudum nette sicak dusla masaj yaptim emzirmeye calisiyorum ama faydası yok suanlik..
Pazartesine kdar bekliyeyim olmasa gideyim tesekkur ederim
Canim hic bekleme beklesende gidecekksin cnku . Ben kizi sutten keseli 1 sene oldu ama gecen hafta ceviz buyuklgnde bi sertlikle doktora gittim sut birikmesi iltihap yapmis dusub sutten keseli bilr ne kadr olmusken ... ihmal etme basit tedavisi vardir bisa aci cekme benmde.asiri aciyordu dokunamiyorun yandan canta takamiyordum ustune yatamiyordum . Grcmis olsun

Canım bana da sık sık oluyordu. Hatta bikaç gün sürdüğü oluyordu. Bebeğini kucağına almak bile zordur
Sıcak duş, ılık suyla kompres aynı zamanda masaj( ben emzirirken de aynı zamanda şişlik olan yeri göğüs ucuna doğru masaj yapıyordum. Elinle süt gelsin diye iteler gibi. Emzirmen çok önemli. Makinan varsa o da iş görür ama en güzeli bebeğin çekmesi.
Bide ters tutarak emzirincede çok faydasını gören kadın var. İnşAllah hemen açılır canım süt düğümlenmesi çok zor.

Banada kaynanam flan gecer 2 3 gune bendede oluyodu dedi ayni sizin gbi hadi ya ii olese diye dusundum ama herkes antibiyotiksiz gecmez demis. Pazartesi ilk isim doktora gtmek olucak.
Peki antibiyotik kullanirken emziremem dimi

İlk defa basima geldi cnm ya bnde korktum bi an icinde bisey hissedince kis flnmi diye düsündüm..

Ama cogu kiside olmus seninde kendiligindenmi gecdi

Banada kaynanam flan gecer 2 3 gune bendede oluyodu dedi ayni sizin gbi hadi ya ii olese diye dusundum ama herkes antibiyotiksiz gecmez demis. Pazartesi ilk isim doktora gtmek olucak.
Peki antibiyotik kullanirken emziremem dimi
Adını sanını hiç duymadığım kutu kutu antibiyotikler fayda etmedi iğneler kullandım yine de bir gün emziremezsin demedi doktorum çok da iyi bir cerrahtı işinin ehli gönül rahatlığıyla emzir dedi hep

İlk defa basima geldi cnm ya bnde korktum bi an icinde bisey hissedince kis flnmi diye düsündüm..

Ama cogu kiside olmus seninde kendiligindenmi gecdi
Kıyamam. Telaş yapma herkeste oluyor. Bikaç güne geçmezse doktora gidersin.
Ben yazdığım şekilde geçiriyordum. En uzunu 4 gün falan sürmüştü galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…