Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Kızlar benimde feci ağrım var üstelik arkadan biri ittirse dahi kalkamıyorum yataktan. Geçsin artık nolur bugün 2.günüm
Canım ben 4 günü çok zor geçirdim.eşim yatırıp kaldırıyordu beni ve ağlıyordum ağrıdan.4 günü geçirince mucizevi şekilde ağrılarım azaldı.çok daha iyi hissettim.dayan.az kaldı.

Canım ben 4 günü çok zor geçirdim.eşim yatırıp kaldırıyordu beni ve ağlıyordum ağrıdan.4 günü geçirince mucizevi şekilde ağrılarım azaldı.çok daha iyi hissettim.dayan.az kaldı.
Beni kaldıran da yok canım ablam denedi az önce tuvalete kalkacaktım kalkamaynca sabahı bekle dedi artık gövdem yerinden oynamıyor resmen felçli gibi koltuk altı oldugu için kollarmda tutmuyor

Beni kaldıran da yok canım ablam denedi az önce tuvalete kalkacaktım kalkamaynca sabahı bekle dedi artık gövdem yerinden oynamıyor resmen felçli gibi koltuk altı oldugu için kollarmda tutmuyor
Ah canım eşim sırtımdan sıkıca tutuyordu,ben tüm ağırlığımı bırakıyordum.o,yavaşça kaldırıyordu beni.ama her kalkış işkence gibiydi.güçlü birinin olması lazım yanında.hiç kolay bir ameliyat değil.ama en zor kısmını atlattın.yavaş yavaş düzelmeye başlayacaksın.bozma moralini.protezin kayacağını zannetmiyorum.ödemlerle alakalıbir histir muhtemelen.

canım allah yardımcın olsun ameliyat olmuşsun ben de 14 ağustosta ameliyat oldum siteye üye olsam mı olmasam mı tereddüt yaşadım bir de üşendim en sonunda üye oldum buraya yazmak için. ben de senin gibi yatıp kalkamıyorum zorlanıyorum destek veriyolar arkadan itiyorlar da ancak kalkıyorum. memelerim çok şiş özellikle üstleri ve kollarımı çok kaldıramıyorum. inşallah benden çabuk iyileşirsin benimki daha da uzun süreceğe benziyor. kendimi hiç nazlı saymazdım ama öyle korkuyorum ki memelerime açıp bakmaya ve özellikle sütyensizken hareket etmeye... tamamen apayrı bi dünyalar çünkü. bu arada meme ucundan kas altı 400 cc koyuldu bana ben çünkü büyük göğüs istiyordum. olabilecek en büyük silikonun takılmasını istemiştim o yüzden de çok ağrım oldu. minicik yere kocaman şey koyduk dedi doktorum ağrıması normal dedi :) ilk dört gün ölümdü şükür şimdi bilgisayar kullanabiliyorum. böyle yazayım dedim allah acil şifalar versin tekrardan güpgüzel memişlerin olur inşallah.

Banada 425 konuldu aynen canım meme cebin çok dardı ağrıması normal dedi ama ben bu kadar ağrıyacagını gerçekten tahmin etmezdim hayırlısıyla şu ilk 4 günü atlatırsam azalır inşallah katlanılcak gibi degil ayağa kaldırdılar göğüs kafesim eziliyormuş gibi hissediyorum geçer inşallah hemen

Teşekkür ederim canım. İyi ki üye olmuşsun aramıza hoşgeldin. Ben düne göre daha iyiyim ama baskı ve ağrı birleşince bian dedim keşke olmasaydım. Bemimkiler davul gibi oldular baya şiştiler bana da 300 cc kondu canım ama baya büyük duruyorlardı ameliyattan sonra bile. 3.günümün sabahındayım şuan. Dün drenlerim çıktı. Ve sonra kendim bikinimi indirip wcye gidebilmeye başladım. Öncesinde hep hemşireler indriip başımda bekliyolardı
İnşallah rahat uyuyabilcek bir duruma geliriz en kısa sürede canım. Uyuyabilmek ne büyük bir nimetmiş..

Canım az kaldı, bak 1 günü bitti bile :)))

2.geceyi de atlattım çok şükür :/
Uyumak çok zor ya. Ağrı uyutmuyor. Uyku ilaçlarıyla anca kendimi bırakabilmişim. Sağ ve sola dönerek uyumam kaç günü bulur canım?

