Canım, her geçen saniye daha iyi olacaksın . Çok şükür atlattın, ölmedinVioletta72 çok teşekkür ederimm evet dün çok zorlandım ama bugün daha iyiyim. Artık birinin desteğiyle kalkabiliyorum çok şükür :/
Kamran bey geldi, direnleri akşam çıkartırız biraz daha kalsınlar dedi. Daha 1 gün olmadı ameliyat olalı :) ne garip artık kocaman memelerim varinşallah küçülmezler ablacım ya.
FAZLANAZLI teşekkür ederim canım, sonucumu iyi olunca atıcam fotoğrafları. Merak etmeyin, dua edin de çabuk iyileşeyim :))
Canım, her geçen saniye daha iyi olacaksın . Çok şükür atlattın, ölmedinBen de ameliyattan sonra, çok şükür uyanabildim diye söyleniyormuşum
sonuçtan eminim cok mutlu olacaksın bol su içmeye çalış hafif hafif hareketler iyi gelir bitti ya ameliyat gerisi hallolur canımVioletta72 çok teşekkür ederimm evet dün çok zorlandım ama bugün daha iyiyim. Artık birinin desteğiyle kalkabiliyorum çok şükür :/
Kamran bey geldi, direnleri akşam çıkartırız biraz daha kalsınlar dedi. Daha 1 gün olmadı ameliyat olalı :) ne garip artık kocaman memelerim varinşallah küçülmezler ablacım ya.
FAZLANAZLI teşekkür ederim canım, sonucumu iyi olunca atıcam fotoğrafları. Merak etmeyin, dua edin de çabuk iyileşeyim :))
Gecmis olsun canim sali gunu sira bendeÇok şükür ya :))
Küçülme olur mu boyutta abla? Sen yaşadın mı bi küçülme? Yoksa dolgunlaşma mı oluyor daha çok? Küçülcek diye ödüm kopuyor.
Benimkiler ilk başta küçük gelmişlerdi gözüme.sonra şişmeye başladılar ve kocaman oldular.sanırım benim tüm ödem göğüslerde toplandı:))ödemler gidince normal boyuta geldiler.ama ilk başta basık olup zamanla büyüyen de çok.Çok şükür ya :))
Küçülme olur mu boyutta abla? Sen yaşadın mı bi küçülme? Yoksa dolgunlaşma mı oluyor daha çok? Küçülcek diye ödüm kopuyor.
Gecmis olsun canim sali gunu sira bende
1-1.5 aylıkken normale dönmüştüm canım ben.ama benim göğüsler resmen sırtıma taşıyordu.öyle şişmişti yani.o hali de korkutmuştu beni açıkçası.herkesin farklı oluyor.sabretmekten başka çare yok.FAZLANAZLI evet su içtikçe de wc.ye taşınıyorum :) inşallah dediğin gbi çok memnun olurum :))
Violetta72 ay benimki nolcak acaba ne zaman anlaşılır ödemlerin gittiği kaç günden sonra abla?
Sırt ağrının olması normal. Sonuçta rahat yatamıyorsun,birde kaslar kesildi. Yatarken sırtını yastıklar desteklemeye çalış. Yan yatma.. Zamanla geçecek normal süreçler bunlarKızlar bu sırt ağrısı nedir?
İlk 1 hafta en şiş dönemiydi.1 haftadan sonra hem ben çok rahatladım,her işimi yapmaya başladım,hem ödemlerim azalmaya başladı.ama ödemlerin tamamen geçmesi,göğüslerin gerçek şeklini alması biraz sürdü tabi.arzum77 yastık çok feci agrı yapmaya başladı
Bugün bşladı bu sırt ağrım ve çok şiddetli. Uyutmuyor.
Violetta72 senin atlatma sürecin uzunmuş yandım ben.
Kalçamı hafif sağa ve sola çeviriyordum arada. Allah yatağa mahkum insanlara güç versin. Ayyy dedim, ne Zor, biz 5 gün zorlandık da. Onlar ömür boyu. Allah kimseyi yatalak yapmasın.
İlk 1 hafta en şiş dönemiydi.1 haftadan sonra hem ben çok rahatladım,her işimi yapmaya başladım,hem ödemlerim azalmaya başladı.ama ödemlerin tamamen geçmesi,göğüslerin gerçek şeklini alması biraz sürdü tabi.
Dr una sorarak analjezik merhem sürebilirsin kas gevşeticili ben öyle yapmıştım çok iyi gelmişti birde ben yastıklarla yatamadım çok ağrı yapıyordu bi gece hastanede bi gece evde öyle yattım sonra normal sırt üstü yattım öyle daha rahat ettim sende bi dene kendin nasıl rahat edebiliyorsan öyle yat ve asla kambur yürüme ayakta dururken dimdik durarzum77 yastık çok feci agrı yapmaya başladı
Bugün bşladı bu sırt ağrım ve çok şiddetli. Uyutmuyor.
Violetta72 senin atlatma sürecin uzunmuş yandım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?