Violetta72 beni de biri desteklemeden kalkamıyorum. İlk günler hep böyleymiş kabullendim bunu

Canım " ne zamn yan yatabilirim ?" Diye sormuştum Dr a. O da" yatabildiğin zaman" demişti .ben 3. Hafta gibi artık yatabiliyordum. Ilk 1 hafta arkadan biri desteklemeden yattığın yerden kalkamazsın. Bu yüzden , gündüz hiç yatmıyordum. Ya geziniyordum evde ya da oturuyordum. Gece zaten yeteri kadar sırtım ağrıyacak bari gündüz ağrımasın diyordum.

Haklısın aslında kişiye göre değişir. Ben de ctesi günü biraz geç ameliyattan çıktığım için 2.geceyi de esteworld'de geçirdim. Şuan taburcu oluyorum :)
İnşallah ev için yazdıkları ağrı kesiciler ağrılara çare olabilir evde de :/

Benimde meme çapım 11.5cm di,konulan protez mod plus olduğu için genişti.12.3cm.bu da ağrının daha fazla olmasını etkilemiştir muhtemelen.senin hem yükseklik,hem çap fazla.doktorun dediği gibi normaldir bu ağrı.ne yapalım,güzellik için katlanıcaz bunlara.başka çare yok.sonuç güzel olsun da önemli olan o.ağrılar geçecek nasıl olsa.

Benim taban çapım 13 cm.ydi. Kamran bey 325 de oldu ama çok hantal bir görüntü oluştu. Bu boyut gayet yeterli büyüklükte dedi. Diğeriyle bayan meme olarak dolaşmak istemezdim iyi ki 325 takmamış. Şuan bile kocamanlar :))

Kızlar ameliyat sütyeni sizce memeleri sıkıyor mu yani o sütyen çıkarılınca bâriz büyüme hissettiniz mi?

Son düzenleme:
Sağ göğsümdeki protez kayıyor gibi hissediyorum bazen öyle bişey olamaz dimi
Canım ameliyat olmuşsun , çok geçmiş olsun. Annem beni iki koluyla arkadaki yastığı iterek kaldırıyordu. Zaten oturur pozisyona gelir gelmez de kalkamazsın, biraz dinlenip öyle ayağa kalkıyordum. Sabır canım, geçicek.

benim 10 gün oldu hala biri desteklemeden kalkamıyorum ( bir de geceleri uyurken pozisyon değiştiremediğim için kaskatı kesiliyorum sabahları arkadaşım kas gevşeticiyle masaj yapıyor da anca açılıyorum. ama masaj çok iyi geliyor gerçekten bebek gibi oluyorum :)

benim drenim yoktu ama 3. gün kendin tuvalete gitmen bile çok iyi bence o kadar zor ki eğilip külodu indirmek... şu an çok daha kolay yapabiliyorum hareketleri çok şükür ve kendim yatağa yatabiliyorum azıcık ağrı ve baskıyla ama yataktan kalkamıyorum tabii ki

uyuyabilmek ben de çok istiyordum ya resmen yastıklara bakıyordum iç geçirerek 4 gün öncesine kadar. dimdik uyumak çok zor allah herkesin yardımcısı olsun. tüm gün uykulu dolaşıyordum ve zaten acıdan baskıdan da bikaç saat anca uyuyordum. 3 4 saatlik uyku da tabii ki yetmiyor. ama dediğim gibi 4 gündür düz yatabiliyorum, sabah arkadaşım sırtımdan beni tutarak kaldırıyor allah ondan da razı olsun. ama tüm gece hareketsiz durduğumdan memişler çok kasılmış oluyor

ben ilk gün 24 saat uyudum hastanede sadece arada hasta bakıcı, hemşire, doktor odaya girince gözümü açıp bana ağrı kesici yapın diye yalvarıyodum. morfin türünden bi ağrı kesici yaptılar ama o kafes ezilmesi gibi olan hisse hiçbir etkisi olmuyor maalesef çok üzücüydü gerçek anlamıyla perişan haldeydim hastanedeyken doktorum çok ağrım olduğu için 2. gün de kal sen hastanede dedi ama hastanede moralim bozulduğu için ve hasta bakıcılar da yemek yedirmeye falan üşendiği için ben kalmadım. arkadaşıma geçtim. o yüzden ameliyat olduğum gün ve sonrasındaki gün hiç yemek yiyemedim o da halsiz bıraktı beni. anca toparladım iştahla yemeye başladım :) allahım nasıl bir süreçmiş gerçekten zormuş ben vallahi de billahi ağrısız sızısız kolay atlatıcam sanıyordum çünkü birkaç arkadaşım da oldu ve ağrıları olmadı... onlara benzerim sanmıştım. ama onlara küçük protez kondu tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…